arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/11/2015

Arvustus // Skin Blossom looduskosmeetika + kingiloos! // lõppenud!


skin blosssom review
Kõrvad kikki või noh, silmad punni kõik looduskosmeetika fännid! :) Täna tutvustan teile Inglismaalt pärit ökoloogiliselt puhast looduskosmeetikasarja, mis võitnud mitmeid mainekaid iluauhindu. Skin Blossom tooted on priid tervisele kahjulikest ühenditest, neid ei ole testitud loomadel ega sisalda loomseid produkte, koostisained on hoolikalt valitud ja läbinud range kontrolli. Hind on neil samuti väga taskukohane, nii et väärib igati lähemalt uudistamist.
Sarja maaletooja TÄISKUU saatis mulle tutvumiseks suure posu selle sarja tooteid ja räägingi nüüd lähemalt,
kuidas need mulle sobisid ja millised on lemmikud. 
Muideks, Skin Blossomi pakendid on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja minu meelest sobivad need oliivikarva unisex välimusega tuubid-pudelid väga hästi kasutamiseks ka meestele. Lõhn on kõikidel toodetel üsna sarnane, hästi looduslik ja pigem tagasihoidlik,
häirima kindlasti kedagi ei hakka. Mulle sellised taimelõhnad väga meeldivad, tekitavad kuidagi eriti kindla tunde, et see, mida endale peale määrin on tõesti halvast prii. 

Toniseeriv näovesi 
9,75€ LINK
................................
See näovesi on muideks kõikidest Skin Blossomi toodetest, mida Täiskuu leht pakub, kõige orgaanilisem, 97% sellest on ökoloogiliselt puhas mahepõllumajanduslik tooraine. See on naha vastu hästi hell ja sobib kindla peale kõikidele nahatüüpidele, ka väga tundlikule. Samas on näovesi väga tõhus, ma usun, et kui nägu pole väga rasune, piisabki ainult sellest näoveest, et nägu puhtaks saada. Mitte küll siis, kui jumestuskreem peal, aga hommikuti näo värskendamiseks on see ideaalne. Mina kasutan teda ka vahel päeva jooksul, kui nägu väga rasuseks kipub muutuma, annab väga mõnusa värske tunde, ei kleepu absoluutselt ja lõhnab samuti väga hästi, natuke lavendliselt. 
skin blossom näovesi
Mind isegi ei häiri, et pudel on otsast täitsa paljas, isegi auguga punni ei ole peal, väga lihtne on korra pudel vatipadjaga koos ringi pöörata ja paras kogus vett ongi olemas. Ma jäin näoveega väga rahule ja soovitan kõigile, kes looduslikumat sorti puhastajat/värskendajat otsivad, see teeb kõike, mida lubab - eemaldab mustuse ja meigijäägid, toniseerib, ahendab poore, niisutab, tasakaalustab nahka, värskendab ja pinguldab, no mida veel tahta!

Niisutav kortsudevastane näokreem
12,40€ LINK
.........................................................
See kreem sobib hästi kuivemapoolsele või normaalsele nahale, kuna sisaldab hulgi kõikvõimalikke võideid ja õlisid, näiteks kakao- ja sheavõid, jojoba-, argaania-,  ja viinamarjaseemneõli. Kuna minu nahk on väga rasune, siis andsin kreemi kasutamiseks enda emale. 
skin blossom näokreem
Proovisin kreemi ikkagi ise ka ära ja minu nahka ta väga kiirelt imenduda ei tahtnud, no eks ma seda kahtlustasingi. Nii umbes kümne minutiga see siiski naha sisse imbus ja tegelikult ega nahk väga tugevalt päeva peale läikima ei hakanudki. Aga ma tunnen, et minu nahale on neid õlisid-võideid kreemis ikkagi liiga palju. Kel aga nahk ise õli tootmisega kitsi, siis sellest pudelist saab kindlasti abi.  Kreem lubab peale niisutamise nahka ka pinguldada ja pidurdada vananemisprotsesse. Lõhnab hästi ja kasutamise teeb eriti mugavaks ning hügieeniliseks pump. Kes otsib talveks tõhusat niisutajat, siis seda pudelit tasub lähemalt uurida küll. Mitte siis neil, kes minuga ühes "õlinägude" pundis.
skin blossom moisturiser

