arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/08/2017

L'Occitane Roses et Reines en Rouge sari + kingitused!




Ma mainin algatuseks kohe ära, et ma ei ole just maailma suurim roosi lõhna armastaja. Ma võin küll nina korraks roosibuketti pista ja selle aroomi nautida, kuid  ise ma terve päeva selle lille järele lõhnata ei soovi, see on minu jaoks veidike liiga intensiivne. Nii et ma olin tegelikult natuke mures, kui L'occitane mulle nende uue roosilõhnalise sarja proovida andis. Muretsesin täiesti ilmaasjata! Toodetest tulvab lisaks õrnale lillearoomile mõnusalt magusat punaste marjade ja puuviljade lõhna. En Rouge on Roses et Reines sarja piiratud väljalase, kus lõhnasüdamele, mille moodustavad punane roos, roosa pojeng ja punased marjad, on tipunootideks lisatud greipi, punast sõstart ning metsmarja. Lõppakordides on tunda puidunoote, valget muskust ning vaarikat. Lõhn on värske, naiselik ja õrn. 
Ma lähen kindlasti ja nuusutan poes ka en Rouge tualettvee üle, sest olen just uue lõhna otsinguil ja sellised puuvilja-lillekombod mulle kõige enam meeldivadki. 
L'Occitane roosi sarjaga käib ka üks armas romantiline lugu kaasas. Roses et Reines en Rouge, mis tõlkes tähendab - roosid ja kuningannad punases, on inspiratsiooni saanud Forcalquier'i krahvi neljast imeilusast tütrest, kellele hirmsasti meeldisid roosid ning kes oma armastuskirju roosidega lõhnastasid. Kõik neli tütart abiellusid kuningatega ning neist said Forcalquier'i kuningannad.  Nende lemmikutest - Grasse, Bulgaaria, Maroko ja Türgi roosidest saadud ekstrakt ongi L'Occitane roosi sarja toodetes kasutuses.
Ihupiim (23,99€ LINK) on neljast tootest kõige roosilisema-lillelisema lõhnaga ja on isegi natuke parfüümi eest, sest aroom püsib nahal üsna pikalt. Ootasin, et ihupiim on pigem vedel, seepärast olin meeldivalt üllatunud, et pudelist väljus üsna rikkalik ja paksemat sorti kreem. L'Occitane kehaniisutajatele omaselt muutub ka see nahale määrides huvitavalt vesiseks, kohe tunned, kuidas niiskus nahasse imbub. Kreem imendub umbes minutiga täielikult ja nahk jääb sile kui siid. Kellel nahk väga kuiv, vajab ehk veidi rasvasemat kreemi, aga ülejäänutele peaks ihupiimast piisama küll, kuivemad kohad võib alati mõne rikkalikuma niisutajaga üle käia. 
Mulle hirmsasti meeldib ka ihupiima nostalgiahõnguline pudel. Tõeliselt kaunis disain, mis lausa kutsub ennast kasutama. Pisikest korki on küll veidike tülikas avada, eriti, kui küüned on väga lühikesed, aga mitte midagi konti küüsimurdvat.
Kes armastab hästilõhnavaid kehaniisutajaid, mis kiirelt imenduvad ja on ka tualettlaual ilusad vaadata, siis Roses et Reines ihupiima jumaldaksite te kindlasti. Soovitan!
 Kätekreemi (7,90€ LINK) konsistents on tegelikult kehapiimale üsna sarnane. Veidke on see ehk kergem ja imendumine kiirem. Tegu ei ole väga tummise kreemiga, mis sobibki paremini suvesse, mil nahk ei vaja nii toitvaid niisutajaid. Lõhn on kreemil tagasihoidlikult õrn ja värske, mis hajub üsna kiirelt.
 Pisike pakend teeb temast ideaalse käekoti-kätekreemi. Ja kätekreem PEAB alati käekotis olema. Kiskuv ja kuiv kätenahk on üks väga ebameeldiv tunne ja juhtub see kimbutama just siis, kui kätekreem ununeb kotti pistmata. 
Huulepalsam (7,90€ LINK) tuleb väga mugavas tuubis, kust on seda imelihtne sobivas koguses välja pigistada. Tuubist väljudes on see üsna paks, kuid huultega kokku puutudes sulab koheselt ja laiali määrida on seda väga hõlbus. Huulepalsam sisaldab muu hulgas ka päevalilleõli ning sheavõid, mis on teada-tuntud niisutajad. Niisutab palsam tõesti päris tublisti. Kui huuli mitte liialt limpsida, peab see vastu mitmeid tunde. Tuub võiks siiski käekotis kaasas rännata, et päeva jookul vajadusel saaks huuled üle tõmmata. 
Ma ei olegi vist enne ühtegi lillelõhnalist huulepalsamit kasutanud ja natuke oli minu jaoks esialgu harjumatu see lilleline-kreemine maitse, mis tahes tahtmata huultelt suhu jõuab. Nüüd olen sellega juba nii harjunud, et ei pane roosi maitset enam tähelegi. Mainisin selle siiski ära juhuks, kui keegi peab seda väga häirivaks.
Muideks, see huulepalsam, nagu ka paljud teised, sobib väga hästi küünenahku niisutama. Palsam sisaldab muu seas ka sheavõid ning päevalille- ja riitsiinusõli, mis toidavad kuiva küüneümbruse nahka väga edukalt. Alati ei olegi vaja iga kehaosa jaoks eraldi tuubikest muretseda. 
Dušigeel (14,99€ LINK) on neljast tootest minu vaieldamatu lemmik. Te ainult vaadake seda imelist pudelit! Ma kujutan täitsa ette, et sellised ilusad pudelikesed ehtisid ka Forcalquier'i kuningannade tualettlauakesi. Ja sisu ei jää välisele sugugi alla. Dušigeel lõhnab lihtsalt imeliselt - see on parajalt värske, lilleline ja magus. Hommikune duširutiin on selles lõhnapilves jumalik ja varajase ärkamise äng meelest pühitud. Geeli kulub imevähe, sest see vahutab meeletult ja kui sellised läbipaistvad pesuvahendid kipuvad vahel nahka kuivatama, siis seda muret Roses et Reines dušigeeliga ette ei tule. See küll otseselt ei niisuta, kuid nahka niiskusenälga ka kindlasti ei jäta.
Kui teil on kange soov Roses et Reines en Rouge sarjast vähemalt ühte toodet proovida, siis soovitan just seda imeilusat pudelt. Luban, et tunnete ennast seda kasutades justkui kuninganna.

