arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/12/2013

Arvustus // Lumene / Arctic SPA



Kui ma need kargelt valgetes kuubedes kehahooldustooted Lumene kingikotist välja tõmbasin olin tõsiselt lummatud - need nägid välja nii ebamaised ja luksuslikud. Ja kui veel koostisse süveneda... Arctic SPA sari sisaldab põhjamaist puuvilla! Just just, sellest ka see tore tups tuubidel ja pudelil. Puuvilla ekstrakti, mida saadakse taime õitest ja vartest hakati alles hiljuti nahahoolduses kasutama. Et äärmuslikes tingimustes ellu jääda sünteesib see taim einevaid aktiivseid toimeained, mis nagu selgus, on ka meie nahale väga kasulikud. Lisaks lõhnavad tooted nii õrnalt ja mõnusalt pojengi järele.  
Dušikreem
11,18€ LINK
Pole kahtkustki, see on kõige luksuslikum dušikreem, mida olen kasutanud. Mitte, et see naha kuidagi ülieriliselt pehmeks või siledaks muudaks, seda teevad enamasti kõik kreemjama koostisega pesuvahendid, selle vaht on lihtsalt kuidagi eriti pehme ja mõnus, lisaks see lõhn... no kohe on eriline tunne sellega pesta. Oma osa on siin kindlasti teadmisel, et pudelisse on lisatud puuvilla. Kork on samuti ülimalt mugav.
Kehakoorija 
11,18€ LINK
Üks tõhusamaid koorijaid, mida olen kasutanud ja nendest kolmest tootest minu lemmik. Koorivaid osakesi on selles nii palju, et kreem peaaegu nendest koosnebki. Konsistents on mõnusalt paks ja läheb nahale hõõrudes veidi vahule. Sellel kreemil on eelis suhkruga koorijate ees - sellega saad koorida täpselt nii kaua kui heaks arvad ja vajalikuks pead. Liiale ei tasu muidugi minna, sest nagu ütlesin, et tegu tõhusa koorijaga, kui terve keha korralikult läbi masseerida, siis peopesad surisevad korralikult. Peale sellist korraliiku lihvimist on nahk tõeliselt sile ja siidine. Kuna kreem sisaldab muuhulgas mandli-ja avokaadoõli, siis jääb see ka mõnusalt pehme ja niisutatud, oma valik, kas lisad kreemi või jätad naha "paljaks". Soovitan!

Ihupiim
11,18€ LINK
Ma ei teagi, miks MG Beauty lehel on kirjas ihupiim, piimast on asi kaugel, no las ta olla. :) Tegu on päris paksu kreemiga, aga seda on ootamatult kerge kehale kanda ja see imendub kiiresti. Koostises hakkavad peale puuvilla ekstrakti silma sellised head asjad nagu sheavõi, avokaado- ja rapsiõli. Nii asjalikud koostisosad ei saagi nahka muuks, kui imepehmeks muuta. Minu mitte väga kuiva naha jaoks on niisutust piisavalt, kuiva naha omanikud võiksid ehk sama sarja kehavõi poole piiluda. Lõhn on väga meeldiv, selline õrn ja lilleline, jääb pigem tahaplaanile kui surub ennast peale. 
Mulle meeldib, et kreem ja koorija on kriitvalget värvi, lausa karjuvalt valged, nagu arktiline lumi...
Ühelegi Arctic SPA tootele ei ole lisatud sünteetilisi värvaineid, need ei sisalda mineraalõlisid ega parabeene. 
Ma ei kujuta ette kedagi, kellele need tooted meeldida ei võiks, need on nii õrnad ja rahustavad. Kui teil on veel mõnele armsale inimesele kingitus ostmata, siis neid kolme võiks kandidaatidena kaaluda küll. Hind on ehk veidi krõbe, et kõiki kolme soetada, aga isegi üks neist kingipakis teeb kindla peale saajale rõõmu ja uskuge mind, ta mõtleb seda kasutades alati heldimusega teie peale. :)

  
Millised on teie viimase aja lemmikuimad kehahooldustooted?

  Tänaseks ongi kõik, olge armsad!



No comments:

ShareThis