arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/04/2017

Rallitud & hullutud



Püüan selle postituse väga kiirelt üles saada, sest noh, rallida ja hulluda saabki vaid ju veel homme. Pikka juttu ma ei tee, minge vaadake üle, mis ma head sain ja mida korvi panna ei soovita.
Aega tasub shoppama minnes kindlasti rohkelt varuda. Minul sed eriti ei olnud, mis on vist isegi tore, sest soeatsin peaaegu vaid seda, mida plaanisin ega uudistanud eriti ringi, kuigi pakkumisi oli muidugi maa ja ilm. 
Nurme šampooni/palsamit olen blogis juba mitmeid kordi taevani kiitnud ja kiidan kindlasti ka edaspidi. Natuke kahetsen, et ei ostnud rohkem pudeleid ja enam ma seda teha ei saagi, sest šampoon on osutunud nii menuksks, et see on nüüdseks juba välja müüdud. Palsamit veel õnneks saab (5,90€ LINK), nii et kes on mõelnud, et võiks proovida - pistke korvi. 
Max Factori 3in1 Facefinity kreemi (10,49€ LINK) olen jõudnud vaid korra proovida ja väga head muljet mulle temast ei jäänud. Hommikul oli kõik justkui tibens-tobens, aga päeva lõpuks muutus kreem näol imelikuks. Annan talle kindlasti veel võimaluse, aga hetke seisuga ei julge soovitada.
Seevastu L'Oreali Infallible Mattega (8,40€ LINK) olen üsna rahul, see katab hästi ja püsib matina tõesti terve päeva, seda minu rasusel nahal isegi ilma puudrita! Tooniks valisin vanilla, mis on küll veidike liiga hele. On keegi proovinud The Body Shopi tumendavaid tilku (LINK)? Mul on teisigi jumestuskreeme, mis seda vajaksid. 
Pildilt jäi maha Paul Mitchelli juukseseerum (17.99€ LINK), mille kohta ma veel väga midagi kosta ei oska, sest kasutanud olen seda vaid loetud päevad. Küll lõhnab see väga mõnusalt ja muudab juuksed kergelt kammitavaks. Eks paistab, kas saab ka juukseotste silumisega hakkama. Jätkub seda kindla peale ilmatuma kauaks, sest korraga kulub vaid paar tilka. 
Loodusvägi kookosõli (LINK) soovitan kahel käel, väga universaalne toode. Samuti vahtrasiirupit (LINK), mis maitseb, oi kui hea. Maitsesin ära ka agaavisiirupi (LINK) ja see mekib täpselt nagu kukekomm! Mõlemad siirupid sobivad suhkrut asendama väga hästi. Kel huvi, leiab nende kohta netist kindlasti infot. 
Pildilt jäid välja hummusekrõpsud (LINK), sest need on juba ammuilma kõhus. Kui muidu mulle tillimaitselised krõpsud ei istu, siis need kreemise tilliga Eat Reali omad on imehead. 
Eco Mil kookoskoore soetasin kohvi peale piima asendama ja paar esimest tassi olidki väga mõnusad, kreemised ja hea kookose maitsega, aga lõpuks hakkas kogu asi vastu. 7% rasva on siiski liig.
Hulludet Päevadelt tõin koju need ülimugavad Vagabondi jalatsid (39,90€). Soovitan!
 Korvi rändasid veel tore joogipudel (1,50€) ja lumivalge Casa Stockmanni voodipesu, padjapüürid 50x60 (5,90€) ja voodilina 240x260 (19,90€). Need on mõnusast percale puuvillast, mis on eriti sile ja kergesti hooldatav.
 Ja muidugi Iittala! Minu kollektsioonis on nüüd juures tumesinine Taika rebasega taldrik (14,90€) ja imearmas kitsekesega Satumetsä kruus (12, 90€). 
Stockis sain käpa peale ka Ben&Jerry Brownie jäätisele (3,90€) ja Kaupsis tõin koju La Muu kohvijäätise (4,50€). Ma ei teagi, kumb mulle rohkem meeldib... Ben&Jerrys on mõnusad suured brownie tükid ja see pole liiga magus, La Muu oma on jälle väga huvitava kohvi maitsega. Kui peaksin ühe ära andma, siis vist jätaksin brownie oma endale.
Stockmannist koju jalutades jääb mulle tee peale üks väike lillepood, kust ma alati läbi hüppan. Täna leidsin sealt sellised lahedad eestimaised tulbid. Ei ole enne selliseid toredaid kohanudki. Dex on muidugi ka alati kohe platsis, kui uus kraam laiali laotatakse, hehe. 
...
Nii, pange nüüd teie ka kirja, mida lahedat kaubamajadest leidsite või mida veel homme jahtima lähete. 

7 comments:

  1. Oeh, ainus asi, mille nimel ma olin nõus vabatahtlikult oma jalad Hulludele päevadele viima, oli see Iittala Satumetsä kruus ja ma jäin sellest ilma :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uiii, kui kahju. Aga ootame siis järgmisi. :)

      Delete
  2. kust see käekott pärit? :)

    ReplyDelete
  3. Tundub, et sa jäid ka Kastehelmi kausist ilma?
    Läksin spets sellepärast Hulludele päevadele, aga oleks vist hommiku vabaks pidanud võtma.
    Samas hea, et raha jäi raiskamata:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, jäin ilma, aga ehk oleksi paljuks läinud. Liiga palju ilu korraga pole ka hea, imetlen oma teisi Iittalaid nii kaua. :D

      Delete
  4. Millal uued postitused tulevad? :(

    ReplyDelete

ShareThis