arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/04/2017

Osturalli kevad 2017 parimad palad




See oleks täitsa patt, kui ma nüüd Kaubamajas töötades Osturalli teemalist postitust kirja ei paneks. Seda enam, et eelmine taoline, mis ilmus kolm aastat tagasi, võeti teie poolt väga hästi vastu. Ma panen ritta mõned ilutooted ja natuke Toidumaailma kraami, mis mul on plaanis ostukorvi pista või mida olen ise proovinud ning soovitan teil ka kindlasti ära katsetada. Jaotasin kõik ilusti päevade kaupa lahtritesse, et oleks ülevaatlikum ja teaksite, millal täpselt Kaubamaja poole rallida, et teid huvitavad tooted soodsa hinnaga kätte saada. 

osturalli 2017


∙Esmaspäev∙

MAX FACTOR 3in1 Facefinity jumestuskreemi (17,99€ 10,49€ LINK) kohta olen blogidest ja YT-st palju head kuulnud - katab hästi ja püsib pikalt, lisaks sisaldab päikesekaitsefaktorit SPF 20. Tundub, et võiks mulle sobida, ainuke mure on sobiva tooni leidmisega, see on alati natuke tricky
...
JOIKI silmaümbruskreemi (11,99€ 8,40€ LINK) olen kunagi kasutanud soovitan väga. See on mõnusa sametise tekstuuriga ja imendub kiirelt. Kreem on hästi kerge ja sobib suurepäraselt ka esimeseks silmakreemiks. 
...
Olen suur näopesuvahtude fänn ja Prantsuse ökobrändi MELVITA Floral Bouquet näopuhastusvaht (16,49€ 10,99€ LINK) kutsub väga ennast proovima. Melvita on üks esimesi, kes pälvis Ecocert tsetifikaadi, mis tagab, et tooted on kvaliteetsed, puhtad ja keskkonnasõbralikult toodetud. Näovaht sisaldab muu seas näiteks roosi- ja apelsiniõievett ning nartsissiekstrakti, mis kõlab väga värskelt ja kevadiselt. Kindlasti lõhnab see kõik oivaliselt. On keegi proovinud?
...
MÁDARA Peel näomask (24,99€ 15,99€ LINK) on mul iganädalaselt kasutuses ja olen sellega äärmiselt rahul. Mask on tõesti tõhus ja muudab naha nii pehmeks. Kirjutasin sellest AHA hapetega koorivast maskist pikemalt SIIN.

∙Teisipäev

PAUL MITCHELL Super Skinny seerum (29,99€ 17,99€ LINK) on toode, millest olen samuti hästi palju hea kuulnud ja olen tahtnud seda juba aastid proovida. Hind on üsna krõbe, aga kuuldavasti jätkub sellest ilmatuma kauaks, sest toode on hästi konsentreeritud ja korraga kulub seda imevähe. Seerum pidavat imehästi meloni järele lõhnama. On kellelgi kogemusi? 
...
NURME looduslikku lavendli šampooni (8,90€ 5,30€ LINK) ja juuksepalsamit (9,90€ 5,90€ LINK) lähen kohe kindlasti jahtima. Palsamit olen varem kasutanud, ka olen proovinud Nurme šampooni, küll rosmariini oma, aga usun, et lavendlilõhnaline on vähemasti sama hea või isegi parem, sest lavendli lõhn on üks mu lemmikutest. Nurme palsam ja šampoon on kindlasti parimad looduslikud juuksehooldustooted, mida olen kasutanud. Soovitan tungivalt proovida! Kirjutasin neist hiljuti pikemalt SIIN.
...
L'OREAL Infallible Matte jumestuskreemi (14,99€ 8,40€ LINK) soetamine on mul juba pikalt plaanis olnud, aga kuidagi on juhtunud nii, et poes neid tuube silmates ei ole kunagu aega, et hakata õiget tooni valima. Kui uskuda arvustusi ja youtubereid, siis katab kreem väga hästi, püsib ka rasusel nahal suurepäraselt ja jätab ilusa poolmati tulemuse. 

∙Kolmapäev

JOIK sidruni ja vanilje kehakoorija (9,80€ 6,90€ LINK) on kindlasti miski, mida Joiki fännidele soovitada. Joiki koorijad on imehea lõhnaga, tõhusad ning lisaks sisaldavad need niisutavaid õlisid, nii et pääsed peale pesu naha kreemitamisest.  Keha koorimine ununeb mul üsna tihti, aga kui vannitoas on mõni Joiki koorija, püsib see mul alati meeles, nende kasutamine on lihtsalt nii mõnus.

