arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/12/2013

Arvustus // Victoria´s Secret / Aqua Kiss kehasprei



Kui te arvasite siiani nagu minagi, et Victoria´s Secret- i valikust leiab vaid mesimagusasti lõhnavaid tooteid, siis lükkan selle eksiarvamuse kohe uppi. :) Nimelt, kui sain suurepärase võimaluse proovida paari VS-i toodet, siis palusin seekord testimiseks midagi VÄRSKET ja Aqua Kiss kehasprei just selline ongi, aga see ei ole mitte sidrunine, vaid hoopis õrnemat ja romantilisemat laadi värskus. 
GLAMORA lehel on lõhna nii ilusti kirjeldatud: Romantiline aroom, mis on endasse kogunud vee õrnuse, õhu värskuse ja pilvede puhtuse. Just niimoodi see kehasprei lõhnabki, lisaks natuke freesiat ja karikakart. Kuigi mulle meeldivad väga ka magusad lõhnad, on see sprei oma õrna ja romantilise noodiga mind täiesti ära võlunud. Teate seda tunnet, kui mõni naine teist möödub või seisab teie kõrval näiteks kassajärjekorras ja tema parüüm on nii meeldiv ja luksuslik, et sa peaaegu juba hakkad küsima, et mis lõhna ta kannab, aga ei julge ja siis oled õnnetu, et sa ei saagi teada, millega tegu ega tunda seda lõhna enam kunagi? :) Vot selline tunne tuli mul seda lõhna nuusutades, et kui keegi niimoodi lõhnaks, siis ma tahaks kaaaa! :) Kui seda aroomi veel kuidagi kirjeldada, siis mul tulevad esimestena pähe sõnad - naiselik, mahe, peen, aga mitte liialt elegantne, selline armsalt šikk. :)
Ma alguses natuke kartsin, et pudel on nii suur, et ehk on mul temast ebamugav pihustada, aga ei, prits töötab hästi kergelt ja sujuvalt. Pudel on Victoria´s Secreti toodetele omaselt hästi armas ja naiselik ning harmoneerub lõhnaga imehästi. Kuna kehasprei on õrna lõhnaga, siis võib seda vabalt pihustada üle terve keha, ei pea kartma, et upud vängesse lõhnapilve. Sprei on niisutav, sisaldades aloe verat ja rahustavat kummelit. Püsivus jääb 4-5 tunni kanti ehk on lõhn ka hiljem aimatav, aga ikka on ju nii, et kui lõhn endale hästi meeldib, siis seda peaaegu ei tunnegi, sest see on nii sinulik ja vastupidi, ebameeldiv lõhn häirib isegi veel siis, kui peaks juba ammu haihtunud olema. :) 
Kellele tundub mu juttu lugedes, et see lõhn võiks temalegi sobida, aga tahab siiski kindel olla, saab minna ja testida kõike omal nahal näiteks 6.-7.detsembril Tartu Jõululaadal - Glamora roosad inglid on seal täitsa olemas. Kui vähegi võimalik, surtsutage lõhna oma nahale, pudelist nuusutades ei tunne tuhkagi. :)
Nii selle kehasprei, kui ka paljud teised Victoria´s Secret-i tooted leiate GLAMORA e-poest, kus hetkel väga head sooduspakkumised. Ka Aqua Kiss on müügil soodushinnaga 19,95€ (tavahind 25€), soovitan soojalt. Kui leiate poest mõne sobiva toote ja kasutate allahindluse koodi GENEFIC, pakitakse teie tellimus armsasse kohe kinkimiseks valmis pakikesse ja seda kuni 19. detsembrini. :) 


Kas olete mõnda VS-i kehaspreid proovinud?

Tuletan meelde, et käimas on kingiloos, kus kaks õnnelikku saavad valida endale Victori´s Secret-i toote. Loosiga saab liituda SIIN.
Tänaseks ongi kõik, olge armsad!








6 comments:

  1. Sa oskad tooteid ikka nii ahvatlevaks teha! Ja see, et lõhn püsib 4-5 tundi on päris hea. Osad tualettveed ei püsi isegi ühte tundi peal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see püsib tõesti üllatavalt kaua. :)

      Delete
  2. Kust on pärit taustal olev helesinine kausike (küünlaalus?)? Niiiiii armas on see, tahaks omale terve hunniku neid erinevates värvides soetada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see on mulle nii armas. :) Soetasin selle Riiast Tigeri poest.

      Delete
  3. Mina olen kasutanud Pure Seduction'i kehaspreid (vaieldamatu lemmik) ja Midnight Dare'i. Mõlemaga väga rahul :) Kavatsen aegamisi enamused järele proovida, aga eks ühe pudeli tühjakskasutamine võtab päris kaua aega. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pudelid on tõesti kehaspreidel suured, ikka tükk aega saab pritsida. :)

      Delete

ShareThis