arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/08/2014

RandRilu ILUBOX "Summer Elements"


Mul täna rõõmustav uudis neile, kes nagu minagi, igatsevad taga Adore- ja Glamboxi, millede sisu küll lõpp-faasis imelikuks muutus ja veel imelikumalt kadusid mõlemad vaikselt, ilma igasuguste seletusteta pildilt, aga olid siiski põnevad ja vahel täitsa toredat sisu pakkuvad. Kes ei mõista, mis boxidest ma jutustan, siis tegu oli ilutooteid tutvustavate karbikestega, n.n. subscription box´idega, mis mujal maailmas väga popid - välismaistes blogides võib imetleda näiteks Birchbox´i või Glossybox´i sisu tutvustavaid postitusi. Vaatasin alati neid kadedusega ja mõlgutasin, et miks küll Eestis see asi ei toimi.

Niisiis, suur oli minu üllatus ja rõõm, kui minuga võeti ühendust RandRilu Salongist ja tutvustati ning pakuti võimalust proovida esimest RandRilu BOX´i. Loomulikult olin õhinal nõus ja äärmiselt uudishimulik. Peale kümnest küsimusest koosneva ankeedi täitmist, (mis igale boxi tellijale esitatakse, et karpi satuksid just talle sobivad tooted) jõudiski minuni salapärane must karp...

randrilu ilubox
Kõigepealt hakkas karpi avades kohe silma ja pani naeratama tore käsitsikirjutatud kaardike, väga armas! Ja minu lemmik - Raffaello!
Suu kommi täis on ju palju mõnusam asju edasi uurida. :)
randrilu
Krabiseva paberi seest tulid lagedale kaks täis-ja viis proovisuuruses toodet.
Jõudsin juba kõike ka natuke testida ja räägin, millise esmamulje need mulle jätsid.
randrilu

 Kevin Murphy // Anti Gravity Spray
150ml / 22€
Kevin Murphy tooteid olen juuksurisalongides silmanud, kuid proovida ei ole neid veel jõudnud. Karbist leidsin juustesse jäetava sprei, mis kaitseb juukseid föönitamise/sirgendamise ajal ning annab neile kohevust. See sprei sobib minu õhukestele juustele väga hästi, ei muuda juukseid raskeks, lisab mõnusalt volüümi ja kaitseb föönitamise ajal, millega ma alailma liialdan.
kevin murphy
 Sobib eriti hästi neile, kellele meeldib lavendli aroom, sest just selle taime järgi sprei tugevasti lõhnab. Selle toote üle on mul küll väga hea meel, olingi kuumakaitse soetamist aina edasi lükanud, vaesed juuksed.

