arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/12/2016

WOLT jõulukalender


Ma ei ole vist eales ühtegi postitust nii kiirelt valmis saanud. Tahtsin nimelt võimalikult ruttu oma tänase õhtusöögi vaimustust jagada ja kiire on seepärast, et ainult täna saab selle kätte väga soodsa hinnaga.
Märkasin Wolti Facebookis, et neil on alates tänasest käivitunud lahe jõulukalender, kus iga päev üks eriti hea pakkumine ja muidugi läksin kohe uurima. Tänane magusa hinnaga roog on panini veiselihaga, mis pärit kohvikust Peemot. Panini vahelt leiab mõnusa tomati-pestokastme, pastrami veiseliha, Gruyere juustu ja rukola. Andsime kohe tellimuse sisse ja poole tunni pärast saime juba mugima asuda.
Ma pean ütlema, et tänane tellimus on kindla peale kõige maitsvam , mis Wolti kaudu eales meie ukse taha toodud ja võib-olla isegi kõige maitserikkam roog, mis tükimal ajal söönud olen.Tõeliselt hästi maitsestatud ja lisaks kenasti pakitud. Valisime paninide kõrvale ka Brie juustusalati ja mul on hea meel, et me ühega piirdusime. Mitte seepärast, et see ei oleks maitsev olnud, otse vastupidi, arvatavasti kõige parem salat, mis ma üldse saanud olen, aga see oli tõeliselt toitev ja üle poole topsi ei oleks kindlasti sisse mahtunud.
Sama asi paninidega. nendega läksime päris ahneks. Ma kujutasin ette, et need on sellised pisemat sorti leivad ja võtsime kahe peale lausa neli tükki, et kõhu ikka täis saaks. Karbist tulid aga lagedale vaata, et poole leivapätsi suurused paninid, mis mõnusast tumedast Ciapatta leivast. Need on pealt nii krõbedad, seest pehmed, mahlased ja toitvad, et jaksasin süüa vaid pool, aga kogun ennast natuke ja siis maiustan edasi.
Ma enam pikalt ei lobisegi, et jõuaksite veel minna ja tänase õhtusöögi ära tellida. Paninid muide maksavad täna vaid 3€, tavahind 6€. Brie salati hinnaks oli 7€, aga oli seda igati väärt. 
Andke kindlasti teada, kas teile sedasorti postitused meeldivad. Mul on lihtsalt ise alati jube raske valida, mida tellida, seda enam, et Wolti tuleb uusi kohti aina juurde ja siis on äkki tore, kui keegi miskit soovitab ning kogemusi jagab.

Kes end veel Wolti äpis registreerinud ei ole, siis minu koodiga GENEFIC saate esimeselt tellimuselt 5€ alla ning mina olen ka õnnelik, sest minu kontole lisandub 5€ krediiti.
Registreerides saate ka ise endale koodi, mida sõpradega jagada ning boonust koguda.

Aga head isu kõigile, kes täna seda toredust hakkavad nautima!


16 comments:

  1. No appi, terve su blogi on suur reklaam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postituse lõpus on alati kirjas, kui selle eest on mulle makstud. Kui Sa pead reklaamiks oma kogemuste jagamist, siis jah, ega siit blogist suurt muud ei leia. :)

      Delete
  2. Nõustun eelneva kommenteerijaga, et tõesti enamus Pille-Riinu blogist on tõesti reklaam.. Aga.. Kui ma oleksin firmaomanik, siis ma palkaks vist Pille-Riinu kohe endale tööle, sest mitte keegi teine blogija ei suuda asju/kohti/toite niii ahvatlevalt kirja panna, et tõesti tõttad kohe poodi.. Alati on blogipostitused väga läbimõeldud, ilusate piltide ning väga sorava tekstiga. Väga väga meeldib see blogi :) Ja erinevalt paljudest teistest paneb Pille-Riin tõesti suure töö nii huulepulga tootekirjeldusse kui ka a la Fiskarsi toodetele. Ära palun muutu! :)

    ReplyDelete
  3. Kahju et mul lõuna juba tehtud...aga jutt on väga isuäratav. Kutsub sööma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma veel mugisin täna hommikulgi oma paninit, lasin soojaks ja nii hea oli. :)

      Delete
  4. Eh, minu meelest ei saa absoluutselt siin niiviisi läheneda, et kogu blogi on reklaam. Selle blogi nišš ongi tootetutvustused ja reklaam. Vahet pole kas siis enda initsiatiivil või firmade soovil. Samamoodi nagu inimesed ei eelda minu blogist leida OOTD postitusi, ei eelda ju tegelikult keegi siit leida isiklikke tundepuhanguid. Üldjuhul ikka teatakse millepärast siin käiakse.