Hooldav kätekreem
8€ LINK
...............................
See kreemituub on mul juba peaaegu, et tühi, mis tähendab, et olen seda usinasti kasutanud ja mulle väga meeldib. Kuigi kreem on üsna rikkalik, sisaldades nii kakao- kui sheavõid, ei jäta see käsi rasvaseks.
Kõik imendub täielikult ning nahk on pikaks ajaks korralikult niisutatud ja katsudes hästi pehme. Ülipehme.
skin blossom kätekreem
Ma julgen öelda, et see on üks parimaid kätekreeme, mida olen proovinud. Kes otsib sügis-talveks tõhusat käteniisutajat,
siis seda kreemi julgen soovitada küll. Kuiva, ketendava naha muudab see kiirelt pehmeks ja mulle tundub, et nahale jääb ka selline kaitsekiht peale, mis ei lase niiskust ligi.
skin blossom hand cream

Lõõgastav aromaatne vannivaht
11,35€ LINK
....................................................
See on proovitud Skin Blossomi tootest  minu vaieldamatu lemmik. See on nii mõnusa lõõgastava lõhnaga (lanendel, rosmariin, kookos, ylang-ylang) ja vahutab kõvasti. Ma olen üldse suur vannivahtude fänn, vahusesse vanni ronimine on minu meelest  parim asi maamunal. Oeh, ma olen jätkuvalt ja ilmade külmemaks muutudes aina rohkem kurb, et mul enam vanni ei ole, aga vähemasti saan seda vannivahtu dušigeelina edasi kasutada. Peseb täpselt sama hästi, kui seebid-geelid, nahk jääb mõnusalt pehme ja seda, et vaht üle dušikabiini hakkab voolama samuti karta ei tule, minu meelest tekib sellega pestes isegi vähem vahtu, kui pesugeeliga.  
skin blossom vannivaht
Selline kaks-ühes toode, millega saab vannis mõnusalt lõõgastuda ja vahus mõnuleda ning pärast ennast ilusti puhtaks pesta. Kes vahusest vannist lugu peab ja sulfaatidega ühes vees liguneda ei taha, siis soovitan kindlasti proovida.   
skin blossom bath soak

Taaselustav silmaümbruse kreem
10,10€ LINK
......................................................
See silmakreem on üks rammusamaid, mida olen kasutanud. Olin täitsa kindel, et minu rasusele nahale see ei sobi ja kindla peale ajab silmameigi laiali, kuid üllataval kombel imendub see täielikult ja üsna kiiresti ning ei tuleta ennast päeva jooksul mitte kuidagi meelde. Silmaümbruse nahk on mul ainus koht näos, mis on kuivavõitu ja selline tõhus niisutus on igati tarvilik. Ilma kreemita on seal neid kortsukesi ikka tublisti, niisutatud nahal paistavad need kuidagi palju vähem silma. Kreem peaks vähendama ka turseid ja tumedaid silmaaluseid, kuid kuna mul nendega erilist muret ei ole, siis ei oska tõhusust ka hinnata.      
skin blossom silmakreem
Tore, et nii pisikesel pudelil on ka pump (natuke riivab silma, et sellest kole vedru läbi kumab), nii ei pääse pisikud ja õhk tootele ligi ja see püsib kauem värske. Looduskosmeetika juures on see eriti tähtis, need on niigi lühikese säilivusajaga , sest säilitusaineid neis vähe või puuduvad üldse.
Kreem jättis väga hea mulje ja sobib minu meelest igale nahatüübile, eriti muidugi kuivale.
Esimeseks silmakreemiks noorele nahale on ehk pisut raskevõitu, aga kui nahk on kuiv, siis julgen soovitada küll. Kindla peale parem, kui mõni kergem, kuid karme keemilisi kortsusilujaid täis kreemipurk. skin blossom eye crem

Puhastav ja toitev dušigeel
10,90€ LINK
.........................................
Ka selle geeliga jäin väga rahule. Pudel on mõnusalt pirakas ja varustatud mugava pumbaga. Lõhn on veidike värskem ja magusam, kui teistel toodetel, sest lisatud on apelsini ja sidrunheina. Väga mõnus! Vahtu tekitab nuustikus korralikult, peseb ilusti puhtaks ja nahka ei kuivata. Nahal ei libise nuustik ehk nii sujuvalt, kui "tavaliste" dušigeelidega, aga looduslike pesuvahenditega see enamasti nii kipub olemagi, vähemasti nendega, mida mina olen proovinud.    
skin blossom dušigeel
Oi, kui hea meel mul on, et sellel pudelil on pump, ülimugav on dušipõrandalt (ei ole veel jõudnud kabiini riiulit muretseda) seda juurde pumbata ilma, et peaks korgiga jamama. Igati mõnus apelsinihõnguline pesugeel, mida hea meelega kasutan ja soovitan.
skin blossom body wash

