arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/10/2012

Uut // Rimmel & Lumene


Kuna mu armastatud Kanebo Sensai Fluid Finish  jumestuskreem sai otsa ja otsa saavad asjad alati ootamatult, siis ei olnud eriti aega miskit hüper-super asja valida ning kuna Rimmeli Lasting Finishi kohta olen päris palju pooldavaid arvustusi lugenud, siis miks mitte proovida. Pealegi pole ka suur kaotus (8.- €), kui kreem ei sobi. ;)
Lumene Raspberry Miracle ripsmetušš saabus kingina ajakirja MOOD tellimusega. Kui kellelgi soovi, siis kampaania kestab 20. okt.-ni.
Anne ja Stiili (äärepealt oleksin kaane pärast ostmata jätnud, aga hirmsasti tahtsin testreid. :) vahel olid seekord YSL Touche Èclat jumestuskreemi ja  Lancòme La Vie Est Belle lõhna testrid. Kuna teadsin, et see jumestuskreem on valgustpeegeldav ja ma ei tahtnud välja näha, nagu diskopall, siis panin kreemi prooviks ainult natukene oma tavapärase jumeka hulka. OMG! Ma ei kujuta ette, kuidas see kreem veel üksi näol välja näeb. Terve nägu läikis ja sillerdas. Not for me! :) 
Sama on selle lõhnaga. Väga raske ja magus, selline vanade naiste lõhn. Kuigi nüüd, kui paber on lahtiselt paar päeva seisnud, ma isegi käin teda vahepeal nuusutamas ja on päris huvitav, aga endale peale lasta ma seda küll ei tahaks, peavalu oleks garanteeritud. ♥genefic♥

6 comments:

 1. ma proovisin ka seda jumestuskreemi testrit aga üle terve näo ja ausaltöeldes ma küll aru ei saanud selle efektist :) aga võib-olla ma läigin nagunii iga päev nagu diskopall, sellepärast ei märganud :D ka mina ei vaimustunud ega kavatse seda jumestuskreemi soetada

  ReplyDelete
 2. Äkki see kreem reageeris kuidagi minu jumestuskreemiga. ;) Ei saa enam proovida ka ilma, sest virutasin testri prügikasti. Aga võib-olla olen mina hoopis eriti mati jumega harjunud ja igasugune kuma hirmutab. :)

  ReplyDelete
 3. kusjuures mulle ka see lõhn üldsee ei meeldinud, aga iseenesest on see hea turundus, kui ajakiri lõhnab meeldivalt :)

  ReplyDelete
 4. Just! Hoopis teine asi on lugeda. So glämm! :)))

  ReplyDelete
 5. Miks- "äärepealt oleksin kaane pärast ostmata jätnud"?

  ReplyDelete

ShareThis