arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/04/2017

Hullud Päevad 2017 kevad parimad palad!




Hetk tagasi startisid Hullud Päevad ja kuna ma loodan selle nädala jooksul ka oma sammud Stockmanni seada, siis panin kiirelt kokku ühe kollaaži, mida ma jahtima lähen või soovitan teil sealt otsima minna. Kataloogi ennast saab sirvida SIIN, kui on soov välja uurida, mis päeval huvipakkuv kraam täpsemalt müüki paisatakse. 
hullud päevad 2017

TAHE Gold sarja šampooni (13,50€) ja maski (16,90€) olen kunagi kasutanud ja soovitan väga. Juuksed jäid hästi pehmed ning mõnusalt lõhnavad. Kuigi tooted olid hästi kreemjad ja mõeldud kuivadele/kahjustatud juustele, ei muutnud need ka väga õhukesi/rasuseid juukseid raskeks ega niisutanud üleliia. Mõlemad pudelid on lausa 800ml-sed, nii et head kraami jätkub oi, kui kauaks!

IITTALA sõprade rõõmuks on nende nõudele päris palju toredaid pakkumisi. Näiteks minu lemmik Taika sari, mille tumesinist taldrikut (14,90€) lähen kindlasti jahtima. Kellel kruusid-kausid puudu, siis need on ka täitsa olemas, nii sinises kui valges variandis.
 Samuti loodan näpud taha saada Kastehelmi pisikesele klaasist kausikesele (6,90€) ja Satumetsä sinise hirvega kruusile (12,90€). Siinkohal ma panen endale lihtsalt käe ette - STOP!

CLARINSI Natural Lip Perfectorid (13,50€) on hästi kreemjad ja pehmed huuleläiked/võid, mis muudavad huuled eriti siledaks ja lisavad ka tagasihoidlikult värvi. Kirjutasin kõige parempoolsemast roosast toonist 01 kunagi pikemalt SIIN. Soovitan! 

BEN&JERRY' S jäätised! Muud ei olegi öelda. Ahjaa, hind 3,90€. Valikus on neli varianti, kui keegi on kõiki maitsnud, andke kindlasti märku, millist tasub proovida.

AVÉNE allika ravivesi (14,50€) on üks parimaid näoveesid, mida olen kasutanud. Sobib eriti hästi tundlikule, punetavale ja ärritunud nahale. Suvel on see täiesti asendamatu, jahutab mõnusalt ja kui päike on natuke liiga teinud, rahustab naha kiirelt maha. Kiidan väga!

JOIKI näopuhastusvaht (10,50€) on üks ütlemata mõnus looduslik näopesija. Sobib igale nahatüübile, on hästi õrn ega kuivata nahka sugugi. Kirjutasin vahust pikalt-laialt SIIN. Kelle nahale keemia liiga teeb, siis proovige kindlasti.

KLORANE kuivšampooni (10,50€) ei ole ma ise proovinud, aga kes otsib mõnda eriti head eksemplari, siis just selle brändi tooted kõikvõimalikes kuivšamoonide edetabelites, mida jmaailma juhtivad naisteajakirjad aeg-ajalt kokku panevad, esikohtadel figureerivad. Enamasti on seal Klorane kaeraekstraktiga šampoon, kuid olen näinud ka nõgesega varianti. Kumb Stockmanni valikus on ma öelda ei oska, sest kataloogis on kirjelduses kaer ja pildil nõges, aga ehk siis mõlemad?

RICH Pure Luxury šampooni (15€) ja palsamit (16,50€) soovitan neile, kel kuivemat sorti juuksed. Minule jäid need natuke liiga niisutavaks, aga kelle juuksed just seda vajavad, siis peaks nendest küll abi saama. Jällegi igavesed pirakad pakendid, mis teeb rõõmu kindlasti neile, kellel juukseid palju või peapesu igapäevane tegevus.

