arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/03/2014

Mulle meeldib! #1



Uus rubriik blogis. Lihtsalt toredatest asjadest, inimestest, maitsetest ja kõigest muustki, mis mulle viimasel ajal on silma jäänud ja meeldima hakanud.  Mõtlesin, et jagan rõõmu. :)

 EQUA by Anna Elisabeth 
Ma ei väsi Anna Elisabethi imetlemast! Vähe sellest, et tal on maailma ägedaim blogi ja nunnum kiisu, disainis ta koostöös EQUA-ga kaks liiga ilusat klaaspudelit - see tüdruk ON andekas! Kui mul juba kahte EQUA-t kodus ei oleks, kaaluksin tõsiselt ühe soetamist. Ma küll ei tea, kuidas suudaksin valida, kas võtta rohelise linnuga Anna või roosade linnukestega Elisabeth...  Kui teil veel Equa pudelit ei ole ja tahate mind kadetaks teha, siis pudeli saab endale tellida ja täpsemalt kõigest lugeda armsa Anna Elisabethi blogist SIIT.   

 Helesinine 
Mitte lihtsalt helesinine, vaid lillakas helesinine. Aga mitte mingil juhul helelilla sinaka varjundiga. :) On, mis ta on ehk on sellel värvil oma nimigi, igatahes, mulle meeldib ja midagi sellevärvilist ma loodan kevadeks leida. 
Kui mitte muud, siis küünelaki ikka.

★ Endomondo app 
Mulle ei meeldi absoluutselt joosta. Ma vaatan alati kadedusega inimesi, kes minust dressides mööda tuhisevad, sihikindel nägu peas. Ma olen täitsa kindel, et ongi kahte sorti inimesi, need, kes seda naudivad ja need, kes EI SAA joosta. No olgu, saavad, aga ei taha või noh, tahavad, aga tegelikult ikkagi ei saa, sest isegi, kui nad on väga heas vormis, muudab jooksmine nad vihaseks ja väsinuks ja ükskõik, kui väga nad ennast ka tagant ei torgiks, lõpuks jääb kogu üritus soiku, sest ebameeldivast tegevusest lihtsalt ei saa pikaajalist harjumust kujuneda. :) Kas teile on ka silma jäänud artiklid, kus väidetakse, et jooksmine on tegelikult kahjulik ja hoopis tervislikum on kõndida... No mulle jäid ja ma sain südamerahuga endalt maha  raputada süütunde, et ma vaatamata pidevale sundimisele ei ole suutnud ennast jooksuradadele kupatada. Ma hoopis kõnnin rahulikult, ilma keppideta, põhiliselt nendel tänavatel, kus ma tean, et aia vahelt pistab mõni Muki või Villu nina välja ja ma saan neid nii kaua vahtida, kuni märkan aknast peremehe kahtlustavat nägu. Igatahes, et asi oleks ikkagi hasartne ja sportlik, võtsin ma kasutusele Endomondo, mis on kasutajasõbralik ja paljude erinevate võimalustega sportijatele mõeldud app. Mulle meeldib sellest jälgida, kus ma uitanud olen ja mitu kilomeetrit maha kõndinud. Võimalusi on muidugi palju rohkem ja valikuid meeletult. Hästi lihtne on ka arvutist oma edusamme jälgida ja uurida, kui palju oled kaloreid põletanud, milline on sinu keskmine ja suurim kiirus või mitu tiiru maakerale peale oled teinud. p.s. Villu on koer.  

    Lisa Eldridge 
 Lisa oli minu esimene YT armastus ja mu tunded ei ole siiani jahtunud. :)  Ta on ainus, kelle kõik uued meigivideod ma ära vaatan ja ka vanu ketran üha uuesti. Tal on lihtsalt nii mõnus rahustav hääl ja ta seletab kõike nii lihtsalt ja malbelt, et ma võiksin teda kuulama jäädagi. Kuigi tema tööd on ilmunud kõikides tuntud moeajakirjades ja tema klientideks on maailma suurimad staarid, on ta ikkagi nii lihtne, armas ja siiras. Lisa Eldridge koduleht asub SIIN ja tema YT kanal SIIN.

 Balbiino Fitness jogurtijäätised 
Kui aastaid on mu lemmikuks olnud tavaline valge koorejäätis, siis viimasel ajal ostan ma koju üha tihemini just neid Balbiino külmutatud biojogurteid. Need on paraja suurusega, et magusaisu saaks rahuldatud ja kalorid jääksid kontrolli alla. Lisaks on nendes kasulikud bakterid täitsa elus ja need saavad toimetada, kus neil iganes vaja on. Kõige enam maitseb mulle virskujäätis, see on natuke hapukas ja selles on päris ohtralt virsikutükke sees. Metsamarja maitseline on ehk veidi liiga magus... Aga vaheldumisi tarbin neid kõiki, et ära ei tüdineks. Neid jäätiseid on muideks väga hea suvel ka autos süüa, miskit kuskilt ei tilgu ja riided/käed/auto jäävad puhtaks. Enamasti on poodides nende jäätiste kõrval külmikutes ka plastlusikad olemas. Ja Balbiinol olgu suveks uued maitsed olla - mustikas, melon, mango, Oreo tükkidega...

On mõni minu listi sattunu ka teile meeldiv või äkki hoopis vastumeelt? 

Come oooon - kes ostab oma kutsule temaga samast materjalist aseme!? :D
Tänaseks kõik, olge armsad!





