arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/02/2017

Esimene Ikea


Kui te olete sama suur netis šoppaja nagu mina, siis on teil kindla peale ette tulnud olukordi, kus leiate midagi eriti ägedat, aga maksma asudes selgub, et see e-pood Eestisse kaupa ei saadagi või on postikulu nii üüratult suur, et ületab ehk isegi kauba maksumuse. Minuga võttis ühendust ettevõte EshopWedrop, kes just sedasorti probleemidele lahendust pakub.

Asi käib väga lihtsalt - registreeridest ennast nende kodulehel saad Suurbritannia, Saksamaa, Poola ja Itaalia isikliku postiaadressi (just neist neljast riigist nende kaudu kaupa tellida saab) millega šoppad veebipoodides nagu kohalik, mis tähendab, et postikulu on minimaalne, mõnes poes puudub see sootuks. EshopWebdrop toimetab kauba Eestisse, millele saad kogumispunkti järele minna või kulleriga koju tellida. Teenuse eest maksad kilogrammipõhiselt, näiteks kuni 0,5 kg paki kogumispunkti toimetamine maksab 4,89€, kuni 1kg pakk 5,99€ jne. Hindu saab kontrollida kohe esilehel olevas kastikeses, kuhu tuleb sisestada paki mõõdud ja kaal.  

Kui EshopWedrop pakkus mulle võimalust nende kaudu mõned tooted tellida, siis ausaltöeldes lõi mul korraks pea ikka natuke segamini, sest poode, millede hulgast valida on ju üüratult.
Kaalusin esialgu Selfridge kauubamaja UK-s, mis pakub lahedaid brände, mida Eestist ei leia ja kellede valikust olen mõnda toodet juba pikalt tahtnud proovida, näiteks Laura Mercier, Charlotte Tilbury, Nars, Stila, Dermalogica ja Too Faced. Vahepeal hüppasin rõivapoodidesse & Other Stories ja Monki, aga lõpuks otsustasin millegi kasuks, mis on tõesti hädavajalik ja mida olen ammuilma endale igatsenud - IKEA Årstid laualambid (19,99€ LINK) magamistoa öökappidele.  Ma ei ole sobivaid lampe meie poodidest leidnud ja kui ma neid Ikea omasid Marianna blogi nägin (LINK), siis  ega ma enam edasi otsinudki. Kuna meil autot nüüd juba pea aasta aega ei ole, siis Ikea trippi ei  ole me ette võtnud ja kuna lehed, mis Ikeast kaupa Eestisse tellivad  tahavad, et tellimus oleks vähemalt 100€, siis olengi ma juba päris pikalt öölambitu olnud. 
Nüüd on mul need igatahes olemas ja ma ei saaks rohkem rahul olla. Lambid on palju suuremad ja tugevamad, kui ma arvasin ning mõnusalt rasked ja hästi kvaliteetsed. Hind on neil tõesti naeruväärselt väike. Valikus on ka hõbedase jalaga variant, kui selline peaks teie magamistuppa paremini sobima. 
 Eriti meeldib mulle see rippuv nupuke, kust tuli põlema käib...
Valisin juurde veel armsa karvase Tejn vaibakese (9,99€ LINK), mis on imepehme ja sobib nii paljudesse kohtadesse. Ma ei olegi veel otsustanud, kas see läheb diivanile, minu söögitoolile... 
või sootuks magamistuppa voodi ette... 
Kes Saksamaa, Suurbritannia, Poola või Itaalia lugematutes e-poodides armastavad šopata, siis jätke EshopWedrop nimi kindlasti meelde, nii on kindel, et ost ei jää sooritamata. Lähemat saab uurida nende kodulehelt SIIT.
...
p.s. Kui jääd šopates saksa, poola või itaalia keelega hätta, siis aitab hästi, kui lehel teha parem hiireklikk ja valida tõlgi leht, kas siis eesti või inglise keelde. 
...
On teil tulnud ette olukordi, kus midagi on jäänud tellimata, sest Eestisse kaupa ei tarnita? Teate ehk mõnda lahedat e-poodi, kust saaks EshopWedrop'i kaudu tellida, eriti huvitavad mind kodusisustuspoed?  


15 comments:

  1. Tundub, et see teenus on lahenduseks minu ammukestvale probleemile, et Marks&Spencer netipoest kaupa Eestisse ei saada. Neil on nii ilusaid ja kvaliteetseid voodipesusid ja vannitoakraami ja muud sisustust ja nüüd saab siis kõike seda toredust tellida. Ega King Size suuruses tekile Eestist naljalt kvaliteetset voodipesu ei leia ju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ma olen ka nende koduosakonna lehte käinud imetlemas, suu jookseb vett alati. :)

      Delete
  2. Monoqi ja westwing kodu sisustuse jaoks.
    T

    ReplyDelete
  3. Ohoo! Väga lahe! Praegu hetkel ei tule niimoodi ühtegi poodi pähe. Ma olen Ikeast asju tellinud mööblivedu.ee abiga. Miinimumtellimust ei ole ja postikulu on samuti kilogrammi põhiselt. Eestisisene postikulu tuleb muidugi veel otsa :/

    ReplyDelete
  4. Ai, oli seda nüüd siis vaja :) Mina rõõmustan, rahakott mitte :)

    ReplyDelete
  5. Kas mina olen ainuke kellele lööb ette: page not found kui üritan valikus olevaid poode vaadata? :(

    ReplyDelete
  6. Mööblivedu.ee toob ja tinko.ee toovad ka kenasti kauba ikeast koju v enda lattu. ei pea olema 100 eurine ostukorv :) viimati tellisin vaiba ja transport oli 7 euri. Ise seda ostma minnes oleks rahaline kulu olnud ikka mârkimisvâärselt suurem.

    ReplyDelete
  7. Panin ka mõni aeg tagasi samale lambile silma peale ja nüüd enam pole põhjust mitte osta, juhhei! Mulle aga väga meeldib see valge pildiraam, kust sellist leida võiks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Julgustan igati lampi ostma, kindla peale jääd rahule. :) Pildiraam tuli koos pildiga, mis on pärit Lucky Laika e-poest: http://www.luckylaika.com/pildid-sarjast-vanasonad/

      Delete
  8. Täiesti teemaväline küsimus, aga kuidas hoodad ja puhastad sina oma lambavaipa? Ikka satub aeg-ajal mõni puruke vms sinna ja tolmuimejaga nühkides jääb see sinna karvakeste vahele, samamoodi ei saa ideaalset tulemust kloppides. Kas seda peaks aeg-ajalt kammima ka? Olen igasuguse info eest tänulik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vahel harva ma kammin mingi suvalise plastikharjaga ja aeg ajalt teen tolmuimejaga, aga põhiliselt siiski klopin. Jah, karv on nii tihe, et ega sealt kõike kätte ei saagi. :) Siin on üks artikkel, kus on lähemalt juttu, kuidas puhastada ja millega pesta: http://www.ohtuleht.ee/658572/lambanahk-vajab-pesu-ja-puhastust

      Delete

ShareThis