arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/09/2016

Uut // Slim Sonic elektriline hambahariMõne asjaga on nii, et sa ei oska sellest puudustki tunda, aga kui see sul lõpuks käes on imestad, kuidas sa ilma üldse hakkama said. Just nii läks minu uue Violife elektrilise hambaharjaga Slim Sonic, mis jõudis minuni TÄISKUU.EU lehelt.
 Tegu on vibreeriva, kaasaskantava hambaharjaga, millele saab peale kasutamist mugavalt korgi peale pista. Häbi tunnistada, aga ma olin siiani alati oma hambaharja lahtiselt koos šampoonide-dušigeelidega hügieenitarvetekotti visanud, kui oli külla/reisile minek. Tean-tean, mitte just väga mõistlik tegu. Nüüd on mul igatahes korralik reisihambahari olemas (kuigi pean tunnistama, et kasutan seda vahel ka kodus), mis peaks mul päris kaua vastu pidama, sest karbis oli kaasas ka tagavaraotsik.
Mina valisin endale laheda must-valge harja #White Leopard (21,70€ LINK), mis meie halli vannituppa hästi sobib. Valikus on lausa 14 erineva mustriga vutlarit alustades lõbusatest mummudest ja lõpetades šiki #Rose Gold harjaga.
Erinevaid kujundusi saab uurida SIIN.
Lisaks pakub Violife ka naljakaid Rockee jonnipunn-hambaharju lastele (LINK). Oleks mul väiksena selline tore sinine koer-hari olnud.... Samas ma ei ole kindel, kas ma hambapesuni oleksin sellega üldse jõudnud.  
*sponsoreeritud postitus

No comments:

ShareThis