26 comments:

  1. Ma voin neid kutsusid, seal lopus, vaatama jaadagi:)

    ReplyDelete
  2. Kohe kindlasti on! :) Need Fitness jogurtijäätised said eelmine suvi minu lemmikuks. :) Mõnusad, kerged ja maitsvad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti head, vitsutan just praegu ühte. :p

      Delete
    2. Suureneva jäätiseisu kõrval suurenes ka igatsus nende mõnusate kevadilmade vastu, mis hiljuti olid ning nüüd asendusid (minu jaoks üllatusena) lumega. :( Mulle meeldib istuda väljas kiige või pingi peal, nautida sooja päikesepaistet ja linnulaulu ning nautida mõnusat jäätist! :))

      Ja lõpuks ometi!! Ma siis pole ainuke, kes kõndimist jooksmisele eelistab. :D Tavaliselt kui on koolipäevad, siis saab 4 km kõnnitud ja suvel on kallimaga saanud traditsiooniks vabadel päevadel võtta pikki jalutuskäike. :) Mis muidu muutusid väga huvitavaks, sest seiklesime sellistes kohtades, kus muidu poleks mõelnudki minna ning avastasime palju ilusaid paiku, näiteks üks armas vaikne piknikukoht jõe ääres. :) Nii et soovitan soojalt maal, alevikus, või mujal loodusläheduses alati avastama ja seiklema minna. ;) Saad unustamatu kogemuse osaliseks.

      Delete
  3. Palju tuttavaid asju seekord. Selle Lisa video järgi tegin isegi viimasel nädalal meigi ja tulemus oli suurepärane. Equa pudelit olen mõelnud juba mõnda aega soetada. Esimest korda sain neist aimu just sinu blogist. :D Ja Endomondo äppi hakkasin ka just paar nädalat tagasi kasutama. Olen ka alati kõiki jooksusõpru kadestanud ja uskun, et see pole minu jaoks. Aga siis järsku tuli kuskilt jõud ja nüüd olen juba kaks nädalat jooksmas käinud. :) Tuleb täiesti enda tempo järgi teha.
    Nüüd peab minema poodi jäätist ostma. ;)

    ReplyDelete
  4. Eile oli kindel plaan, et täna lähen jooksma koeraga, hommikul oli lumi maas - pidi ikkagi kõndimisega leppima. Nüüd tunnen end veel paremini, et ma ei ole ainuke, kes arvab, et kõndimine on väga kasulik - õnneks olen ma kohustatud päevast vähemalt 3x võtma ette 2 väikest ja 1 suure jalutuskäigu. Ma ikkagi olen tervislik!
    Kusjuures homme sammun Eedeni poole, et need jäätised ära proovida - seni olen neid ainult vaadanud poes. Kes teab, äkki leian ka uue lemmiku. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kolm jalutuskäiku - Sa oled ju puha sportlane! :) Loodan, et jätsid meeldivad. ;)

      Delete
  5. Ma olen eriline luuser - YT gurusid ei tea, seda jäätist söönud pole, pudelit ei oma ja jooksuäppidest suurt midagi ei pea. Helesinist kampsikut olen ise otsimas käinud aga pole midagi senini leidnud - endal on üks pastelsetes toonides massiivne kaelaehe kapil nukrutsemas ja üks pilvetükike sobiks selle taustaks päris hästi :)

    Kunagi kui ei suuda otsustada, mis jäätist osta, proovin selle topsiga tegelase ära. Premia jogurti-maasika jäätis pulga otsas on näiteks üks minu suvine suur lemmik, ehk mekib siis see ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, miks ma seda Premia jäätist ei ole enam poes näinud, kas seda saab ainult suvel?

      Delete
  6. See küünelaki värv on to die for! Kui sellise kusagilt leiad, siis jaga kindlasti meiega ka (;

    ReplyDelete
  7. Hea idee andsid..peaks ka Endomondo kasutusele võtma ;)
    Mulle ka maitsevad need Balbino Fitness jäätised :D
    PS! Super nunnud koerad seal lõpus sul :D mega pehmed tunduvad!!!

    ReplyDelete
  8. Sa oled lõputult armas, Pille-Riin! Aitäh!!! :))

    ReplyDelete
  9. Ma olen nii nõus selle jooksulõiguga, et on kaht sorti inimesi.. :D Mulle meeldib IDEE jooksmisest, ma tahaks väga mööda Tartut ringi joosta, ostsin isegi spets jooksuriided.. aga no ma ei suuuuuuda end välja vedada eesmärgiga jooksma minna. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma veel riiete ostmiseni õnneks ei jõudnud, ainult tossud on nurgas. :D

      Delete
  10. Selle küünelaki eest ma oleks küll vist nõus peaaegu elu andma. Täpselt see toon, mis mul VAJA on! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma nii radikaalne ei ole, aga värv on hea küll. :D

      Delete
  11. Värv-SUPER
    Jooksmine-Nooo (armastan ka jalutada ning rattaga kimada).
    Ja väitega, et Anna Elisabethil on äge blogi (nagu sul) ja nunnu kiisu - VÄGAGI NÕUS :))))

    Päikest Sulle sinna Tartu! ;)

    ReplyDelete
  12. Lisa Eldridge on fantastiliselt andekas ja ootan õhinaga iga tema meigivideot youtube-s :)

    ReplyDelete
  13. http://4.bp.blogspot.com/-zpTxelXOeq8/UZeq4onlRII/AAAAAAAANUY/chuuH7rn8Fw/s1600/manhattan_pp_04.2.JPG

    Manhattanil sarnane sinine toon ;) Ideaal Kosmeetikas 2€ eest hetkel saadaval. Muidu ka Prismas näinud neid lakke, hind ca 3.50.

    ReplyDelete

ShareThis