arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/09/2017

Ananassipannkoogid kookoskreemiga



Kui juba mitmes pühapäevahommik sai mööda saadetud tavaliste pannikate seltsis, siis oli viimane aeg lahti lüüa Pinterest ja mõni natuke teistmoodi pannkoogiretsept välja otsida. Silma jäid need ananassist tulvil koogid, mis hästi lihtsad teha ja mida saavad süüa ka need, kes piima ei talu. Vedelikku asendabki neis kookides ananass. Koogid said isegi maitsvamad kui ma lootsin ja lähevad kindla peale kordamisele. 


Vaja läheb:
.......................
3 kl purustatud ananassi
3 muna
50 g sulatatud võid
2 kl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
maitse järgi suhkrut
soola
...

Kurna ananass ja lisa ülejäänud ained, kõige viimasena küpsetuspulbriga segatud jahu. Küpseta väikesed pannkoogid.
Pannkoogid jäid hästi mahlased ja pehmed, natuke on hamba all tunda ananassi, aga see ei ole häirivalt kõva ega toores. Kes ikkagi täiesti tükivaba konsistentsi soovib, siis võib ananassi blenderis püreeks teha. Arvatavasti tuleb siis ka natuke rohekem jahu lisada, et tainas liialt vedel ei saaks.
Minu kookoseihalus ei näita mingeid vaibumise märke ja nii tõin ma koju Monin'i kookosesiirupi, mida ma nüüd igale poole, kuhu vähegi võimalik, peale ja sisse niristan. Loomulikult tõin selle ka nüüd kohe kapist välja, sest kui on kaks asja, mis omavahel ideaalsest sobivad, siis on need ananass ja kookos. 

Segasin kokku 200ml vahustatud vahukoort ja 200g toorjuustu ning maitsestasin selle kookosesiirupiga.
Lihtsalt täiuslik lisand ananassikookidele! 
Loomulikult valasin selle kõik üle kookosesiirupiga...

No comments:

ShareThis