L´Oreal Professionnel // Mythic Oil
3ml
Tegu on juukseõliga, mis peaks sobima kõikidele juuksetüüpidele. See toidab neid sügavuti ja lisab läiget ning hoiab kahususe kontrolli all. Olen paljudest välismaistest blogidest selle õli kohta kiitvaid lugusid lugenud ja suure hea meelega proovisin ka ise ära. Läbi tillukese pudeli vaadates tundus, et õli on paksemat sorti, kuid see muutub käte vahel hõõrudes koheselt hästi vedelaks ja kergeks. Juustele on seda lihtne kanda, õli imendub hästi kiiresti ja käed jäävad täiesti puhtaks - juuksed imevad kõik endasse.
loreal mythic oli
Ma olen kindel, et see õli sobib kõikidele juuksetüüpidele, see on tõesti väga kerge ega jäta juukseid rasvaseks. Nii lõhn, kui tekstuur meenutavad mulle minu kõigi aegade lemmikut õlide seas, Kitoko juukseõli. Lõhn on tõesti meeletult hea, värske ja õrn ning jääb veel kauaks juustele. Juuksed muudab õli siledamaks küll, samuti lisab pehmust ning juukseotsad näevad tervemad välja. Mulle meeldib! Tegu on profisarja tootega ja selle leiab L´Oreali salongidest, samuti peaks saadaval olema Kaubamajas, pean piiluma minema, kui mu õlivarud ükskord otsas. 
Hempz / Kehavõi
7g
Hempz´i toodetest ei olnud ma varem kuulnud. Nagu nimestki võib järeldada, sisaldavad Hempz tooted kanepiseemneõli, mis on rikas vitamiinide, mineraalide ja omega rasvahapete poolest. 
hempz
Nii paks, kui näiteks The Body Shop´i kehavõid, see toode ei ole, aga siiski piisavalt, et kehavõi nime kanda. Niisutab see tublisti, suvel üle keha määrimiseks ehk isegi liiga, aga näiteks käte-jalakreemiks väga mõnus. Nahk jääb hästi pehme ja katsudes siidine. Lõhn on väga mahe, kanepit on õrnalt tunda küll. Mitte, et ma teaksin täpselt, kuidas see lõhnab, lihtsalt The Body Shop´i kanepi kätekreem lõhnab sedamoodi, aga umbes 100x vängemalt. :) Täitsa mõnus toode, mis paneb mind nüüd Kaubamajas Hempz tooted üles otsima küll - hakkas huvitama.   
Germaine de Capuccini // Timexpert SRNS Eyes silmaümbruskreem
2ml
Sellest Hispaania firmast olen kuulnud ennegi, tean, et selle tooted on luksuslikud ja innovaatilised. Tegu on vananemist ennetava, silmaaluste kottide ja tursete vastu võitleva kreemiga. Kahe viimasega mul erilisi probleeme ei ole, aga kortsude vastu võiks mõni imevahend olla küll.
germaine de capuccini
Paari korraga muidugi mingist silendavast efektist aimu ei saa, aga mis mulle väga meeldib ja mis kohe silma paistab, on kreemi tugev valgustpeegeldav omadus, see teeb täitsa highlighteri töö ära, pilk on kohe palju puhanum. Kreem on paksemat sorti ja algul tundub, et ehk liigagi niisutav, aga kaob jäljetult nahka, jättes selle siidiseks. Väga mõnus silmakreem, mida hea meelega kasutaksin, kardan vaid, et hind võib sellel krõbe olla. Peale ilusalongide peaks saadaval olema ka näiteks Stockmannis.   
Senscience // Volume šampoon & Silk Moisture palsam
2x10ml
Jällegi tooted, milledest ei ole ma enne kuulnud. Tegu on Shiseido Laboratories poolt välja töötatud juuksehooldusvahendite kollektsiooniga. Šampoon on mõeldud õhukestele, sorgus juustele (mina!) ja peaks temas sisalduvate vitamiinide, siidi- ja taimeproteiinide ning antioksüdantide abiga muutma need kohevaks, toidetuks ja siidiselt pehmeks ning kaitstuks. Palsam sobib kahjustatud, kuivadele või karmidele juustele (mina, mina!), muutes need pehmeks, siidiseks ja hästi käsitletavateks. 
sencience
Šampoon on hästi kerge, läbipaistev ja justkui sügavpuhastav, juuksed ja peanahk said krudisevalt puhtaks ja tunne on hästi mõnus värske. Vahutab tublisti ja lõhn on nii õrn, et peaaegu ei tunnegi. Ka palsam on pea lõhnavaba ja samuti kerge koostisega, kuid niisutust on piisavalt - loputades tunnen, kuidas juuksed on palju siledamad ja pehmemad. Kui ma tavaliselt juukseid alati föönitan, sest muidu on need väga kahused ja hoiavad kummaliselt, siis nüüd proovisin ilma, et näha, kuidas juuksed nende toodetega ennast üleval peavad. Ja täitsa ilusad jäid, eriti meeldib mulle, et juuksed on pehmed, need kipuvad mul muidu üsna karmid traadid olema. Ka läige on ilma föönitamata täitsa olemas. Ma ei tea nüüd, kumb toode see rohkem kiitmist väärib, sest kasutasin neid koos, aga ma pakun, et mõlemad koos töötavadki kõige paremini. :) 

Tahe // Keratiiniga ripsmetušš
6ml / 15€
Tahe juuksehooldustoodete headuses olen juba ammu veendunud, aga et nad ka ripsmetušše toodavad, ei olnud mul aimugi. See toode pidavat veel nii uus olema, et laialdaselt saadaval ei ole, tasub uurida ilusalongidest, kus Tahe tooted saadaval.
See on nüüd küll kõige kaunim tuššituub, mis mul kunagi on olnud, mõnusalt raske, tumeda šokolaadi tooni ja puha kristallidega kaunistatud. :)
tahe mascara
  Hari on mugava kujuga ja valmistataud silikoonist. Kirjas ei ole, kas tušš on pikendav või tihendav, aga ütleksin, et tušš lisab pigem pikkust, kui volüümi ja on hästi eraldav, ripsmed jäävad korrektsed ja loomulikud, katsudes mõnusalt pehmed. Tušš sisaldab keratiini, mis tervendab ja tugevdab ripsmeid.
tahe mascara
Veidike meenutab Tahe tušš mulle Max Factor´i Masterpiece´imis on palju aastaid mu lemmik olnud, ütleksin, et Tahe hari meeldib mulle isegi rohkem, sest on pehmem. Püsivus on samuti suurepärane ja eemaldamine sooja veega mugav ja lihtne, kiiduväärt toode jällegi. 

