arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/08/2017

Stradivarius & Reserved



Mul on selline naljakas komme, et iga kord peale hambaaarsti sean sammud riidepoodidesse, et endale läbitud kannatuste eest midagi toredat preemiaks soetada. Tegelikult ma hambaarstitoolis kannatama muidugi ei pidanud, sest arst on mul imehea (soovitan soojalt Nordic Hambakliinikut LINK, minu arstiks on Pille Soom), aga no natuke vaimselt traumeeriv on ikka, eelkõige  nõukaajal hambaarstil läbielatu tõttu.
 Igatahes... hambakliinik asub Rotermanni kvartali külje all ja nii ma Stradivariusesse sattusingi. Kuna mulle on alati hirmsasti meeldinud kleidid/pluusid, millel on selline väike armas krae, samuti olen suur tikandite fänn, siis jäi mulle esimese asjana poes silma kohe see hall kleit (22,95€ LINK) ja sobis selga ka väga hästi. Materjal on ka mõnusalt veniv ja kleit on selline natuke laiema lõikega, nii et tööl saab sellega olema igati mugav tegutseda.

Veel tõin koju need ruudulised püksid (17,95€ LINK), mis samuti imemugavad ja sobivad minu meelest eriti hästi tennise või ketsiga. Stradivariusel on olemas ka e-pood, kuid postikulu on üsna krõbe 7,95€, pakk tuuakse küll koju kätte, aga siiski. Küll tasub sealt tellida siis, kui kauplusest sobivat suurust ei leia, sest poodi pakile järele minnes postikulu ei lisandu.
Veel üks n.n. Peeter Paani kraega kleit jõudis minuni Reservedi e-poest (24,99€ LINK). Nüüdseks on kleidid juba ka tavapoes saadaval, aga kellel ühtegi Reservdi kauplust läheduses ei ole, siis infoks, et saatmine maksab 3,95€, alates 50€ tellimusest toob kuller paki koju tasuta.
Jällegi väga mugav venivast materjalist kontorikleit. Kui kellelgi tekib mõte see endale ilma proovimata tellida, siis soovitan võtta number väiksema. Kannan ise enamsti suurust S, kuid pidin selle XS-i vastu vahetama, sest see oli ikka tõesti suur. Ka XS on üsna lai ja näeb peenikese nahkvööga kandes parem välja.
Homme hommikul pakin Dexteri kokku ja kimame temaga Tartusse. Jee, Dexteri esimene rongisõit! Esimene puhkuse nädal on juba poole peal ja ma ei ole veel arugi saanud, et mul puhkus on, heh. Loodetavasti saan Tartus jalad seinale lüüa, ema aiamaal marju mugida (kardetavasti ka muru niita) ja reedel vist on lootust oma lemmikranda jõuda - KAUKSISSE!
Kõigile, kes puhkavad - mõnusat laisklemist!

2 comments:

  1. Hei! Kust see imeilus must käekott pärit on? Olen sarnast pikemat aega otsinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kott on Mangost, aga juba jupp aega tagasi soetatud ja arvatavasti kõikjalt otsas. :/

      Delete

ShareThis