arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/01/2017

H&M Home pakk



h&m home haul
Mäletate veel ehk SEDA postitust, kus ma H&M Home tellimusest pajatasin. Lootsin, et saan oma punase jõulupadja enne pühi kätte, aga noh, täitsa arusaadav, et neil olid kiired ajad ja lubatud 3-5 asemel saabus pakk alles kümnendal päeval ehk siis veidike enne aasta lõppu. Kuigi kuuseta oleme juba nädala algusest ja jõuluasjadki kõik ammu kasti ära pandud (oleks ma teadnud, et lumi maha sajab!), siis patju ei ole ma veel raatsinud tavapäraste vastu vahetada, nii et saan oma punast sametpatja (14,99€ 9,99€ LINK) veel veidike aega imetleda.
h&m home cushions
See on isegi ilusam kui pildi peal paistis, ei ole liiga lörts vaid tugevast materjalist ja tutid on suured ning tihedad. Ka teise valge, armsate mummudega padjaga (14,99€ LINK) olen hästi rahul. Tõesti kvaliteetne ja näeb lahe välja.
h&m home cushion pompom
Pirni- ja õunakujulise küünlaga (5,99€ 3,99€ LINK) oli see asi, et kuna ma ei suutnud otsustada, kumba võtta, kumba jätta, siis võtsin mõlemad. Vahel on tore, kui oled otsustusvõimetu, sest mulle meeldivad mõlemad küünlad hirmasti.
h&m home candles
Õunaküünal lõhnab oivaliselt jasmiini järele ja pirn on hoopis iseäraliku, aga meeldiva aroomiga, ei tea, kas just mänd...  Mõlemad näevad toredad välja ja on käes mõnusalt rasked, tehtud on need keraamikast, lehekesed on metallist. 
h&m candle apple pear
p.s. H&M'i e-poes on alates tänasest kuni nädala lõpuni koodiga 0003 paki kojutoimetamine postikuluta. Tasub kindlasti uurima minna, sest paljud tooted on kuni poole soodsamad! Hea hinnaga kodusisustuse leiab SIIT.
...
Ma pean veel siia lõppu lisama, kui õnnelik ma olen LUME üle! Ma ei jõua seda ära imetleda. Vahin koguaeg aknast õue ja õues olles on näol totter naeratus. Lihtsalt niiii ilus...
...
Andke kindlasti teada, kas olete H&M'i koduosakonnast viimasel ajal midagi soetanud ja kuidas rahule jäite.
Ja oma lumevaimustust võite ka jagada. :*
candle gif

4 comments:

  1. Armas Pille-Riin, need on ohlikud postitused!!! Sest nüüd on ka mul kõiki neid H&M Home asju vaja. Üldse on see üks mõnusamaid osakondi ja kui sinna satun, siis on mu rahakott alati insuldi äärel. Kuid sinu ostud väärisid ootamist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see on minu lemmik sisustuspood ka, iga kord leian midagi. Aga enamasti suudan oodata, kuni asi alesse läheb. :D

      Delete
  2. Patju pole kunagi liiga palju, eriti kui need nii hästi kokku sobivad! Sära peaks koju jätkuma ka peale jõule - see pidi küllust majja tooma..

    ReplyDelete

ShareThis