Selline oli siis esimese RandRilu BOX´i sisu. Mina jäin küll väga rahule, kõik tooted leiavad kasutust. Karp, vähemalt viie tootega, maksab 10€ ja tootekarbi sisu ületab alati mitmekordselt selle hinna. Kui testrid välja jätta, on minule saadetud toodete väärtus 37€. Aitäh! :)
Mulle meeldib, et karbis on korrektne tooteid tutvustav brošüür, ei pea ise netis tuhnima ja infot otsima. Samuti olen väga rahul, et box on tõesti personaalne, kõik tooted on just mulle sobivad, arvestades minu naha ja juuksetüüpi ning eelistusi - küsimustikust oli tõesti kasu.
randrilu box
Praeguste plaanide kohaselt hakkab karbike ilmuma keskeltläbi neli korda aastas, sellel aastal on plaanis välja anda veel kaks boxi. Kui huvi on suur, üllatatakse ehk tiheminigi. :) Ma mõtlen, et raatsiksin küll mõned korrad aastas see 10€ välja käia, et uusi tooteid proovida ja põnevust kruttida. Kõige paeluvam ongi kogu asja juures see, et sa ei tea, mis karpi on pistetud, onju? 
 
Asi läheb veel põnevamaks, kui RandRilu avab netipoe, kust saab enamikke boxis olevaid tooteid soetada. Igale boxi omanikule on siis plaanis anda sooduskood, millega ostud on soodsamad. Koodi saab ka jagada ja seeläbi punkte teenida, et järgmisesse BOX-i lisatooteid valida. Vot sellised toredad plaanid. Jääme ootama! :)  
ilubox
RandRilu BOX´i saab endale tellida SIIT. Karbile võib ise järgi minna RandRilu Ilusalongi või tellida see endale lähimasse pakiautomaati.  Boxil on ka Facebooki leht SIIN, kus korraldatakse loosimisi ja lubatakse karpide sisse piiluda. :)


Kuidas teile uus box tundub, kas on väärt tellimist?
Kui keegi boxi soetab, siis oleksin väga rõõmus, kui jagaksite muljeid ja oma karbi sisu siin kommentaarides.

Mina soovin RandRilu BOX´ile pikka iga ja loodan, et see tore karbike meid veel pikalt rõõmustab! :))
 
champagne
Tänaseks kõik, olge armsad!

12 comments:

  1. Issver, kui ilusa välimusega ripsetuššituub! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, päriselus on veelgi ilusam, Svea. :)

      Delete
  2. Väga armas, et turule selline vahva asi on tulnud - loodan, et nad suudavad tootevalikut pisut laiemana hoida kui viimased sarnased projektid. Vaatan ja kaalun veel, kuid kuna sinu pakis olid olemas nii meigi- kui juuksehooldustooted, siis mõtlen, kas tellida või mitte :)

    Natuke offtopic aga mul nende kodulehel häiris see naaaatuke liiga suur font osades kohtades (ja võttes arvesse, et mu arvuti teeb kõike oluliselt väiksemaks, siis ei taha teadagi, kui suur see font mõne teise ekraani pealt vaadatuna võib olla) - ilmselt asi suuresti maitses, kuid endale jättis see kohe sellise... pisut kodukootud kodulehe tunde (mis alati ei pruugi sugugi halb olla) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu arvutis on nagu tip-top, väiksem tekst võiks isegi suurem olla. :))

      Delete
  3. Oi, seda ripsmetušši tahan juba sellepärast, et võrdlesid seda Masterpiecega. Olen kuidagi Masterpiecest ja Volume Millionist ära tüdinenud, aga pole samaväärseid veel leidnud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, mulle hakkab see tušš iga päevaga üha rohkem meeldima, üks parimaid, mida olen kasutanud. :)

      Delete
  4. Oi, nii tore, et nüüd Eestis ka selline asi uuesti! Loodan, et jääb püsima, kindlasti tellin ka! Eelmisi box'e, mis järsult ära kadusid, ei jõudnudki uudistada :)

    ReplyDelete
  5. Ma ka loodan, et see box jääb püsima ja on parema kvaliteediga kui eelmised olid. :)

    ReplyDelete
  6. Tõesti väga tore uudis ja super hea hinnaga samuti! Tundub ka, et uudseid ideid neil jagub ja loodame, et suudavad püsida turul ja üllatada! :)

    ReplyDelete
  7. Nii äge! Mulle on alati igasugused boxid meeldinud, just nagu iga kuu oleksid jõuldu - see üllatusmoment on parim!. Kahjuks oli aga adoreboxiga tõesti nii, et see üllatusmoment oli enamasti pettumustvalmistav. RandRilu box tundub aga palju asjalikum, lähengi nüüd asja lähemalt uurima. :)

    ReplyDelete
  8. Sain just oma karbi kätte. Sees oli Oriflame Sun Zone päikesekaitse SPF25 koos UV indicator käevõruga (loodan nüüd, et ikka päikest ka veel sellel aastal saaks, muidu jääb järgmist aastat ootama kasutamine), Hempz body butter, L'Oreal Pro-Keratin Refill šampoon ja sama sarja juuksemask. Lootsin salamisi, et äkki on pakis ka juukseõli või spray, sest mu juukseotsad on nagu õled, aga äkki teinekord siis. Minu paki väärtus 27€. Olen rahul, sest kõik tooted lähevad kasutusse.

    ReplyDelete

ShareThis