arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/09/2016

Stockmann on #põhjalalummuses + Instagram takeover



Terve septembrikuu ja natuke oktoobristki on Stockmanni kaubamaja Põhjamaade lummuses. Nelja nädala jooksul on fookuses põhjamaised maitsed, kodusisustus, mood ja ilutooted.
Käisin kampaaniat kaemas ja pean ütlema, et ei jõudnudki kõiki väljapanekuid ühe korraga läbi uurida, jätsin oma lemmikule, koduosakonnale, ühe eraldi päeva, et kõike seda ilu rahulikult uudistada.
Toiduosakonnast leidsin ma nii palju lahedat kraami, mida ühestki teisest poest ei saa, meesteosakonna väljapanekud olid tõeliselt ilusad vaadata ja naiste korruselt leidsin nii mõndagi, mida hirmsasti endaga koju tahaks tuua. 


Jagan oma leide kindlasti teiega ka, sest haarasin alates tänasest Stockmanni Instagrami konto nädalaks enda valdusesse. Nädala teemaks on #meri ning kõik sellega seonduv ehk palju triipe, natuke punast ja pisut kalu. Aga jagan ka kõike muud, mis kaubamajas silma jääb ja mida teile näidata tahaks. Kes soovib asjaga kursis olla, siis `follow` Stockmanni Instgrami SIIN.


Kampaania "Põhjala lummuses" kestab Stockmannis kuni 2.oktoobrini. Tasub kindlasti uudistama minna, ilusaid asju on hulgi ja ruumi samapalju, mõnus on jalutada, kui ei ole tunglemist ja saab rahulikult riiulite vahel tiirelda. See on miski, millest ma enamikes kaubanduskeskustes puudust tunnen. Lisaks on Stockis mõnusalt värske õhk. :)
Lähemalt saab kõigest lugeda SIIT

No comments:

ShareThis