    Ja mis on minu jaoks isiklikult kiiduväärt, on asjaolu, et sa tõesti mainid alati ära kui toode on olnud kingitus või kui postituse eest on tasutud. See on lihtsalt selline läbipaistvuse teema, mida ma väga hindan, aga mida üsna paljud ei kasuta, sest kardavad, et siis ei võetaks nende arvamust tõsiselt.

    Samamoodi kiidan seda kui põhjalikud kõik postitused on! Ühesõnaga hea töö :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Britt! Natuke raske on jah mul mõistmisega, et mida minult oodatakse. Ma ei kujuta hästi ette, kuidas saaksin oma postitusi kirjutada ilma, et neis mõnda firmat mainiksin. Sest jah, siit blogist ei leia eraelulisi jutte, vaid arvamusi/kogemusi erinevate toodete/maitsete kohta. See, kas tooted on mulle saadetud või minu enda ostetud, ei oma minu jaoks juba ammu mingit tähtsust. Saan aru, et lugeja jaoks omab, seepärast panen selle alati kirja ja mind ka veidike häirib, kui mõnest blogist loen postitust, kus tean, et räägitakse kingitusena saadud tootest, kuid jutt on veeretatud nii, justkui oleks asi teisiti. Aga noh, see ei ole midagi sellist, mis mul kopsu üle maksa ajaks. :D

      Delete
  5. Liiga palju reklaami on siin blogis. Jube.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm, kuidas ma oleksin pidanud selle postituse formuleerima, et see ei paistaks Sulle reklaamina? Firma nimi peidetud? Siis kaotaks see ju mõtte. Ma tahtsin jagada head maitseelamust, ei saa aru, miks see Sind endast välja viis? :)

      Delete
  6. Inimesed kes leiavad, et siin on nii palju reklaami võiks lihtsalt vait olla ja siis mitte lugeda kui ei meeldi. Nagu eelnevalt keegi kirjutas, see ongi sinu blogi nii öelda nišš. Ja tõesti, siit blogist saab nii häid ideid ja nippe ja uute toodetega tuttavaks ja üldse blogi pildid ja kõik on nii professionaalne ja puhas. Kohe näha, et sa tõesti näed oma blogiga vaeva, mitte ei pildista ruttu midagi üless ega tee kahe realist tootekirjelust. Ilmselt neis inimestes mingi kadeduse pisik jälle sees istub, kes virisevad.
    Aga edu sulle ja ilusat jõulukuud!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh armsate sõnade eest ja Sulle veelgi ilusamat jõuluootust! :)

      Delete
  7. No enam ei saa ju öelda, et iga teine asi on tasuta saadud. Iga asi ongi tasuta saadud... Näeb välja nagu Lunnalehe reklaamisektsioon, ei midagi isiklikku ega südamega tehtud, filter puudub.. Ilmselt oleksid valmis ka wc-paberist kirjutama, kui saadetakse vaid tasuta. Kahju, kunagi oli lemmikblogi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täitsa ise maksin söögi eest. Ja kui on hea WC paber, siis võin kirjutada küll. ;)

      Delete
  8. Tahtsin ka selle postituse ajendil tellida (sest jätkuvalt: ilusad pildid ja korralik tekst) aga kõigepealt ütles app, et minu piirkonda ei toimetata ja kui selle vea sain parandatud, siis oli juba see panini otsas ja lihtsalt salati pärast ei tahtnud ka tellida :(

    Aga ma ei saa aru ausalt öeldes, miks inimesed virisevad reklaami üle? See on ju täiesti vabatahtlik lugemine siin :)

    Mina olen ausalt öeldes Su blogis tihtipeale lugema jäänud selliste toodete tutvustusi, mis mind üldse ei kõneta... ei tarbi igapäevaselt või ei ole raha, et seda osta vmt... aga see tuleb alles siis meelde kui kõik loetud-vaadatud :D ehk siis Sa oskad isegi kõige tavalisemad asjad põnevaks-huvitavaks-ostetavaks kirjutada :)

    keep up the good work!

    K

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, nii armas, aitäh Sulle! Kahju, et paninid otsa said, jäin hiljaks oma postitusega. Aga kindla peale tuleb Wolti jõulukalendris veel selliseid soodsaid ja maitsvaid pakkumisi. Siis peab kärmelt tegutsema. :)

      Delete

ShareThis