arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/11/2015

Kolme koostisosaga koorene kanakaste



Üks eriti lihtne ja seejuures jube maitsev kanakaste, mille valmistamiseks kulub täpselt nii kaua aega, et teises potis saab valmis riis. Meie pere suur lemmik, kuigi eriti tihti ma teda teha ei taha, sest ega ta just väga lahja ei ole. Aga kui harva saab, siis ongi eriti maitsev. 
kanakaste
Vaja läheb:
......................

paar kanafileed
1 suurem pakk vahukoort või toidukoort
1 pk. sulatatud juustu "Merevaik"
................................................................

Prae kanatükid kiirelt hästi kuumal pannil, nii umbes 3-4 min, kuni on üleni valged. Lisa vahukoor, keeda tasasel tulel kaane all umbes 10 min. Lõpuks sega juurde sulatatud juust ja kuumuta veel mõned minutid. Soola-pipart lisa maitse järgi, aga ära unusta, et sulat. juustus on samuti soola.
Kasutada võib muidugi ka erinevate maitsetega sulat. juuste, saab jälle uue huvitava meki. Väga hästi sobib kastmesse ka küüslauk, kohe nii paar küünt võib sisse purustada kana praadimise lõpu poole. Eriti mõnusalt maitseb, kui toidu peale natuke mõnda magus-teravat kastet tilgutada, näiteks uued Felixi spring-roll ja sweet chili on imehead!
kanasoust

Mina ei jõua seda lund ära oodata ja panin blogisse lume sadama. Ka profiilipilt on ka nüüd ülitalvine, blogi on igatahes esimeseks advendiks valmis ja kuigi telefoni ilmaäpp näitab, et vähemalt kümme päeva pole mingit lund loota, on minul igatahes täitsa jõulutunne sees - mandariinid lõhnavad, tulukesed säravad ja tuunin oma Spotify jõululaulude playlisti. Kuidas teil, kas ootate juba jõule?
photo: source

3 comments:

  1. Sul on nii ilus lauaplaat, või on see hoopis mingi marmori imitatsiooniga lauakate? :)

    ReplyDelete
  2. Mmm, kõht hakkas lausa korisema :D
    See DIY oli mul ka plaanis, kuid pole veel jõudnud minna poodi otsima minna... :)

    ReplyDelete

ShareThis