JOIKI lõhnapärlid (3,90€) on ühed äärmiselt mõnusad asjakesed, mida saab pista kappi, kotti, autosse ja igale poole mujale, kust sa soovid, et hea lõhn sulle ninna hakkaks. Mul on üks kotike juba aasta-aega riidekapi ülemisel riiulil ja siiani tunnen õrnallt selle lõhna, kui kapi avan. 

VAGABONDI jalatsid (39,99€) on alati hea mõte. Olen neid tegelikult juba erinevates poodides mitmeid kordi proovinud, aga ost on jäänud selle taha, et üks number on natuke väike ja teine pisut suur, aga kuna mul neid nüüd hädasti vaja on, siis ma pean ikkagi ära ostsustama, kumb variant on parem... 

...

On teil plaan Hulle Päevi külastada ja mida jahtima lähete?

11 comments:

  1. B&J jäätsised mu ühed lemmikud, kuid pakutavatest parim on see Chocolate Brownie Fudge! Mõnusalt šokolaadine ja brownie lisandiga, samas ei ole liialt magus. Teised pakutavatest minu jaoks liiga magusad olnud. Cookie Dough meeldib neist kõige vähem ... selline reaalselt küpsisetaignane jäätis. CBFi lähen aga täna toona külmakotiga, sest hr.Abikaasa arvas, et võtaks kohe 5-6tk tagavarasse :D

    Tahe Gold sarja kiidan samuti väga ning muidugi see Clarinsi Lip Perfector, mis aastaid mu suur lemmik olnud ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan, et proovin ka selle CBF-i ära, väga magusad jäätised mulle ka ei meeldi. Aga kui Sa lausa külmakotiga lähed, siis mul pole vist lootustki jaole saada. :D

      Delete
  2. Ma tahaks ka väga neid Iittala tooteid, aga ma ei ole kindel, kas ma viitsin peale tööd ummikutes Stockmanni sõita.
    Kahju, et neil pole e-poodi nagu Kaubamajal.
    Samas Kaubamajal pole jällegi nendele Iittala toodetele pakkumist.
    Kui olen juba Taika tooteid koguma hakanud, siis ei tahaks veel Sarjaton sarja peale üle minna. Kuigi need on ka väga ilusad neutraalsed :)

    Oeh raske see naiste elu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nagu kõrvu jäänud, et Stockmann mõtleb e-poe peale, ma ise shoppaks samuti seal parema meelega. Jaa, need kaks sarja ei sobi omavahel ka eriti kokku, nii et pole vist mõtet kokku osta. Eks neid Taika pakkumisi tuleb veel, Kaubamajas ka neid üsna tihti. :)

      Delete
    2. Ma soovitan Stockmanni minna. Eile käisin, skoorisin nii häid asju ja polnud hullu midagi, sõltub vist lihtsalt kellaajast.

      Delete
  3. Vagabond on mu lemmik jalanõufirma.. mul on tänaseks juba 6 paari erinevaid vagabonde.. täna lähen nillin veel ühtesid. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on ka mitmeid olnud ja tõesti mugavad ning vastupidavad. Ainuke mure on mul jah see, et jään nende puhul täpselt kahe nubri vahele. :)

      Delete
  4. Jäätistest olen kõiki proovinud ja minu isiklikud lemmikud ongi just Half Baked ja KaramelSutra. Teised on muidugi ka väga head, aga need on kuidagi kõige-kõige paremad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See karamelli oma on vist hullult magus? :)

      Delete
  5. B&J jäätised on mu jaoks üleliia läilad ja keemilise maitsega. Prrr. Muidu olen end ikka magusasõbraks pidanud, aga need ei lähe kohe mitte :/ Clarinsi toote müüsid mullw maha :D Mul on nüüd hädasti vaja!
    PS! Väga äge blogi ja välimuselt pidasin Sind max 30 aastaseks. Avalda palun oma saladus :)

    ReplyDelete

ShareThis