∙Neljapäev

Ecocert sertifikaadiga pärjatud Läti kaubamärgi MOSSA taastav silmakreem (12,99€ 8, 90€ LINK) on mul igapäevaselt kasutuses ja soovitan kõigile, kes uue silmakreemi otsinguil. See on hästi pehme, kergelt hajutatav ja mõnusalt niisutav. Lisaks on see varustatud hästi mugava pumbaga, kust saab doseerida just nii palju kui vaja, nii ei lähe midagi raisku ja kreemi jätkub oi, kui kauaks.  
...
SCHWARZKOPF Q10 Time Restore elustava šampooni (11,30€ 7,90€ LINK) ja palsami (11,70€ 7,90€ LINK) kohta olen samuti palju kiitvaid lugusid kuulnud. Pidavat ka kõige traatjamad juuksed muutma siledaks kui siid ning toitma neid ilma peadligi kiskumata. Tooted on mõeldud küll küpsemas eas kasutajatele, aga ka nooremad juukseomanikud kiidavad väga. On keegi omal nahal proovinud?
...
THE BALM Manizer Sisters (29,99€ 17,99€ LINK) on tore väike palett, kus koos kolm populaarset särapuudrit. Minu kosmeetikakotis on neist kõige heledam toon Mary Lou, mille üle olen äärmiselt rõõmus. Kuna seda jätkub mul arvatavasti elu lõpuni, siis paletti ma ostma ei torma, aga kellel The Balmi highlighterid proovimata, siis soovitan seda karbikest kindlasti, kõik kolm sobivad kasutamiseks ka lugudel. Annavad imeliselt kauni kumava tulemuse ja on väga hea pigmendiga. 

∙Reede

TAHE Lumiere juuksevärvi hooldav šampoon (6,70€ 4,50€ LINK) ja juuksemask  (6,80€ 4,50€ LINK) tunduvad toodetena, mis minu värvitud ja kahjustatud juustele võiksid sobida.
Tahe toodetest olen kasutanud Gold sarja, mis jättis küll äärmiselt hea mulje. 

∙Laupäev

THE BALM Bahama Mama päikesepuuder (19,99€ 14,99€ LINK) on mul juba ammuilma soovide nimekirjas olnud. Natuke küll kahtlen, kas saan selle kasutamisega hakkama, sest kuuldavasti on tegu väga tugeva pigmendiga tootega, mida tuleb äärmise ettevaatlikkusega doseerida. On kellelgi kogemusi?

∙Toidumaailm



EAT REAL hummusekrõpsud (1,19€ 0,80€ LINK) on minu suured lemmikud. Tillimaitseline variant ongi mul veel proovimata. Soovitan krõpsusõltlastel kindlasti proovida - need on transrasvade-, värvi- ja säilitusainete vabad. Kui ma muidu alati kinos popcorni olen muginud, siis viimasel ajal pistan alati kotti ühe Eat Real krõpsupaki, valik on neil nii suur, et tüdimust ei teki.
...
LOODUSVÄGI ekstra neitsikookosõli (9,50€ 6,95€ LINK) on mul alati köögikapil. Praen sellega pannkooke ja lisan küpsetistesse ning smuutidesse, niisutan nahka ja teen juuksemaske. Asendamatu toode!
...
ECOMIL kookoskoort (2€ 1,40€ LINK) tahan ma proovida kohvi peal piima asemel. Mul ei ole aimugi, kas see selleks sobib, igatahes kujutan ette mõnusat kookosemaitselist kreemjat kohvjooki.
...
DULSWEET agaavisiirup (3,85€ LINK) tundub jälle üks põnev toode, mida suhkru asemel proovida. Huvitav, kuidas see maitseb?
...
LA MUU kohvijäätis (4,50€) on neist, mida olen La Muu valikust proovinud, minu kindel lemmik. Ma usun, et see maitseb ka neile, kes muidu kohvisõbrad ei ole. Rändab kindlasti ostukorvi! 
...
TOMAHOWK vahtrasiirup (7,70€ 5, 50€ LINK) on miski, ilma milleta ma pühapäevaseid pannkooke juba jupp aega ette ei kujuta. Mõnusalt karamellise maitsega ja ilma lisatud suhkruta. Kasutan seda suhkru asemel ka magustoitudes. Väga mõnus on seda valada ka natuke Kreeka jogurti peale ja lisada puuvilju või marju - võin seda lõpmatuseni süüa.
...

Osturallida saab 3.-9. aprillini Tallinna ja Tartu Kaubamajas ning e-poes.
Kellele kataloogi postkasti ei ole pistetud, saab seda sirvida SIIN.
p.s. Ärge unustage nii tava- kui e-poes osteldes ka Partnerkaart registreerida - sellega on ostud veelgi soodsamad!


