arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/12/2013

Arvustus // Victoria´s Secret / True Escape kehakoorija



Täna arvustatav toode sobib nii hästi just selliste sompus ilmadega nagu hetkel akna taga, mil niiskus naha vahele poeb, kaenlasse haaramiseks ja koos hea ajakirjaga sooja vanni sukeldumiseks. See on just selline luksuslik ja meeleline toode, mis pühib masendavad mõtted minema ja toob asemele rahulolu. 
Selles koorijas kohtuvad minu kaks lemmikut - jasmiin ja pomelo. Jasmiini lõhn on mulle nii armas, sest just see põõsas kasvas mu lapsepõlvekodu akna all ja levitas seda uinutavalt magusat lõhna. Alati, kui kohtan õitsvat jasmiini, pean oma pea põõsasse pistma ja kopsud seda taevalikku aroomi täis tõmbama. :) Ja pomelo peale mõtlemine paneb mul alati suu vett jooksma. Tavaliselt panen üksi terve suure palli nahka, no nii hea magus ja samas natuke mõrkjas. Just niimoodi lõhnab ka True Escape koorija - natuke magusalt, veidike lilleliselt, tsipake värskelt ja pisut mõrkjalt, mulle meeldib! 
Tegu on suhkru baasil koorijaga, mis on geelja koostisega ja nahale hõõrudes läheb vahule. See tundub mulle olevat natuke vedelam ja kiiremini sulav kui Love Spell, millest kirjutasin SIIN. Siiski on koorija väga tõhus ja enne täielikku sulamist jõuab vana naha ilusti maha hõõruda. Nahk on tõesti pehme pärast ja lõhnab õrnalt, tahaks isegi, et aroom oleks tugevam. Õnneks on samanimeline kehasprei ka täitsa olemas, kui hakkan seda lõhna väga taga igatsema. :) 
Mulle nii meeldib seda koorijat kasutada, ainult et kuidagi väga ruttu saab otsa, kuigi ma väga tihti ei raatsigi teda vannituppa kaasa võtta.
Eks heade asjadega ongi nii...


Kas kasutate kehakoorijaid?
Millised on teie lemmikud?

Kehakoorijad on hetkel Glamora e-poes saadaval soodushinnaga 14,90€, tellimiseks klikka SIIA. Ära unusta maksmisel lisada sooduskoodi GENEFIC, sest kuni 19. detsembrini pakitakse siis Sinu tellimus kaunisse kinkimiseks valmis pakikesse.
Teine võimalus see või tegelikult ükskõik milline Victoria´s Secret toode endale saada, on osaleda loosimises, kuhu pääseb SIIT.

Nii võõras pilt siia keset talve, aga annab väga hästi edasi selle koorija lõhna ja tunde, mis selle kasutamine tekitab - tõeline põgenemine paradiisi. :)

  Tänaseks ongi kõik, olge armsad!





4 comments:

  1. Ma arvasin pikka aega, et jasmiin on midagi eksootilist, et Eestis teda kindlasti ei kasva, siis mõni aasta tagasi hommikul sõbrannaga kooli minnes jasmiinipõõsast mööda kõndides kiitsin lõhna taevani, sõbranna ütles, et see on jasmiin... Sel hetkel mu maailmapilt lagunes, mu arvamus jasmiinist kui millestki eksootilisest, pärast seda juhtumit alati kevaditi naudin seda mõnusat jasmiinilõhna ja olen õnnelik, et see pole midagi nii eksootilist.

    ReplyDelete
  2. Hei,

    Pamplemousse on prantsuse keeles ikka greip, mitte pomelo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, inglise keeles on pomelo ikka pomelo ju?

      Delete

ShareThis