arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/03/2017

@kaubamaja Insta takeover & kingiloos!



Ega siin pikka juttu ei olegi, tahtsin lihtsalt kiirelt teada anda, et olen paar päeva ringi luusinud Kaubamaja uhiuues disainipiirkonnas, kust leiab eriti lahedat kodumaist ja Skandinaavia disaini ning püüdnud seda läbi piltide nende Instagramis jagada. Kaupsi Insta on minu käes ka veel homme, nii et tulge kõik uudistama ja kaasa elama  → @kaubamaja. Aga veelgi parem, minge oma silmaga kogu seda ilu kaema, seal on tõesti ülituusasid disainitooteid. Nagu näiteks need lahedad kummised taanlaste disainibrändi MENU pipra -ja soolaveski, mis läksid minu Instagramis @genefic  just loosi! 

5 comments:

  1. Kaubamaja kodumaailm on tõepoolest teinud suurepärase muutuse, käin seal tihti vesistamas :D. Hetkel teiste suuremate väljaminekute tõttu koju midagi plaanis pole osta, kuid üks soovide nimekiri istub mul sahtlis ja seal on ka ühed vahvad soola ja pipraveskid olemas. Tõelised köögi pärlid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kodumaailm on tõesti nüüd nii ilus ja helge.♡

      Delete
  2. Ma käisin paar nädalat tagasi Kaubamaja kevadpeol ning olin väga üllatunud uuest kodumaailma ilmest samuti. Polnud seal käinud üle aasta. Nii palju ägedaid asju :)

    ReplyDelete
  3. Väga ahvatlev! Sellistele väljapanekutele on raske vastu seista ja uus kevad, uued asjad!

    ReplyDelete

ShareThis