arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/01/2017

Dexi uus jope




jope koeraleDexterist kõnelevad postitused olete te alati nii hästi vastu võtnud ja mõtlesin siis, et ta tahaks kindlasti teile oma jõulukingitust ka näidata, nii öelda oma rõõmu jagada. Esialgu oli Dexil küll üks teine kingitus välja valitud (mäletate küll DOX'i), aga kuna tal eelmisest boxist oli veel maiuseid järel ja ilmateade lubabas, et tali siiski taeva ei jää, otsustas ta viimasel hetkel ringi ja palus hoopis ühte head sooja talvejopsi.
trixieMe ikkagi omapäi ei julenud osta ja pidime üllatuse rikkuma ning Dexteriga koos poodi jopet minema passitama. Alustasime endale kõige lähemast lemmikloomapoest, milleks osutus Ossu Sikupilli keskuses ja kaugemale me ei pidanudki enam otsima minema, sest üks jope sobis suurepäraselt. Päris nii hästi ei läinud, et me lausa nimelise mantlikese oleksime saanud, Dexteri nime tikkis seljale minu armas ema. See täpiline ristkülik oli minu meelest nime jaoks sinna justkui tehtudki.
dog coatSiinkohal suured tänud Ossu Lemmikloomapoe müüjale, kes oli nõus kõik Dexteri suuruses joped meie jaoks pakenditest välja kiskuma ja hiljem karvadest puhastama ning tagasi pakki toppima. Dexter õnneks oli üsna kannatlik ja lasi kõik need kümme jopet-kombet-mantlit endale selga proovida, mõnda ka kaks korda. 
koera jopeKuna Dexter on meil nii kiitsakas, siis enamus riideid talle selga ei sobi, kõhu alt jääb lihtsalt lotendama. Tahtsin just, et jope hoiaks ilusti ümber keha, muidu ei ole ju soe. Esikäppade vahe on ka Dexil hästi väike, nii et see oli ka väga tähtis, et sinna mingit pundart ei jääks, mis liikumist segaks.
koerte riidedÜks jope istus ideaalselt. Selleks oli Trixie punane fliisist voodriga talvejope (soodushind oli 35€ kanti), mis käib kõhu alt krõpsuga kinni, sellel on ärakäiv kapuuts, mis ostus vägagi vajalikuks ning seljal on auk, kust saab rihma läbi tõmmata. Jopel on ka taskud, mis küll rohkem ilu pärast, aga kes tahab, saab sinna üht teist panna ka.
smooth fox terrierEsimesel korral õue minnes oli Dexter ehk veidi kohmetu ja ei lidunud nagu tavaliselt, aga juba järgmisel päeval võttis jope päris omaks ja mulle tundub, et ta lausa tahab seda kanda. Tavaliselt ta miinus kraadidega ikka lõdiseb päris tublisiti, aga jopega tagajalad ainult natuke võbelevad, tundub, et on soe.
Nii et kelle kutsu on veel ilma jopeta, siis seda Trixie oma soovitab Dexter küll. Netist leidsin ma vaid S suuruse /LINK/, Ossu Lemmikloomapoest leiab kindlasti ka suuremaid, nende kaupluste nimekirja näeb SIIT.
terjerMa tükk aega mõtlesin, et kas panna kapuutsi äärde karv või mitte. See tundus esialgu ülepakutuna, aga tänase lumetormiga oli see lihtsalt ideaalne. Tõmbasin kapuutsi hiljem Dexteril veel nööriga kurgu alt kinni ja kuigi ta nägi üsna koomiline välja, siis näost oli näha, et tal on mõnusalt soe.
Dexteri poolt siinkohal tänusõnad onu Lembitule, kelle jope kapuutsi äär kasutusse läks. :)
dexter

7 comments:

  1. Dexter näeb uue jopega tõesti väga äge välja! Koeratüdrukud on kindlasti vaimustes nii ägedast punase jopega kutist!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha jaa, täna oli üks kollases mantlis tüdruk vägagi huvitatud. :D

      Delete
  2. Dexter on oma uue jopega lihtsalt nii armas!
    See karv kapuutsi ääres annab nii palju juurde, väga äge :-)
    Ma riskisin ja tellisin meie jack russellile jope hoopis Internetist.
    Homme saame kätte, palvetan, et ikka kenasti selga passiks :-)
    Täna oli õues jube suur tuul ja külm, seega viimane aeg kutsudele joped muretseda :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pöidlad pihku, et jope sobib. Dexterile sobivad nii vähesed jopsid, et ma ei julenud netist tellida. Ma tean, et kui tal on sellega ebamugav või käib kuhugi vastu (mkhmm), siis ta ei liigu jope seljas enam paigast. :D

      Delete
  3. Appi kui lahe! Ja viimane pilt on parim, täpselt nagu mõnest koerte räpivideost :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha jaa, päriselus oli veel koomilisem, kui nööriga lõua alt kokku tõmbasin. :D

      Delete

ShareThis