arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/01/2017

Ilulemmikud #10



Tõestuseks, et ma ikkagi jätkuvalt ilutooteid kasutan ja sellel teemal kirjutada armastan, otsisin täna kosmeetikakotist ja vannitoakapist välja need tooted, mis on mulle viimasel ajal eriti rõõmu on valmistanud ja panin üle pika aja kokku ühe lemmikutest pajatava postituse. 
Huuletoodetest olen hetkel kõige tihedamini haaranud just selle mõnusalt kompaktse AVON'i Shine Burst huulepulgajärele. See niisutab üllatavalt hästi, on äärmiselt pehme tekstuuriga ja mugav peale kanda. Huuled jäävad ilusad läikivad ja värv püsib mitmeid tunde ning kui lõpuks maha kulub, siis ühtlaselt ja märkamatult. Minu huulepulk-läige on toonis Berry Burst (3997 4), mis kuulub punaste toonide kategooriasse. Kokku on erinevaid värve viisteist, valikus on nii roosad, lillad, punased, kui nude ehk nahatooni huulepulgad, millede seast leiab kindlasti igaüks sobiva tooni. Soovitan kindlasti pilgu peale visata, praegusel külmal ajal on niisutav huulepulk parim valik. Hetkel kehtivas kataloogis maksavad Shine Burst huulepulgad 5€ ringis.
Juuksehoolduses on jätkuvalt minu lemmikuteks NURME rosmariini šampoon* ja lavendli juuksepalsam*. Need kaks töötavad koos ideaalselt. Kirjutasin neist alles hiljuti pikalt ja kiitvalt SIIN ning ka nüüd, mil tooted hakkavad kohe-kohe otsa lõppema, olen neist sama heal või isegi veelgi paremal arvamusel. Šampoon vahutab tublisti, peseb juuksed korralikult puhtaks neid kuivatamata. Palsam on üks parimaid, mida kunagi kasutanud olen. Seda võib kanda ka peanahale, mis tähendab, et juuksed on peale loputamist juurtest alates niisutatud, siledad ja hästi kammitavad. Mõlemad lõhnavad mõnusalt ja looduslikult ning on armsates ja mugavates pakendites. Soovitan soojalt! Kes netist on tellimas, siis koodiga GENEFIC saab 9. veebruarini Nurme toodetelt 15% allahindlust. Lisandub ka Nurme konto 5% soodustus. 
CATRICE Nude Illusion tolmpuuder teeb igati head tööd. Tegu on värvitu ehk läbipaistva puudriga, mis sobib igale nahatoonile ning kuna see on nii õhkõrn, jääb puuder nahal täiesti märkamatu. Puuder ei muuda nahka täiesti matiks, vaid jätab sellele ilusa loomuliku kuma. Kuna mu nahk on praegu ebatavaliselt kuiv, siis ma ei saa päris hästi aru, kui kenasti see puuder matistamisega hakkama saab. Praeguse normaalse/natuke kuiva nahaga sobib igatahes suurepäraselt, eks kevade poole, kui nahk enam nii ei kuiva, paistab, kuidas ta rasusel nahal käitub.
Nii puudri (5,79€), kui ka teised soodsad Catrice tooted leiab Selverist ja Rimist. Kes on mõnda nende toodet proovinud, siis andke kindlasti teada, mida tasuks veel ostukorvi pista.
Kulmudel olen juba mõnda aega kasutanud NYX'i Eyebrow Cake Powder kulmupaletti*. See on tõeliselt hea pigmendiga ja püsib terve päeva. Tooniks on Dark Brown/Brown, mis on mulle isegi veidike tume, aga kuna kasutan toodet minimaalselt, siis jääb tulemus loomulik. Järgmisel korral valiksin arvatavasti heledama ja hallikama Taupe/Ash karbi. Vahad jäävad mul kulmupalettides enamasti kasutamata, nii ka seekord, mulle meeldib kulme fikseerida pigem kulmutušiga. Ka ei kasuta ma kaasasolevaid pintslit ja harja, pintsel ei taha värvi hästi peale võtta ja hari on küll üsna ok, aga enda suurema-pikema variandiga on kordadaes mugavam tegutseda.
Ripsmetuššidest armastan hetkel kõige enam seda põnevat kaheotsalist L'OREAL'i False Lash Superstar Red Carpet Black tušši*. Valget värvi alustušš lisab ripsmetele hulga volüümi ning sinaka varjundiga must tušš muudab ripsmed süsimustaks ning tunduvalt pikemaks. Lisaks jäävad ripsmed ilusti kaardu ning eraldatuks. Kuigi tušš annab ripsmetele tõesti justkui kunstripsmete efekti, ei jää see ebaloomulik ega tundu ripsmetel raske. Tušš püsib terve päeva, ei pudene ega määri ning tuleb sooja veega hõlpsasti maha. Viis pluss!
SÕSARA magusa mündi näovesi* on üks neist toodetest, mis mulle esialgu sugugi meeltmööda ei olnud, aga mis lõpuks nii armsaks sai, et kurb, kui otsa saab. Nimelt on sellel näoveel nii paganama omapärane lõhn, et ma esmakordsel näole pihustamisel päris ära ehmatasin. See ei ole mitte ebameeldiv (elukaasalne pakkus, et lõhn meenutab hapukurgivedelikku), vaid väga omapärane ja kui ma ei oska lõhna kohe millegagi seostada, siis tavaliselt krimpsutan nina. Kui ma endale lõpuks selgeks tegin, et just niimoodi lõhnab magusa piparmündi destillaat, siis tasapisi harjusin ja lõpuks hakkas see mulle meeldima. Nüüd ma lausa ootan, et saaksin igal hommikul ja õhtul seda kummalist vedelikku näole pritsida, see niisutab nii imehästi, et kreemi pole peale näopesu vajagi. Lisaks niisututamisele puhastab mündivesi nahka sügavuti ja ahendab poore. Kellele meeldivad omapäraste looduslike aroomidega tooted, siis kindlasti proovige, põnev igatahes. Valikus on ka rahustav ning pehmendav pärnaõie näovesi.
Kuna mu käte nahk on talviti äärmiselt kuiv, siis leidub mul kätekreeme igas toas, mõnes isegi mitu, et oleks kohe käepärast võtta, kui nahk kuivama hakkab. Kõige kohutavam tunne on, kui su käte nahk kisub ja sa ei saa neid kreemitada, uhh! Panin tähele, et kuigi kreeme on mul igal sammul, otsin ma alati just seda NATURA SIBERICA Alladele toitvat & taastavat kätekreemi* taga. See sobib mulle kuidagi eriti hästi ja on lahedas metallist tuubis. Lõhn on hästi õrn ja looduslik ning kreem ise täpselt paras, ei liiga lahja ega liialt rasvane. Imendub ruttu ja niisutab piisavalt. Mõnus!

Küüntel olen viimasel ajal kasutanud kõige enam neid kahte L'OREAL'i Pure Red kollektsiooni küünelakki*. Blake on mõnusalt tume kirsipunane ja JLo klassikaline punane veidike sinika alatooniga. Mõlemad katavad ülihästi, vaja on vaid ühte õhukest kihti, mis kuivab sekunditega. Parema püsivuse huvides kannan vahel peale kaks kihti või kasutan pealislakki. Pudelid on sellel kollektsioonil samuti väga hästi välja kukkunud, toredalt pisikesed ja ilusate mattide korkidega. Lakid leiab näiteks Prismast, kui ma ei eksi, jäi hind 5€ kanti. 
...
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?


*kingitud toode

No comments:

ShareThis