arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/12/2012

Arvustus // Arnaud / Päevakreem kaaviari ja pärli ekstraktiga



Jagan teiega kui mitte terve eluaja, siis vähemasti viimase aasta kindlat lemmikut näokreemide seas.
Kreemi ostsin Selverist, soodushinnaga maksis 14€ kanti. Arnaud tooteid müüvad ka enamus kosmeetikakauplusi.


Kreem lubab: Kaaviar toidab, niisutab, silub. Pärli ekstrakt annab näole erilise sära. Igapäevasel kasutamisel muutub nahk iga päevaga silmnähtavalt siledamaks ja jume säravamaks.
Pakendiks on piimjast paksust klaasist 50 ml purgike, mulle meelivad klaasist kreemitotsikud, kuidagi annab sisule ka kaalu. 
Lõhn... on tegelikult see, mille pärast ma selle kreemi üldse ostsin. Jah, just lõhn. Sain Glamboxiga kunagi selle kreemi testri ja alates sellest ajast, kui esimest korda seda oma näole määrisin, teadsin, et selle ma endale ostan. Ma ei oskagi seda lõhna kuidagi kirjeldada, luksuslik äkki? Igatahes on see minu meelest nii hea, et käin päeva jooksul purki ka niisama nuuskimas. Kui keegi poes testrit satub nuusutama, andke teada, kas olen üksi sellest lõhnast lummatud. 
Sisu: Tekstuur on nii mõnus siidine ja seda on hea nahale sujuvalt laiali määrida. Kreem ei ole liiga vesine ega ka liialt rasvane, täpselt paras, et veidi aega nägu masseerida ja imendunud see ongi.
Tulemust kirjeldab kõige paremini lause kreemi karbil: Ülimalt luksuslik näohooldus kaaviari ja pärli ekstraktiga, täiusliku ja efektiivse vananemisvastase toimega. Tõesti, kui kreemi näole määrid, siis kohe tunned, kuidas nahk muutub pehmeks ja siledaks. Ka minu külmast veits karedaks muutunud põsed said koheselt niisutatud ja pehmeks.
Kokkuvõtteks jäin kreemiga ülimalt rahule. Minu rasusele nahale sobib talvel suurepäraselt päevaseks kasutamiseks. Ka meigi all ei pannud nahka eriliselt rohkem läikima. Kuna kreem sobib kõikidele nahatüüpidele, siis julgen igaühele soovitada (vast mitte neile, kellel veel vara vananemisvastaseid tooteid kasutada ).
Ka tundlikule nahale sobib kindlasti, sest minu nahk on praegu ülimalt ärritunud tänu akne ravile ja enamus kreeme paneb selle kipitama, kuid see mitte. Seega kui keegi on uue päevakreemi otsingul, siis seda tasuks kaaluda.
...
Homme loodan ka lõpuks oma jõulukingid üles pildistada. 
Olge ilusad ja tublid! Ma ei tea, mis mul selle roosaga on...

No comments:

ShareThis