Pange kindlasti kommentaaridesse kirja, milliseid tooteid lähete Osturallile jahtima ja kas shoppate pigem tavapoes või mugavalt diivanil veebipoes.
...
Ilusat aprilli algust ka kõigile!♡ Ilm on täna küll kole-kole, aga kummiku ja jopega oli täitsa tore jalutada. Dexter oli ka õnnelik kuni sinnamaani, mil pidi kodus duši alla minema. Mh, ma ei suuda mõista, miks talle ei meeldi väriseva ja porisema sooja dušši nautida...

21 comments:

  1. Kuidas oleks Hullude Päevade parimate paladega? Kataloogist tundub küll et kaubavalik on päris vinge😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, just sirvisin ja pidasin plaani, aga ma kardan, et aega napib. Kuna Stockil e-poodi ei ole, siis läheb mul piltide osimisele tükk aega, aga eks näis. :)

      Delete
    2. Aga küsi pilte, äkki hea meelega sheerivad?

      Delete
    3. Pildid mul juba välja otsitud, aga ei ole kundel, et jõuan postituse valmis. :)

      Delete
  2. Soovitan väga Bahama Mama päikesepuudrit! Endal on ja olen ülimalt rahul! Pigment on minu arust väga hea, mitte liiga tugev. Saab ka nö "õrnemalt doseerida" :) oma hinda igati väärt toode mida jätkub ka väga kauaks :) kindlasti osta, see on oma hinda väärt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tundub, et tuleb ikka korvi pista, aitäh Sulle! :)

      Delete
  3. See Paul Mitchelli juukseseerum on tõesti super hea ja väga mõnusa lõhnaga! Olen 2 pudelit kunagi kasutanud seda. Soovitan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natuke veel kahtlen, sest kapis mitu poolikut juukseõli, aga kui lõhnab ikka väga hästi, siis arvatavasti tuleb see minuga koju. :D

      Delete
  4. Mina katsetasin ka seda loreali matte jumestuskreemi, kuna palju kiideti. Kahjuks pidin siiski pettuma, minu pigem rasuse nahaga see jumestuskreem kahjuks ei toiminud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuna mul nahk viimasel ajal natuke kuivemaks muutunud, siis loodan, et mul toimib. :) Aga uurin veel natuke erinevaid arvustusi, ehk ei tasu tõesti soetamist.

      Delete
    2. Mul ka rasune nahk, aga mulle küll sobib see jumestuskreem! Taas kord, nii palju kui on erinevaid inimesi, on erinevaid arvamusi. Mis sobib ühele, ei pruugi teisele sobida ja sellepärast tulebki ise ära proovida :)

      Delete
  5. Iga aasta käin ikka seda MAX FACTOR 3in1 Facefinity jumestuskreemi ostmas. See on totaalne lemmik juba aastaid ning ilma selleta väga ei kujutagi ette.

    ReplyDelete
  6. Vaatasin samuti silmakreeme, kas Joik või Mossa. Pärast postituse lugemist kaldun Mossa poole. Sama firma toonik jäi ka silma. Korra-paar käin ikka kohapeal, kas lõuna ajast või pärast tööd. E-poest tellin siis kui tahan midagi kindlalt saada nt Victorinoxi nuge. Vahtrasiirup sama hinnaga praegu ka Maksimarketites.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mossa on jaa, selline natuke tummisem, et kui juba natuke kortsu on, siis ehk töötab paremini. :) Viimati sain hea hinnaga siirupi Selverist, Maksimarketid mul kõik väga kaugel, aga hea teada, et sealt saab ka. :)

      Delete
  7. See kookoskoor kohvil...No kui sulle maitseb nn ,,rõõskkoorega,, või isegi vahukoorega kohvi,siis on ok.Tohutult rasvane ikka:),lastmetes ideaalne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Praegu just joon, nii hea on! Rasva on 7% ehk siis piima ja kohvikoore vahepeal täpselt. Ma muidu joon kohvi 3% piimaga, koorega ei meeldi, aga selle kookoskoorega on väga mõnus, kookose maitse on nii super! :)

      Delete
    2. Tore kui meeldib-mulle endale käis kunagi 0.5% piim,nüüd tavaliselt soja mis 1.8%.Ei kannata rasvasemat.
      Aga kui agaavisiirup proovitud,proovi kindlasti ka vahtrasiirupit-mulle väga meeldib see rohkem.Riisihelbepuder koos kergelt praetud banaaniga ning vahtrasiirupi ning röstitud mandlilaastudega.....:D

      Delete
    3. Vahtrasiirup on mul igapäevaselt kasutuses - sõltuvust tekitav! :D

      Delete
  8. Your blog is not as good as it was before and I am sorry about that. Only ads, no personality.

    ReplyDelete

ShareThis