Õrn näopuhastuspiim
11,20€ LINK
...................................
Selle piima suhtes olin algul väga skeptiline, tegelikult olen näopiimade suhtes juba aastaid väga tõrjuv olnud. Need, mida olen proovinud, ei ole minu rasuse nahaga sobinud ja nii olegi jäänud truuks pesugeelidele-vahtudele. Otsustasin üle pika aja siiski piima proovida ja noh, alguses läkski nii, nagu kartsin. Loputades jäi nahale ebameeldiv rasvane kiht, ka vatipadjaga eemaldamine andis umbes sama tulemuse. Enam-vähem okey tunde sain peale näoveega näo ületõmbamist. 
skin blossom näopunastuspiim
Asi muutus totaalselt, kui mul tuli pähe proovida nägu puhtaks pühkida näopesušvammiga. Hoopis teine tera! Nahk jäi imepehme ja tegelikult mulle isegi meeldib, et mitte krudisevalt puhas, vaid selline, nagu oleks natuke mingit niisutavat kreemi kasutanud. Nahk muutub mul alati sügis-talvel nii kohutavalt pindkuivaks ja see natuke pehmem puhastusviis sobib praegu väga hästi.
Toode eemaldab muide imekiirelt ka silmameigi. Veidike kartsin küll, et läheb äkki silma ja hakkab kipitama vms, aga ei, täiesti valutu meigi eemaldamine.
skin blossom cleansing milk
Mulle meeldis ja kes just piimaga meigi eemaldamist pooldab ja tegelikult need ka, kes siiani on eemale hoidnud, soovitan proovida - lõhnab mõnusalt, nahk jääb pehme ja niisutatud ning pudel on mugava pumbaga. Aga jaa, kellel veel ei ole, siis soovitan kindlasti soetada üks mõnus suur näopesušvamm, nägin neid näiteks Kaubamaja Ilumaailmas kassa juures rippumas.
skin blossom
Kes hoolib nahasõbralikest toodetest, see saab Skin Blossomi valikuga tutvuda Täiskuu e-poes SIIN, edasimüüjad on reas SELLEL lehel.  Lisaks minu poolt proovitud seitsmele tootele pakutakse veel šampooni, palsamit, toitvat-niisutavat näokreemi, kehaemulsiooni ja näopesugeeli. 


Kui nüüd kõigil lemmikud välja valitud, on paras aeg kingiloos välja kuulutada!

Kui soovid loosis osaleda...
...........................................

 Klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN.

 Kirjuta siia postituse alla, millised on need kolm Skin Blossomi toodet, mida võidu korral endale või jõuluvana kingikotti pistmiseks sooviksid (linke ei ole vaja lisada), pane kirja ka oma nimi ja emaili aadress.

Võitja teen teatavaks 30. novembril blogi Facebooki lehel. 

Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

Photo: source

72 comments:

  1. Hooldav kätekreem, taaselustav silmaümbruse kreem ja niisutav kortsudevastane näokreem tunduvad proovimist väärt olevad. Aitäh toreda tutvustuse eest! :)

    ReplyDelete
  2. Näopesugeel, kätekreem, näovesi.

    Anna-Maria
    annamaria.rahamagi@gmail.com

    ReplyDelete
  3. TONISEERIV NÄOVESI
    NIISUTAV KORTSUDEVASTANE NÄOKREEM
    TAASELUSTAV SILMAÜMBRUSE KREEM

    Marta
    dooleys86@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Sooviksin proovida näovett, kätekreemi ja näopuhastuspiima :) Kerlyn Kisla, kerlynkisla@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Oh, niii põnevad tooted ja super hea hinnaga, peaks ka järgi miskit proovima :)

    Prooviks hea meelega järgnevaid tooteid:
    Näopuhastusgeel
    Juuksepalsam
    Niisutav kehaemulsioon

    Eneli
    EneliRahula@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Õrn näopuhastuspiim, toniseeriv näovesi ja lõõgastav aromaatne vannivaht :)

