arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/01/2017

2x nude



Kuidas teil tänane 13. reede on läinud? Loodan, et kõik on terved ja rõõmsad. Mina koristasin täna oma riidekappi ja avastasin paar asja, mida ma ei ole teile veel näidanud. Kuna mõlemad on veel poes saadaval, siis pildistasin nad üles, et kel huvi, jõuab veel soetada. Selle mõnusas nude toonis t-särgi ostsin juba jupp aega tagasi, aga juba siis ei leidnud ma seda H&M'i kodulehelt. Tavapoes oli see veel hiljuti täitsa saadaval. Hind on ka üsna tore, 7,99€. Millegipärast maksid samasugused must ja hall särk 9,99€. Materjal on 100% viskoos ja äärmiselt mugav ning pehme, nii et ma hea meelega omaks teisigi toone. 
Pesuga olen samuti väga rahul. Jällegi äärmiselt mugav ja seljas ilus. Mulle meeldib, et ka seljaosal on kaunis pits. Tellisin rinnahoidja e-poest (17,99€ 12,99€ LINK) ja õnneks vastas see täpselt suurusele. Eile nägin Ülemiste poes allahindluse alusel paari eksemplari, suuruseks oli mõlemal 75B, mujal kauplustes on ehk teisigi.
...
Facebookis juba jagasin, aga kes ei näinud, siis täna on H&M'i veebipoes koodiga 00013 kõik tooted 13% soodsamad, lisaks tuuakse kaup tasuta ukse taha. Allahinnatud tooteid hetkel lehel kahjuks ei näe, aga otsingukasti huvipakkuva toote nime sisse toksides näitab neid küll ja allahindlus laieneb ka neile.  

No comments:

ShareThis