arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/10/2013

Üritus // Ilu Sõnum 2013


Ilumessilt õnnelikult kodus tagasi ja värsked muljed teie ees. :)
Ma ei saaks öelda, et mess mulle väga sügava mulje oleks jätnud. Ehk oli ka asi selles, et sattusime sinna laupäeval ja keset päeva, kujutan ette, et jäime just kõige suurema inimlaviini alla, mis sealt korraga läbi käis. :) Rahulikust toodete uurimisest või pildistamisest ei tulnud eriti miskit välja ja need boksid, mis mulle eriti põnevad tundusid, olid ka kahjuks teiste meelest just kõige paeluvamad. Kuna ma ei ole just trügimises tugev, siis jätsin tavaliselt asja sinnapaika. See oli minu esimene Tallinna ilumess, nii et võrrelda on mul seda ainult Tartu samalaadse üritusega. Pean ütlema, et kodulinna oma meeldis mulle pealinna messist rohkem. Oma osa mängis kindlasti ka see, et kohalejõudes olime pikast sõidust juba veidi väsinud ja mess oli nii üüratult suur, et me ei jõudnudki kõike halle läbi käia. Minu jaoks oli jah, kõik liiga hiiglaslik. Palju oli firmasid, mis suunatud proffidele või mis pakuvad hirmkalleid hooldusi, millest ma undki ei oska näha. :) Tartus oli küll palju vähem eksponente, aga minu meelest olid boksid rohkem kaupa täis.
Ehk olid tallinnlased lihtsalt juba kõik lagedaks ostnud. :) Aga tore oli ikka. ;)
Mõned pildid, mis õnnestus tõuklemise kiuste teha...
Tangle Teezerid (10€) vikerkaarevärvides...
Cuccio maniküüri/pediküürivanni pallid - nagu imekenad pastelsed hernekommid...
Looduslikud käsnad...
mis vees palliks paisusid...
Lakid, lakid, lakid...
Õuntega täidetud pirn...
See oli üks mõnus neoonne riiul...
Keegi sai väga omapärast näohooldust :)
Meeletu kogus vahuseid satse...
Bling korkidega kreemipudelid...
Mnjah... :)
Bonaparte Bistroo pakkus i-m-e-l-i-s-i makroone, parimad, mida olen proovinud...
ja ilmselgelt ka ilusaimad...
Ehteid oli igale maitsele...
Mõned boksid olid eriti kaunilt sisustatud...
Buckley London ehtetornid...
Niiii palju totsikuid...
Küünelakke oli sellel messil küll kõige enam...
Awwww, roosa ja puudlid...
Liina Steini boks oli väga glamuurne, vahuvein ja jää...
Läikiv klaas teeb väljapanekud eriti luksuslikuks...
Seekordne noos oli pisike, aga armas...
Tegelikult oli ainus, mida messilt kindlasti osta tahtsin China Glaze küünelakid (3,50€) ja need ma ka sain. Valisin toonid Cowgirl Up ja Heat Index. Kui riiulite juures poleks selline tunglemine olnud, oleksin suutnud ehk veel mõne laki soetada, aga ma lihtsalt ei suuda keskenduda, kui mu ümer tiirleb-tõukleb tuhat rahvas. :)
Kollageeni ja Q10-ga Fimage Beauty silmamaskid (0,40€) tunduvad põnevad...
Angel Professional Paris brändist ei olnud ma enne midagi kuulnud. Neil oli messil päris suur valik erinevaid juuksehooldus- ja viimistlustooteid pakkuda. Võtsin tutvumiseks esialgu väikese šampooni (1€) ja palsami (1€), mis mõlemad nii hea lõhnaga. Selle Kanada firma tooted on müügil näiteks PRO Kosmeetika lehel.
Allison´i Body Smoothies mustika duššigeel (2€) lõhnab päriselt kui mustikas, kahetsen, et ka kirsilõhnalist ei soetanud.
Greenland oleks võinud suurema valikuga esindatud olla, mulle meeldivad nende metalsed pakendid. Selle nii mõnusa kakao-vanilje huulepalsami (2€) üle on mul küll hea meel, teate ju küll minu huulehooldustoodete lembust :)
Tahan tänada armsaid Elist, Maarjat ja Liinat, tänu kellele see väsitav reis oli imetore ja ütlemata lõbus ning kaunist Liisi, keda üle pika aja kohata oli nii lahe! :)
Aitäh ka Ilu Sõnumile priipääsmete eest! :)


Kuidas teie selleaastase messiga rahule jäite?
 Milline oli parim ost?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!








