arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/06/2014

Arvustus // Maybelline / Colossal Go Extreme ripsmetušš & Colossal silmapliiats



Paar kuud tagasi tuli Maybelline turule järjekordse uue ripsmetušiga - mis saab meil selle vastu olla! Eriti veel siis, kui see lubab viia ripsmete volüümi EXTREEMSUSTESSE! Sain minagi proovimiseks kaunilt pakitud komplekti Colossal tuši ja silmapliiatsiga. Kas ei oleks tore, kui ka poest saaks soetada ilutooteid nii kenasti roosasse siidipaberisse mähitult...
Mulle meeldib, et Maybelline ripsmetuššid on alati mõnusates pirakates tuubides, sellised head pontsakad. Samuti on need enamasti hästi erksad ja silmatorkavad - suvesse sobivad ideaalselt. 
Uue tuši harjal on ainulaadselt heeliksikujuliselt (heeliks=vedru) paigutatud harjakesed, mis annavad ripsmetele ekstreemse volüümi, samal ajal neid koolutades ja lehvikutaoliselt laiali ajades. Ka on eriline selle harja vars, mis on kurviline ja võimaldab harjale korraga rohkem tušši haarata. See ei tähenda, et tušši liiga palju saab, pildilt on näha, et hari ei ole peale tuubist väljatõmbamist paksult värviga koos. Seda on täpselt parajalt, et ripsmed ühe korraga ilusti kaetud saaksid. Vahel on mõni ripsmetušš uuena liialt värvi välja andev või vedel ja muutub alles peale paarinädalast kasutamist "normaalseks", Colossal on aga kohe valmis ja paras. Hari tundub esmalt küll veidike suurevõitu, kuid on tegelikult väga mugav - silmaümbruse täisjoonistamist või silma torkamist mul sellega ette ei ole tulnud.  
Ripsmed ei saanud mul küll päris sellised, nagu Frida Gustavssonil reklaamis, aga volüümi ja pikkust tuli kõvasti juurde küll. Kõige rohkem rõõmustab mind see, et ripsmed jäävad ilusti eraldatuks ega kleepu kokku, läbi harjama neid ei pea. Tušš katab ripsmed ühtlase värvikihiga ja täiesti tükivabalt. Minule meeldib tagasihoidlikum tulemus, kuid selle tušiga annab ka mitmeid kihte peale kandes kunstripsmete efekt saavutada. Ripsmed ei ole siis küll enam nii eraldatud, kuid tõesti pikad ja tihedad, kuid ka rasked ja segavad vaatevälja, ma jään siiski 1-2 kihi juurde. :) 
Pildil kaks kihti tušši, ripsmed läbi kammimata.
Toon on mustemast mustem ja see püsib ainult ripsmetel, isegi väga palava päeva lõpul ei leidnud ma silma ega kulmu alt selle jälgi. Mitmeid aastaid tagasi olin ma tõeliselt hädas Maybelline ripsmetuššide pudenemise ja määrimisega, seepärast ei kippunud ma neid ka enam soetama. Mul on hea meel, et tänu blogile olen nende tuššid uuesti avastanud, sest need kaks, mida olen nüüd peale aastatepikkust eemalehoidmist proovinud, on mõlemad suurepärase püsivusega. Sellest kollasest tuubist on lausa saanud mu viimase aja lemmik, just selle järele haarab käsi kõige tihemini, kui ripsmete värvimiseks läheb. Tegelikult lausa iga kord. Tuši eemaldamine on samuti lihtne, see tuleb hõlpsalt tavapärase eemaldajaga maha. Soovitan!



Colossal silmapliiats
Teine tore toode, mis krabisevast paberist lagedale tuli, on väljakeeratava süsiga kajal silmapliiats. Suvisel ajal kasutan ma silmapliiatseid/lainereid üsna harva. Talvel on need aga mu meigikotis kindlasti esindatud. Enamasti joonistan lainerijoone vaid ülalaule, kuid selle postituse tarvis proovisin üle hulga aja silmad üleni mustaks maalida. 
 Väljakeeratava sisuga pliiatsid on väga mugavad, teritamise vaev jääb ära. Küll ei saa nendega nii peenikest joont, kui teravaks teritatud pliiatsiga, kuid selleks sobivadki pigem lainerid. Pliiatsiga saab just rohkem sellise sujuvama ja pehmema juti. Ka ei ole selle tarvis vaja nii kindlat kätt, sellest ei ole midagi, kui joon saab veidi vinka-vonka, natuke hajutamist ja kõik on kombes.
Pliiats on parajalt pehme, see ei jäta joont tõmmates endast maha paksu rasvast jutti. Seda saab kasutada nii tavalise silmapliiatsina, kui ka suitsusilma tegemiseks, enne kuivamist jõuab ilusti kas sõrme või pintsliga värvi hajutatud. Kui pliiats nahal paari minuti pärast kuivanud on, see enam paigalt ei liigu, toode on tõesti kauapüsiv. Kui nahk on väga rasune, nagu minul, võiks silmaümbruse siiski õrnalt puuderdada, siis on kindel, et värv omapäi jalutama ei lähe. Ka limaskestal pidas pliiats peaaegu veatuna mitu head tundi vastu, äärtest küll hakkas veidike "ära ujuma", aga muidu igati tip-top. Silmadele see mitte mingisugust kipitust või ärritustunnet ei tekitanud. Maha võtta oli pliiatsit tavalise silmameigieemaldajaga lihtne, kahefaasilisega sai veelgi kiiremini hakkama. Julgen seda pliiatsit soovitada küll. Sobib hästi neile, kes igapäevaselt tugevamat meiki eelistavad või pidupäevaks head suitsusilmapliiatsit otsivad, sellega saab vähese vaevaga püsiva silmaraami. Pildil on värv sõrmega veidi hajutatud.


Kas olete uut Colossal tušši/pliiatsit juba proovinud?
Milliseid Maybelline ripsmetušše/pliiatseid olete veel kasutanud ja kuidas on meeldinud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

11 comments:

  1. Wow! Imeilus suitsusilm :)

    ReplyDelete
  2. Kas see pliiats on poodides müügil ka? Pole seda mitte kunagi märganud ja hirmsasti oleks uut vaja, sest vana kingituseks saadud hakkab otsa saama ja mina kauapüsivamat silmapliiatsit veel proovinud ei ole! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei oskagi praegu vastata, aga uurin Maybelline´lt järgi ja kirjutan siia vastuse. :)

      Delete
    2. Hetkel veel pliiatsit müügil ei ole, kuid hiljemalt sügiseks jõuab see poodidesse. :)

      Delete
  3. Mul endal on mõlemad nii ripsmetušš kui ka silmapliiats. Mõlemad meeldivad väga silmapliiatsi puhul on see tõesti väga hea, et see on üleskeeratav ja pehme ning ripsmetušš jätab ka ilusa tulemuse. See rimi sooduspakkumine on küll lahe, peaks pilgu peale viskama (:


    www.evailusadasjad.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upss, see pakkumine oli vaid 7.juunil. :(

      Delete
  4. Sa näed niiiiiii hea selle suitsusilmaga välja! :)

    ReplyDelete
  5. Kas see Rimi soodukas ei kehtinud mitte ainult 07.06?

    ReplyDelete

ShareThis