arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/07/2017

Ilulemmikud #11

Panin üle pika aja ritta mõned ilultooted, millede kasutamisest olen viimasel ajal enim rõõmu tundnud.
∙ BOURJOIS küünelakieemaldaja (5,95€ LINK) ∙
Kui olete nagu mina, kes kannab küüntel lakki igapäevaselt, siis taolised "pista näpp purki" lakieemaldajad on lihtsalt hädavajalikud! Nendega saab laki maha tõesti uskumatult kiiresti, vaid paari sekundiga ja vatipadjavabalt. Natuke meeldis mulle Maybelline taoline purgike rohkem, kuid mulle tundub, et see on tootmisest maas, sest poodisest ma seda enam ei leia. Bourjoisi eemaldajasse on lisatud küüsi hooldavat magusa mandli õli, mis näppudele külge jääb ja mind veidike häirib. Pesen aga niikuinii käed alati peale küünelakieemaldiga kokkupuudet puhtaks, nii et erilist numbrit ma sellest ei tee. Muidu igati väärt toode, mida kasutades alati imestan, kui mugav ja kiire see ikkagi on.
∙ ESSENCE Matt Touch põsepuna #Berry Me Up! (2,79€ LINK) ∙
Essence'i tooteid olen ma häbematult vähe proovinud. Kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis ainsad, mida oman, ongi vaid küünelakid. Olen selle eriti taskukohase brändi kohta ilmatuma palju head kuulnud ja uut põsepuna otsustasingi minna just nende riiulilt otsima. Valisin mattide punade hulgast tooni Berry Me Up!, mis on ilus külma alatooniga roosa põsepuna. Ma ausalt ei arvanud, et see mulle nii väga meeldib! Pigment on üllatavalt hea, puuder kandub nahale hästi ühtlaselt ja jääb loomulik. Kuigi toosil on kirjas, et põsepuna on matt, ei tasu karta, et see on kriidine või jahune, tulemus jääb pigem loomulikult kumav kui plassilt matt. Ka pakend on sellel alla 3€ maksval tootel üllatavalt mugav ja silmale täitsa kena vaadata. Üsna kindel, et  sean sammud õige pea jälle Selverisse, et ka teised toonid üle vaadat ja ehk on ka Satin põsepunade varusid täiendatud, viimati haigutas nende koha peal tühjus. 
∙ KIEHL'S Lavender kehakoorija* (28,99€ LINK) ∙
See tuub seisis mul üsna pikalt vannitoakapis, sest armastan karmimat sorti koorijaid ja selle toote sildil seisab midagi hoopis vastupidist. Mul on ütlemata hea meel, et ma ei jõudnud koorijat mõnele eriti õrna naha omanikule edasi kinkida, vaid otsustasin selle siiski lahti korkida, sest see koorija on kõike muud kui gentle. Ma ütleksin lausa, et see on üks tõhusamaid koorijaid, mida olen kasutanud. Koorivaid osakesi on hulgi ja need on piisavalt karedad, et vana nahk korralikult maha koorida ning parajalt lihvitud, et koorimisprotseduur tunduks kui mõnus massaaž. Koorija on pehme kreemja konsistentsiga, mis teeb selle nahale määrmise hästi mugavaks ning samas niisutab mõnusalt. Kui lisada siia veel imehea rahustav lavendli lõhn, siis ei olegi miskit imestada, et see üheks mu lemmikkoorijaks on saanud.
∙ LACOUPE Orgnx niisutav palsam kookosõliga ( u.7€, edasimüüjad leiab SIIT) ∙
Mäletan, et olen kunagi ilmatuma ammu mingit sorti LaCoupe šampooni kasutanud, aga seda, kas rahule jäin, ei suuda enam kahjuks meenutada. Igatahes, kui olin uue juuksepalsami otsinguil, sattusin just selle brändi riiuli ette ja kuna olen suur kookoselõhna fänn, rändaski see pudel peale läbinuusutamist ostukorvi. Lõhn on palsamil tõesti oivaline ja see püsib juustes terve päeva. Ka oma põhitööga saab palsam suurepäraselt hakkama - juuksed jäävad siledad, pehmed ja on hästi kammitavad. Lisaks kookosõlile leiab palsamist muu hulgas makadaamiaõli, kakaovõid ja E-vitamiini. Eriti tore, et Orgnx sarja tooted on parabeeni- ja sulfaadivabad, nii et tasub nende šampoonegi minna uurima. 
∙ MÁDARA Smart Antioxidants silmakreem* (31€ LINK
Kui näokreemide kasutajana olen üsna laisk, siis silmakreem on miski, mida ma õhtuses nahahoolduses (kõlab vist liiga pingutatult, sest tegelikult pesen vaid näo puhtaks) naljalt vahele ei jäta. Jah, tegelikult tuleks seda silmade alla tupsutada ka hommikuti, aga mu näonahk on lihtsalt nii rasune, et silmade lähedale kantud kreem ujub mulle päeva lõpuks lihtsalt silma.
Kuna hommik jääb vahele, on eriti tähtis, et õhtune kreem oleks ikka parajalt tummine ja Mádara uus silmakreem seda kindlasti ka on. Vist on tegu lausa kõige paksema silmakreemiga, mida ma kasutanud olen. Vaatamata sellel imenub see siiski üsna ruttu ja nahk jääb tõesti hästi pehme ja niisutatud. Veel meeldib mulle hirmasti selle toote lõhn, väga omapäraselt puudrine ja soe. Soovitan!