    Margit Koppel
    margitkoppel@gmail.com

    ReplyDelete
  7. näopesugeel, kehaemulsioon, niisutav kortsudevastane näokreem
    Piret piret.jogis@gmail.com

    ReplyDelete
  8. NIISUTAV KEHAEMULSIOON
    ŠAMPOON KÕIKIDELE JUUKSETÜÜPIDELE
    JUUKSEPALSAM KÕIKIDELE JUUKSETÜÜPIDELE

    Kairit
    kaiks565@gmail.com

    ReplyDelete
  9. 1.ŠAMPOON KÕIKIDELE JUUKSETÜÜPIDELE
    2.JUUKSEPALSAM KÕIKIDELE JUUKSETÜÜPIDELE
    3. ÕRN NÄOPUHASTUSPIIM
    Iryna Timuska
    itimuska@mail.ru

    ReplyDelete
  10. Toniseeriv näovesi, kätekreem, lõõgastav aromaatne vannivaht - need prooviks küll ära :)

    Sigrid

    sigrid.synd@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Toniseeriv näovesi
    Toitev ja niisutav näokreem
    Taaselustav silmaümbruskreem

    Keiti
    keitio94@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Oeeehhh, need topsikud on nii kihvtid ja silmapaistvad :)
    Mina sooviksin proovida õrna näopuhastuspiima, niisutavat kortsudevastast näokreemi ja taaselustavat silmaümbruskreemi.


    Marilyn Ivask
    lynike@hot.ee

    ReplyDelete
  13. kätekreem, vannivaht ja kortsudevastane näokreem

    Brita Rand
    britarand95@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Näopuhastuspiim
    Näovesi
    Kätekreem

    Pirgit P
    pips007@hot.ee

    ReplyDelete
  15. Arvustuse põhjal tahaks kohe proovida:
    1. õrna näopuhastuspiima
    2. hooldavat kätekreemi
    ning
    3. puhastavat ja toitvad dušigeeli :)


    Liina
    livet@hot.ee

    ReplyDelete
  16. Sooviksin väga proovida näopuhastuspiima, näovett ning kätekreemi! :)

    Mai-Liis H
    mailiishansson@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Kuna mul on probleemne ja kuiv näonahk, mistõttu peaksin kasutama võimalikult puhtaid ja looduslikke tooteid, siis valiksin oma kingikotti toniseeriva näovee, taaselustava silmaümbruse kreemi ning õrna näopuhastuspiima :)

    Helen Maasik
    helenmaazik@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Toniseeriv näovesi, taaselustav silmaümbruse kreem ja niisutav kortsudevastane näokreem.

    Anni Viirmets
    anni233@hot.ee

    ReplyDelete
  19. Õrn puhastuspiim
    Toniseeriv näovesi
    Kätekreem

    Sandre Saretok
    sandre321052@hot.ee

    ReplyDelete
  20. Hooldav kätekreem, kortsudevastane näokreem ja taaselustav silmakreem oleks kena ja vajalik komplekt, et talvele vastu minna.
    Liane Mäesalu
    Liane.jyrgensom@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Minule sobilikud kolm Skin Blossomi toodet oleks: toniseeriv näovesi, niisutav kortsudevastane näokreem ja taaselustav silmakreem :)

    Pille Teller
    pilleteller@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. Puhastav ja toitev dušigeel
    Taaselustav silmakreem
    Hooldav kätekreem

    Kati Lehtroos
    k.lehtroos@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Puhastav ja toitev dušigeel
    Hooldav kätekreem
    Toniseeriv näovesi

    Riina K.
    pastaccas@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Õrn näopuhastuspiim, toniseeriv näovesi ja niisutav kortsudevastane näokreem. :)
    Marianne
    mariannesokk7@hotmail.com

    ReplyDelete
  25. 1. Õrn näopuhastuspiim
    2. Puhastav ja toitev dušigeel
    3. Taastav silmaümbrusekreem

    Katrin Kannu
    kannukatrin@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Mina sooviks näovett, kätekreemi ja body washi :) Ehk sünnipäevaõnn naeratab mulle :))

    Anita H
    anita14114@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Ohhoo! Milline põnev bränd!
    Mina tahaksin esimeste toodete hulgast kohe ära proovida näovee, puhastuspiima ja näokreemi, mida sa siin meile tutvustasid :)

    Kerli Puusepp
    kerli.puusepp@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Toniseeriv näovesi
    Hooldav kätekreem
    Puhastav ja toitev dušigeel

    Andra Pukk
    pukkandra@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Sooviksin proovida hooldavat kätekreemi, niisutavat kehaemulsiooni ja juuksepalsamit.
    Hedviika P, hedvika@tdl.ee

    ReplyDelete
  30. Šampoon, palsam ja näopuhastusgeel.