Ma juba ülevalpool mainisin, kuid kordan üle, et en Rouge sari on roosi põhiliini limited edition ehk piiratud väljalase, mis tähendab, et see on saadaval vaid lühikest aega, nii et kel huvi proovida, siis pikalt mõelda enam ei tasu. 

Ja nagu eelmiseski L'Occitane postituses saan ma ka seekord teile, armsad lugejad, ära jagada neid samu tooteid, milledest just juttu tegin. 
...
Esiteks,  külastades kuni 3. septembrini Ülemiste või Rocca Al Mare keskuse L'Occitane butiiki ning öeldes kassas salasõnaks minu nime "PILLE-RIIN", saate kingituseks reisisuuruses roosi kätekreemi (10ml), küünepoleeri ning kolm sämplit - roosi kehakreemi ja septembri uudistoodete näidesed Divine sarjast.  
p.s. Ostu sooritama ei pea.

...
Teiseks, loosin blogi Facebooki lehel välja toreda L'Occitane  kosmeetikakoti, millest võitja leiab armsad reisisuuruses roosi dušigeeli ja  kehapiima (75ml) ning kätekreemi (30 ml). Tasub osaleda! Facebooki mängu leiab SIIT

3 comments:

  1. vauvau, kui mõnusad pildid. :) mis kaamerat ja objektiivi kasutad?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh! Kaamera on Canon 600D ja obketiiv Canon 50mm f/2,5 Macro. :)

      Delete
  2. Ma ise pole samuti suur lille lõhnade armastaja kosmeetikatoodetes, kuid kui see on puuviljalillekombosse segatud, siis olen meele koheselt muutnud. L'Occitane puhul olen ka täheldanud, kuidas lõhn jääb nahale külge, eriti ihupiima kasutades, seega pole isegi vaja muret tunda, kui päev läbi linna jalutad ning lõhnaõli unustasid käekotti pista. Ja oi neid pudeleid, neid on kohe lust vaadata ja need pole vaid sisult hea, vaid silmale iluks ja vannitoale dekoratsiooniks. Samas need roosid, mis sul pildile olid jäädvustatud... ma olen kohe hea meelega kade. :D Väga ilusad!

    ReplyDelete

ShareThis