∙ LANVIN Modern Princess EDP (30,90€ LINK) ∙
Kui minu armastatud Marc Jacobsi Daisy tualettvesi hakkas otsasaamise märke ilmutama, olin ma üsna lähedal sellele, et uus samasugune koju tuua. See lihtsalt on nii minu lõhn, parajalt puuviljane ja lilleline, ning ülilahedas pudelis, aga võtsin siiski aru pähe ja läksin Kaubamaja Ilumaailma lõputute lõhnariiulite vahele seiklema, et omale uus lemmik leida. Aega läks, aga lõpuks valisin välja uue Lanvini parfüümi Modern Princess, kus tipunootideks roosa õun+punane sõstar, südames jasmiin+freesia ja lõpunootides vanilje+muskus. Selline marjane-lilleline-magus-värske-soe, suveks ideaalne lõhn. Ostsin kohe meelega kõige pisema, 30ml pudeli, et varsti jälle midagi uut ja põnevat proovida...
 ∙ L'OCCITANE Almond kätekreem* (16,49€ LINK) ∙
Ma oleksin siia postitusse hea meelega kõik L'Occitane'i mandli sarja tooted, mida olen hiljuti kasutanud (kirjutasin neist SIIN), eesotsas dušiõliga, kokku kuhjanud, aga õnnetuseks on need mul juba kõik tilgatumad. Kätekreemi kasutan suveperioodil harvemini, seepärast on selle tuub ka veel üsna prink ja saan temast veel tükk aega rõõmu tunda. Äärmiselt isuäratava lõhnaga, tuubist väljudes võise, kuid kätele kandes põnevalt sulava tekstuuriga kreemi on lust kasutada. Käed saavad momentaalselt niisutatud ning on katsudes nii pehmed ja siidised. Kes ei ole kreemi veel proovinud, siis tuletan meelde, et minu blogi lugejad saavad juulikuu jooksul L'Occitane bitiikides (Ülemiste ja Rocca Al Mare keskuses) kassas lausutud salasõna "magus mandel" eest reisisuuruses mandli kätekreemi ning kehakreemi kingituseks. Ostu selleks sooritama ei pea. Soovitan kindlasti võimalust kasutada.
∙ MÁDARA Infusion Vert keha- ja kätepesuseep* (11,49€ LINK) ∙
See lahedas mustas pudelis vedelseep on üks tõeliselt universaalne toode. Kasutan seda kätepesuks ja käin temaga duši all, lisaks peseb see meigipintslid laitmatult puhtaks. Kui avastasin, et näopesugeel on ootamatult otsa saanud, sai Vert ka selle asendamisega üllatavalt hästi hakkama. See ei kuivatanud nahka, pesi kogu meigi korralikult maha ja jättis naha meeldivalt värskeks. Lõhnab seep mahedalt looduse järele ja on, nagu kõik Mádara tooted, varustatud ECOCERT sertifikaadiga. Mõnus!
∙ MIZON ninaplaastrid (0,90€ LINK) ∙
Tundub, et peale minu on teisigi, kes arvavad, et need Mizoni plaastrid on ühed väärt asjakesed, sest tihti laiutab Kaubamaja Ilumaailmas nende koha peal tühi auk. Toon neid koju alati kohe mitu, sest kes teab, millal jälle saab ja peale minu on meil kodus teisigi, kes neid kasutada armastavad. Plaastrid tõesti töötavad ja nende kasutamine on omamoodi lõbus. Plaaster tuleb kanda märjale nahale, aga mina soovitan selle ka pealt läbimärjaks teha ja oodata, millal see täiesti kuivaks ning kivikõvaks on muutunud. Kellele tundub, et plaastrile miskit ei jäänud, neil ehk polegi midagi eemaldada või siis võtke appi telefoni taskulamp ja uurige kasutatud plaastrit veidike lähemalt....
∙ PIXI Glow Tonic* (14,99€ LINK) ∙
Seda Pixi bestsellerit - AHA-hapetega näovett on hästi palju kiidetud. Ka minul on tema kohta ainult häid sõnu lausuda. Kui ma arvasin, et olen näopesugeeliga kogu meigi maha saanud, siis Pixi toonikuga peale pesu nägu üle tõmmates jääb vatipadjale veel nii üht kui teist. Lisaks puhastamisele koorib see hästi lõhnav näovesi õrnalt nahka ning pikaajalisemal kasutamisel muudab nii jume säravamaks.
∙ THE BALM Bahama Mama päikesepuuder (19,99€ LINK) ∙
Oi, kui rahul ma selle ostuga olen! Bahama Mama on kindla peale parim bronzer, mis minu meigikotti on sattunud. See on täiesti matt, mõnusalt pehme, imeliselt hästi hajutatav, hea pigmendiga ning ideaalset värvi ehk ilma koleda oraži alatoonita. Bahama Mama pealekandmisega saab hakkama ka kõige kogenematum meikija, sest see peaaegu, et ise kandub õigesse kohta ja hajutub vaid paari pintslitõmbega, jäädes hästi loomulik. Olen seda päikesepuudrit kasutanud nüüd juba üle nelja kuu ja kuigi esialgu kartsin, et ilus papist pakend läheb ruttu koledaks, siis minu rõõmuks on see äärtest vaid veidike pruunikaks tõmbunud. Kes otsib uut kontuurimispuudrit, siis soovitan kindla peale just Bahama Mama poole piiluda. Küll ei sobi see minu hinnangul üle terve näo kasutamiseks, päikeselise jume saavutamiseks oleks tarvis midagi soojematoonilisemat.
...
On siin mõni toode, mida olete kasutanud? 
On need teile samuti sobinud/meeldinud või sootuks mitte?