    Maiken Mägi
    maikenm2gi@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Sooviksin väga proovida nende taaselustavat silmaümbruse kreemi, toniseerivat näovett ja toitvat ja niisutavat näokreemi.

    Annica
    annicata@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Toniseeriv näovesi, niisutav kortsudevastane kreem ja puhastav ning toitev dušigeel.

    Mariann
    floresita@hot.ee

    ReplyDelete
  33. Puhastav ja toitev dušigeel, toniseeriv näovesi ja hooldav kätekreem. :)

    Kelli Eha
    kelli123_68@hotmail.com

    ReplyDelete
  34. 1. Toniseeriv näovesi
    2. Hooldav kätekreem
    3. Puhastav ja toitev dušigeel

    Liivi Kull
    liivi.kull@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Hooldav kätekreem, šampoon ja palsam :)
    Veronica Trotski
    veronica.trotski.001@mail.ee

    ReplyDelete
  36. Sooviksin proovida näopesugeeli, kehaemulsiooni ja toniseerivat näovett :)

    Gea Römmel
    gea.rommel@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Olen saanud proovida selle firma kehakreemi ja jäänud väga rahule!! Nendest valikutest sooviksin proovida-
    1.toniseeriv näovesi
    2.silmaümbruse kreem
    3.niisutav kortsudevastane kreem-tundus, et see sobib ka küpsemale nahale.
    Ester Ledis
    ester.ledis@mail.ee

    ReplyDelete
  38. Toniseeriv näovesi, hooldav kätekreem, puhastav ja toitev dušigeel.
    Kertily Virk
    kertilyvirk@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Puhastav ja toitev dušigeel
    Toniseeriv näovesi
    Hooldav kätekreem

    Need kolm oleksid need, mis mahuksid mu kingikotti ideaalselt :))

    ReplyDelete
  40. Need kolm toodet;

    Niisutav näokreem
    Puhastav ja toitev dušigeel
    Õrn näopuhastuspiim

    Merilyn Nõmm
    merilyn.nomm.001@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Niisutav näokreem, taaselustav silmaümbruse kreem ja niisutav kehaemulsioon.

    Karolin S
    91karolin@gmail.com

    ReplyDelete
  42. 3 toodet, mida sooviksin:
    kortsudevastane kreem;
    ihukreem;
    palsam

    Ene Kaldma
    ene938@hotmail.com

    ReplyDelete
  43. Näovesi, vannivaht ja dušigeel :)

    Kristina Keerdo
    k.keerdo@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Tooted, mida sooviks väga proovida, on silmaümbruskreem, näovesi ja kätekreem :)

    Lisette
    lisettest@hotmail.com

    ReplyDelete
  45. Silmaümbruse kreem, näovesi ja dušigeel :)
    Kerly
    kerlykukk@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Nii tore postitus, ma olen just looduskosmeetika lainel, aga eriti otsin šampooni ja palsamit. Nii et lähen kohe selle sarja ülejäänud tooteid uurima.
    Aga kui loosis õnn naeratab, siis sooviksin, näovett, kätekreemi ja vannivahtu :))
    Ilusat advendiaja algust :)) Kalli-kalli!

    ReplyDelete
  47. Oeh. Ma ju ei tea... Pole kogemusi Skin Blossomi toodetega kahjuks olnud.....
    Kirjelduste järgi siis vist valiks need: Toniseeriv näovesi, Taaselustav silmaümbruse kreem ja Lõõgastav aromaatne vannivaht.
    Airika Tamm
    pisiassu@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Lõõgastav aromaatne vannivaht, taaselustav silmaümbruse kreem ning dušigeel :)

    Mari-Liis Luhtaru
    mariliis.luhtaru@mail.ee

    ReplyDelete
  49. Hooldav kätekreem
    Taaselustav silmaümbruse kreem
    Niisutav kortsudevastane näokreem

    Tiivi Toom
    tiivi.toom@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Toniseeriv näovesi, kätekreem ning puhastav ja toitev dušigeel oleksid toredad järgi proovida. :)

    Kelly Uluots
    kelly.uluos@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Minu valik oleks toniseeriv näovesi, taaselustav silmaümbruse kreem ja õrn näopuhastuspiim.