        



23 comments:

  1. Minu parim ost oli meigikohver: http://miumei.blogspot.com/2013/10/saak-ilumessilt.html

    Kuna käisin esimest korda messil, siis ei oska seda eelnevatega võrrelda, mina jäin rahule :) China Glaze lakid olid jahh päris kuum kaup, ma ka üle kahe ei valinud, tunglemine oli liialt suur :D

    ReplyDelete
  2. Hei, ostsin ka uuesti china glaze küünelaki 'cowgirl up' ja ma pean ütlema, et see on läbi aegade kõige rohkem komplimente saanud küünelakk ever! Eriti ilus jääb..ja kui kasutada ka korralikult alus-ja pealislakki, siis püsib ka kaua :)

    ReplyDelete
  3. nii head pildid!!
    mina jäin messiga rahule. kui eelmisel aastal oli minu jaoks liialt palju küünetehnikutele mõeldut ja sellist odavat crap'i, siis sel aastal tundus, et minusugune tavatarbija oleks sealt oluliselt suurema hulga ostudega minema kõndinud kui terve mõistus ja kodus olev ilutoodete ladu poleks sundinud olema ratsionaalne :) minu parim ost oli ulmelise hinnaga parim kiirkuivatav pealislakk Seche Vite, mis maksis Beautypro boksis vaid 3,50 €.
    minu miniostudest on ülevaade siin http://mskbeautytalk.blogspot.com/2013/10/ilu-sonum-2013-ostud-haul.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama siin, kui riiulid ei oleks kodus juba lookas, oleksin kindlasti rohkem ostmisväärilist leidnud. :))

      Delete
  4. Pean sinuga nõustuma, minu jaoks oli ka mess liiga suur. Juhtusin ka messile sattuma laupäeva kespäeval, kui seal arvatavasti kõige rohkem rahvast oli. Siiski täitsa tore oli kõiki neid asju seal vaadata, niiet tänan sind võidetud kutse eest! :)

    http://johannailublogi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mina läksin täiesti hulluks. salon+ boksist tuli minuga koju 10 erinevat juukseasja alustades šampoonidest-maskidest lõpetades viimistlusvahendite ja tangle teezeriga, aga kui ma kodus arvutasin kokku kõikide toodete täishinna, siis säästsin ma tegelikult üle 120 euro. nüüd peaks mul vähemalt olema kogu tallinna kõige ilusamad või vähemalt hästi lõhnavamad juuksed.

    ReplyDelete
  6. Kuidas need õunad nüüd sinna pirni sisse said?:D

    ReplyDelete
  7. Mina ei jäänud väga rahule sellega. Mulle lihtsalt ei istu väga sellised massiüritused, aga kuna saime tasuta kutsed, siis käisime ikka ära.
    Ma ikka olen meeldivalt üllatunud kui pisike Sa oled, hihiii. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama siin, Svea, väga närviliseks teeb see tunglemine ja väsitab ära. :) Ha-ha, kahju, et Sind ei näinud, kindlasti oled veel tillum, kui mina. :D

      Delete
    2. Endalegi tundub uskumatu tegelt, et olen leidnud paar inimest, kes on minust isegi lühemad, seda ei juhtu just tihti. Blogija Triinu Liis on näiteks minust veel tillum. :D
      Aga Sa tundusid ka ikka üsna tilluke, aga ma usun, et minust oled ikka pikem jah. :D

      Delete
    3. Mida väiksem, seda armsam, hi-hi. :))

      Delete
  8. Aitäh ka Sulle, Pille-Riin, nii toreda seltskonna, pääsmete kui hästi veedetud aja eest :) Ma terve tänase päeva põdesin tagantjärgi kogu seda messi-traumat, mille suur tunglemine ja rahvamassid mulle tekitasid :D Samas ma üldse ei kahetse minekut, sest sain mõned eriti vinged asjad ning veetsin toredalt aega ;) Järgmise korrani! Ahjaa, Su pildid on ikka isuäratavalt ilusad ja armsad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Liinake, uskumatult tore oli. :D

      Delete
  9. Mina olen sellel messil käinud juba ühe korra enne, paar aastat tagasi. Sellest ajast on mälestus kuidagi leebem, sel aastal sattusin vist tipptunnil.
    Mul oligi plaan ainult oma töö jaoks vajalikke tooteid soetada ja seda ma ka tegin. Pidin osaliselt sealjuures pettuma, sest kõiki tooteid polnudki messile toodud ja soodused olid lahjad.
    Jalutasin küll kõik teised hallid ka läbi, aga selle massi sees tõesti ei tulnudki tahtmist veel midagi töövälist soetada.

    ReplyDelete
  10. Ma käisin samuti esimest aastat ja veidi ka pettusin, just seetõttu, et NIII palju rahvast olin (samuti laupäeva päeval.. jube mass). Poiss ütles ,et käisin seal nagu peata kana ringi, sest nii palju asju oli, mida tahtsin vaadata, aga igasse halli ei jõudnudki.. õigemini.. ainult C omas käisin.. Aga lahkusin ka China Glaze'i 2 lakiga, üks sama mis sul, see Heat Index ja teine oli dreamsicle! Nii ilusad lakid! :) Samuti ostsin Bed Head šampoonid ja TIGI juukselaki. Aa.. sama pisikese šampooni ostsin ka, aga palsamit kahjuks ei leidnud :(

    ReplyDelete
  11. kas sa mäletad, mis firma neid zoja küünelakke müüs? või umbes mis hinnaga need olid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma ei eksi, müüs neid Global Beauty ja hinnaks äkki 8€? :)

      Delete

ShareThis