arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/10/2017

Osturalli 2017 sügis parimad palad!



Aeg lendab hirmutavalt kiiresti - eelmiselt Osturallilt soetatud tooted ei ole veel otsatumaks kasutatud, kui uus on juba alanud. Nagu tavaks, jagan mõningaid  häid pakkumisi, mis mulle silma jäid, mida soovitan soetata või mis endal plaanis koju tuua. Kuna mõni toode saabub soodushinnaga müügile alles nädala jooksul, siis puudub nende juurest link või viib see tavahinnas tooteni. Mis päeval teid huvitav toode müüki paistakse, saab uurida kataloogist (LINK).

1/ Kes on uue lõhna otsingul, siis Osturallilt leiab päris hea valiku soodsa hinnaga parfüüme-tualettveesid. Soovitan nuusutama minna näiteks neid kolme. CHLOĒ nimiparfüüm (42,99€ LINK) on minu pikaaegne lemmik. Hästi naiselik ja šikk lõhn, mis on ühtaegu nii värske kui sügav.
LANVIN'i Modern Princessi (29,99€) pudel sai mul just-just tühjaks ja kaalun tõsiselt selle uuesti soetamist - see on mõnusalt marjane, lilleline ja värske lõhn. Natuke teeb kurvaks, et see hajub üsna ruttu, mistõttu pihustada tuleb seda veidike tihemini kui mõnda teist tualettvett.
Väga huvitava lõhnaga on ELIZABETH ARDEN'i uus tualettvesi White Tea (17,99€ LINK), mida olen mitmeid kordi käinud poes nuusutamas. Ostukorvi ei ole see veel rännanud, sest veidike on see minu jaoks siiski liiga intensiivne, aga kes tugevamaid lõhnu armastab, siis soovitan kindlasti uurima minna.

2/ MONTAGNE JEUNESSE maskidega (1,20€ LINK) on mul ainult väga head kogemused. Kui ma ei eksi, on need looduslike koostisosadega, aga seda tean kindlasti, et need toimivad. Kindla peale soetan ka ise mõne pakikese. 

3/ Kes armastab nägu/keha seebiga pesta, siis soovitan proovida NURME kitsepiimaseepi (2,70€ LINK). Sobib väga hästi ka kuivema nahaga inimestele. Samuti olen nende kooriva jalaseebi (3,90€ LINK) suur fänn. Kõik, kellele olen soovitanud, kiidavad!

4/ Samuti kiidan Nurme sojavahast küünlaid - väga mõnusa pika leegiga ja looduslike lõhnadega. Kirjutasin ühest SIIN. Soodushinnaga 6,90€ küünlad leiab SIIT.

5/ Väga väärt toode, väga soodsalt - ARTDECO kulmupuuder (2,90€ LINK)!

6/ Sama siin - GIRLZ ONLY kuivšampoonid (2,80€ LINK). Minu poolt proovitud samalaadsetest toodetest kõikse paremad. 

7/ APRAISE kulmuvärve (4,90€ LINK) kiidan samuti - ei määri nahka ja püsivad kaua.

8/ Juurde soovitan kreemvesinikku (5,90€ LINK), mida on mugavam kasutada kui vedelikku.

9/ Pea poole soodsamalt saab soetada MĀDARA paljukiidetud näoõlisid (25,99€ LINK). 

10/ Kal sel aastal leiab pakkumisest THE BALM'i bronzeri Bahama Mama (13,99€ LINK) ning särapuudri Mary Lou (16,99€ LINK). Kasutan mõlemaid igapäevaselt ja soovitan soojalt. Bronzer on täiesti matt ning sobib kontuurimiseks ideaalselt. Mary Lou šampanjatooni särapuuder on kaunilt kumav ning seda saab kasutada nii highlighteri kui lauvärvina. 

11/ Kaks lemmikut, mida ikka ja jälle uuesti soetan - MAYBELLINE'i Lash Sensational (7,40€ LINK) ning MAX FACTOR'i Masterpiece Max (9,90€ LINK) ripsmetušid. Kes soovib loomulikult tihedaid ja eraldatud ripsmeid, siis neid tasub proovida.

12/ JOIK'i valikust jäi mulle silma toitev huuleõli (8,40€ LINK), mille hea meelega ära prooviksin. On kellelgi kogemusi?
Kelle sügisesed küünlavarud vajavad täiendamist, siis Joik'i lõhnaküünlad on alati hea mõte. Soodsama hinnaga on saadaval vahuveini-maasikalõhnaline variant (6,10€ LINK).

13/ L'OCCITANE pakub Osturallil ühte oma bestsellerit - mandli dušiõli (eriti suures pudelis (500ml!) eriti hea hinnaga - 21,99€ (pea sama palju maksab tavasuuruses ehk 250 ml pudel). Mul on kuri kahtlus, et see on minu postituse kirjutamise ajal otsa saanud. Ei imesta, sest tegu on tõesti eriti mõnusa pesuvahendiga. 
Ka on igat senti väärt L'Occitane shea kätekreem (10,99€ LINK), mis sobib eriti hästi just sügis-talviseks kasutamiseks. Kes külmadel aastaaegadel hädas kuiva käenahaga, siis soovitan ostukorvi pista.

14/ Need kaks tasub samuti koju tuua - TAHE Gold šampoon (6,90€ LINK) ja mask (LINK) muudavad juuksed hästi pehmeks, niisutavad tublilt ja lõhnavad mõnusasti.
Mida teie Osturallile kindlasti jahtima lähete?

3 comments:

  1. Selveri laadapäevadel reedel päevapakkumine küünlad -30%, soovitan sealt JOIK küünlaid osta, ise alati ainult sealt ostangi, sest pean tavahinda liiga krõbedaks. :)

    ReplyDelete
  2. Hei! Head soovitused, tuleb siis sammud osturallile seada, aga tegelikult väga huvitavad Hullude päevade parimad palad ka.
    Eelmine kord tegid nii hea informatiivse postituse, tee seekord ka pliis!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, juba lappan kataloogi. Kui saan postituse jagu tooteid kokku, siis ikka teen. :)

      Delete

ShareThis