* kingitud toode

6 comments:

  1. Aitäh postituse eest! Lähen kohe Mizoni ninaplaastreid otsima. Need mina senini proovinud olen, on minu tundlikule nahale liiga karmid olnud. Aga ma ei anna alla, ja küll ma ükskord oma poorid puhtaks saan.
    Gea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on samuti väga tundlik nahk, aga need plaastrid ei ole liiga teinud. Loodan, et sobivad Sullegi. :)

      Delete
  2. Minu lemmik on ka Bahama Mama bronzer. Sobitub nii heledama naha kui päevitunud jumega suvel. Super!
    Ilumessilt sai selle umbes 15-16 euroga, kui ma ei eksi. Tasub kevadel ja sügisel seal The Balmi toodetele pilk peale visata, sest highlighteri sain ma sealt küll piinlikult soodsalt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina skoorisin bronzeri Osturallilt 15€-ga, aga ausalt, ka tavahinnaga ostaksin selle iga kell uuesti. :)

      Delete
  3. Kui kauaks sellest Bourjoisi küünelakieemaldajast jätkub ning kas see võtab ilusti igat värvi laki maha? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen umbes kuu kasutanud ja praegu tip-top. Jaa, võtab kõik maha nudest kuni erkpunaseni. :)

      Delete

ShareThis