    Kadi
    kadi1002@hotmail.com

    ReplyDelete
  52. Enim huvitaks proovida niisutavat kehaemulsiooni, niisutavat kortsudevastast näokreemi ja taaselustavat silmaümbruse kreemi.

    Imbi
    imbi@housemusic.com

    ReplyDelete
  53. Meeldiks toniseeriv näovesi, toitev dušigeel ja õrn näopuhastuspiim.
    Gerti K.
    gerte008@hot.ee

    ReplyDelete
  54. See tundub nii äge firma, eriti meeldib see, et tooted vegan. Proovida sooviks enim palsamit, kätekreemi ja näovett. :)
    Kirke
    krike7@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Looduskosmeetika postitused on alati minu lemmikud :)
    Nendest toodetest sooviksin proovida näovett, kehaemulsiooni ja duššigeeli.
    Kadri
    kadri.tonsau@gmail.com

    ReplyDelete
  56. Taaselustav silmaümbruse kreem, Niisutav kehaemulsioon ja Toniseeriv näovesi.
    Janne
    janne.pranstibel@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Toodetest sooviksin:
    toniseeriv näovesi,
    taaselustav silmaübruse kreem,
    hooldav kätekreem.

    Rika
    rikaroht@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Niisutav näokreem, taaselustav silmaümbruse kreem ja niisutav kehaemulsioon.

    Andra Kund
    somethingbad18@hotmail.com

    ReplyDelete
  59. Toniseeriv näovesi, hooldav kätekreem ja taaselustav silmaümbruse kreem :)

    Paula Nikolajeva
    paulanikolajeva@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Sooviksin proovida näovett, kätekreemi ja näopuhastuspiima :)

    Merlin Priks
    merlin.priks@mail.ee

    ReplyDelete
  61. Toniseeriv näovesi, niisutav kehaemulsioon ja hooldav kätekreem.. Kõik tunduvad nii head! :)

    Kerli Kivimurd
    Kerli.kivimurd@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Mina oleksin huvitatud näoveest, kätekreemist ja dušigeelist :-) Pole enne looduslikke kreeme ja muid tooteid enda mäletamist mööda proovinud, kuid tahaks seda kindlasti teha :-)

    Erle Roosipuu,
    erleroosipuu@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Toniseeriv näovesi, kätekreem ja näokreem :)
    Anette Maria Kõmmus
    mariia.anette@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Kuna mul just otsas toniseeriv näovesi, duššigeel ja silmaümbruskreem, siis sooviksin ennekõike neid :)

    Mai Schults
    mai.sch@icloud.com
    http://www.sincerelybitter.com/

    ReplyDelete
  65. Toniseeriv näovesi, niisutav kehaemulsioon, taaselustav silmaümbruse kreem.

    Ethel Sokk
    etuuu@live.com

    ReplyDelete
  66. Hea meelega prooviksin neid: toniseeriv näovesi, hooldav kätekreem ning puhastav ja toitev duššigeel :P

    Kairi
    Kairi091@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Mina prooviksin hea meelega näovett, kätekreemi ja näokreemi. :)

    Liina Kasemaa
    liinakasemaa3@gmail.com

    ReplyDelete
  68. niisutav kortsudevastane näokreem, kehaemulsioon, palsam
    Ene K.
    ene938@hotmail.com

    ReplyDelete
  69. Toniseeriv näovesi, Puhastav ja toitev dušigeel, Õrn näopuhastuspiim.

    Monika Soodla
    monikasoodla@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Toniseeriv näovesi
    Toitev ja niisutav näokreem
    silmaümbruskreem

    annegret_12@hotmail.com

    ReplyDelete
  71. Sooviksin väga all loetletud tooteid:
    Puhastav ja toitev dušigeel
    Toniseeriv näovesi
    Taaselustav silmaümbruse kreem
    Arvan, et just need tooted sobiksid mulle

    Kerly Kerge kerly.kerge@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Hooldav kätekreem, kehaemulsioon, aromaatne vannivaht.

    Kertu K
    kivi.kertu@gmail.com

    ReplyDelete

ShareThis