arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/07/2012

Arvustus // Lush / Caca Noir juuksevärv

Olen oma juukseid mustaks värvinud juba kes teab mitu aastat. Tegelikult sai kõik alguse sellest, et juuksevärv, millel kirjas šokolaad, ostus hoopiski mustaks ja kuna mustast välja tulemine pole just kerge, siis läksingi kergema vastupanu teed ja jätkasin sellega. Ega see juustele hästi pole mõjunud, must juuksevärv pidi olema juuksevärvidest kõige mürgisem... Sellepärast mõtlesingi teha neile meelehead ja proovida looduslikku juuksevärvi. Väga lootsin, et saangi keemia igaveseks kõrvale jätta.Labels
Lugesin mitmelt poolt erinevaid arvustusi ja otsustasin lõpuks Lushi kasuks. Kuna Tartus Lushi poodi kahjuks enam ei ole, tellisin värvi SIIT.
Pakendit avades tungis ninna Lushi poest tuttav mõnus aroom. Papist karbis olid pehmenduseks lahedad erivärvilised maisipulkade moodi jupid.




Paberkotist tuli välja super lahedateks mustriga brikettideks pressitud henna/indigo segu.


Mina kasutasin oma õlgadeni juuste jaoks 2 tükki sellest tahvlist. Paljud ka riivivad riiviga, aga mina lõikasin tükid noaga peeneks ja valasin kuuma veega üle, segunes väga hästi. Tekkis tumeroheline mass, mille pähe keerasin. Hoidsin segu peas üle kolme tunni.  Aga mida polnud, oli tulemus. Ainus, mis juustesse jäi oli jube kalahais, kuigi pesin juuksed šampooniga üle. See hais saatis mind terve järgmise päeva... uhhh. Ja ei mingit värvi muutust. Eelnevalt mustaga värvitud juuksed ehk olid tavalisest läikivamad , aga väljakasvanud osal ei täheldanud ma mitte mingisugust muutust. Loodan, et see möks oli vähemalt juustele kasulik. :)

Mida ma valesti tegin???

♥genefic♥

No comments:

ShareThis