arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/05/2015

MÀDARA avas Eesti veebipoe + hetke soovid #34!



Kas teadsite, et eile oli see tore päev, kui looduskosmeetikat pakkuv kaubamärk MÀDARA avas Eesti veebipoe?! Mina sain ka alles eile teada ja mul on väga hea meel, sest kui siiani said nende tooteid soetada vaid suurlinnade tüdrukud/naised/daamid, siis nüüd on need paljukiidetud Läti loodustooted kättesaadavad igas Eestimaa otsas.  
Läksin muidugi kohe uurima, et mida head pakutakse ja tegelikult tutvusin MÀDARA toodetega lähemalt esmakordselt. Olen küll tähele pannud nende väga lahedaid pakendeid ja lugenud igalt poolt, kust võimalik, et tegu on esmaklassiliste toodetega, aga mida head need sisaldavad ei olegi ma veel jõudnud uurida.
Olin üllatunud, et MÀDARA´l on valikus nii palju erinevaid tooteid - lisaks näonahahooldusele leiab poest deodorante, kehaseepe, õlisid ja kreeme, šampoone-palsameid ja oma armas sari on isegi beebidele.

Panin ritta mõned tooted, mis mulle eriti huvi pakkusid... 
1/ Selle toitva kehaseebi (9,90€ LINK) juures võlus mind tõik, et see lõhnab suviselt magusa ploomi järele - ploom seebis tundub ju midagi eriti mõnusat.
2/ See pudel jäi mulle silma sõna geel tõttu. Kuna mul on eriti rasune nahk, siis geelid mõjuvad niisutajatena alati paremini, kui kreemid ja niisutust see vajab, sest pindmiselt on nahk väga kuiv ja vahel ketendav. MÀDARA õlivaba niisutav geel (24,95€ LINK) ahendab poore, rahustab, niisutab, hoiab rasuerituse ja läikimise kontrolli all, muudab naha siledaks ja klaariks - kõlab kui ideaalne rasuse naha sõber.
3/ AHA hapetest olen ma siin blogis hästi tihti kirjutanud. Just neid väärtuslikke looduslikke happeid sisaldab see kooriv AHA mask (23,99€ LINK). Toode lubab koheselt helendvat, siledat ja kiirgavat nahka ja ma täitsa usun neid. Sobib väga hästi ka ummistunud pooridega ja aknega nahale. Saadaval on ka väiksem tuub (7,50€ LINK
4/ See seep (7,40€ LINK) näeb lihtsalt nii ilus välja... Sisaldab valget savi ja põldmarja, kindlasti lõhnab imeliselt.
5/ Olen suur näopesuvahtude fänn. Uusi brände uurides nuhin alati välja, kas nende valikus on vaht olemas. MÀDARAL on. Ja tundub, et ideaalne. See raudrohuga pehme vaht eemaldab nii tavalise kui ka isegi silmameigi, reguleerib rasuseid tsoone ja rahustab kuivi piirkondi. Selline tubli tegija võiks küll kraanikausi äärt kaunistada.

Kõige toredam kogu selle asja juures on, et uue poe avamise puhul on kogu kaup 20% soodsam ja mis veelgi lahedam - TRANSPORT ON TASUTA! Ja seda kuni mai lõpuni.
Klikka pildile ja jõuad poodi...

 
Kas olete MÀDARA tooteid proovinud või on see alles plaanis?
  Tänaseks kõik, olge armsad!


image:source

7 comments:

  1. Tellisin just selle väiksema AHA maski täna ja ootan huviga. Tahtsin näoseepi ka tellida, aga ühekaupa ei saanud.
    Varem olen Lätist kohapealt ostnud nende deodorandi (kinkisin emale) ja mingi näovee, täpselt ei mäletagi.
    Lätlased ise on oma brändi üle küll väga uhked ja täitsa põhjusega minu arvates :)
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole küll veel jõudnud proovida, aga teiste juttude põhjal tundub küll, et on põhjust uhke olla. :)

      Delete
  2. Mul on miskine Madara näoseep, mulle väga meeldib, ei kuivata nahka ja teeb näo mõnusalt puhtaks

    ReplyDelete
  3. Tere Pille-Riin,
    tahtsin küsida, et kuidas sulle Joik'i näo- ja silmakreem sobis? Minul on samuti rasune nahk, kuid soovin näokreemiks looduslikumat varianti. Hetkel vaatasin nii Joik'i kui Madara valikut, kuid tuli meelde, et sa oled ühte juba enda peal proovinud. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõlemad meeldivad mulle väga. Soovitan soojalt! :) Sobivad isegi meigi alla, kui hästi õhukese kihina panna.

      Delete
  4. Madara jõhvikaseep on mu lemmik, lihtsalt lõhnab nii imeliselt võigemini pea kõik tooted, mis ma olen Madaralt proovinud, on mulle meeldinud, välja arvatud palju kiirdetud näopesuvaht, millest on küll kahju, sest muidu on jätnud see firma endast mulje, et temas ei saa kuidagi pettuda. Ilmselt praeguse e-poe soodustuse ajal üritan ära tellida endale näoõli, sest poes lõhnasid need kõik nii suurepäraselt ja mu kuiv nahk lausa vajab näoõli :)

    ReplyDelete
  5. oi, see on küll hea uudis, et Eestis ka nüüd veebipood..ei teadnudki!
    Olen Madara fänn, minu nahale sobivad ideaalselt - suvel komb naha geel, talvel sügavniisutav kuivale nahale. Aga nüüd hea veebist järjest uusi tooteid katsetamiseks soetada:)

    Ann

    ReplyDelete

ShareThis