arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/06/2014

Uut // Joik, Bourjois, Colgate, The Body Shop, Mades Cosmetics & Missha



Kosmeetikatootjatel suvepuhkust ei ole, uut ja põnevat kraami tuleb uksest ja aknast. Ega siis blogigi saa puhkusele minna. ;)
Kõik suured JOIKI fännid on kindlasti juba kursis, et see mõnus eestimaine bränd on välja tulnud kolme uue tootega - kahe luksusliku näoseebi ning selle kooriva kreemiga näole. Joik oli nii armas ja saatis mulle proovimiseks kreemi ning ka seebid saan ära katsetada.

Kasutasin ära Selveri 40% soodustust Bourjois toodetele ja soetasin nende CC kreemi. Lootsin ka 123 Perfect jumestuskreemi ära proovida, kuid seda Selveri valikus ei olnud. CC kreem minu nahaga õnnetuseks siiski ei sobi, nägu hakkab veidi aja pärast läikima. Normaalse või kuiva naha omanikele võib see aga täitsa meeldida - see peidab ilusti nii punetuse, kui muud väiksemad nahavead ja muudab jume mõnusalt värskeks, samas nahka niisutades. Tekstuur on kreemil väga vedel, katsudes veidi õline, kuivades see õline tunne kaob ja tulemus jääb poolmatt, natuke kumav. Valisin tooni 32/Light Beige, mis on mulle küll veidi liiga kollakas, kuid 31 jällegi tundus poes proovides väga hele.

Need kaks värvilist pudelit-purki saabusid mulle veebipoest EVITASALE, mis muu hulgas pakub ka seda Hollandist pärit brändi Mades Cosmetics. Nende silmatorkavaid pakendeid uurisin juba Tartu ilumessilgi, siis soetasin sealt paar lahedat neoonset totsikut blogi sünnipäeva kingiloosi tarvis. Nüüd saan ka ise nende tooted ära proovida. :)

Nendele, kes on blogi pikemalt jälginud, ei ole kindlasti märkamatuks jäänud minu Korea kosmeetika lembus. :) Nende tooted on nii erilised, põnevad ning hea kvaliteediga, et mul silmad alati põlemad lähevad, kui mõnda neist lähedalt näen. Suure kastitäie peale, mis otsast otsani Missha tooteid täis, hakkasid need mul lausa peas pöörlema. Selle karbi hea-paremaga pani minu poole teele MISSHA BALTICS, mis just selle brändi lahedaid tooteid Eestis esindab. Ma ei tea, kas ma rohkem elevil teolimaga näokreemi või sokilaadse jalamaski proovimisest. Sinna vahele jäävad veel maailma enimmüüdud BB kreem ning spetsiaalselt BB kreemi eemaldamiseks mõeldud sügavpuhastav näoõli, ensüümide ja AHA hapetega kooriv toonik, hunnik riidest maske, pumbaga põsepuna, värvimuutva efektiga huuleläige ja rasueritust kontrolliv kile - no kas ei ole põnev? :) Kuni homse õhtuni on kogu kaup Missha.ee poes 20% soodsam, tasub kindlasti uudistamist, seal on igasugu huvitavat kraami. :)

Valgendavate hambapastadega mul eriti sooje suhteid ei ole. Need, mida olen proovinud, ei ole nähtavat tulemust andnud. COLGATE uus Max White One Optic hambapasta lubab lisaks pindmiste plekkide eemaldamisele muuta hambad ka tänu sinistele osakestele, mis hammastele jäävad ja sealt valgust peegeldavad, optiliselt valgemaks. Ohoo, kõlab paljulubavalt! :)

THE BODY SHOP on tulnud lagedale geniaalse ideega - pista kuumal suvepäeval kehaniisutaja külmkappi! Viie erineva lõhnaga kehasorbetid sisaldavad muuhulgas aaloed, seesamiõli ja mett. Mangolõhnaline "kehajäätis", mis mulle lahkesti proovimiseks pakuti, lõhnab i-m-e-l-i-s-e-l-t. Pistan tuubi külmikusse ja jään palavat päeva ootama, et välja uurida, kui hästi see kuuma keret jahutab. :)


Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

p.s. mõni päev on veel aega osaleda kingiloosis SIIN.
Tänaseks kõik, olge armsad!

 


10 comments:

  1. :O Kas Selveris on see Bourjois'i -40% kampaania ikka veel või juba lõppenud? Olen paanikas! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on kahjuks lõppenud. :( Jääme järgmist ootama. ;)

      Delete
  2. Mul on 123 Perfect jumestuskreem, kuid kahjuks on ka see natuke liiga kollaka alatooniga, tundub, et see on Bourjois toodetele omane. Seda kehasorbetti tahaks küll proovida, tundub väga huvitav ning jumaldan korea kosmeetikat, need juba ainuüksi näevad huvitavad välja. Ilmselt ka seetõttu et meil neid nii laialt saadaval pole :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahju küll, siis jääb see 123 mul vist proovimata, nahk on mul kõike muud, kui kollakas. :)

      Delete
  3. Endal on mul normaalne nahatüüp ning see Bourjois'i cc- kreem sobib mulle suurepäraselt. Eriti mõnus on seda kanda suvel, sest see on kerge, katab punetuse ning sisaldab SPF'i

    www.evailusadasjad.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui kade olen, rasuse nahaga on ikka hull olla. :(

      Delete
  4. Missha BB-kreem. Parim mida ise olen proovinud. Lõhn on mõnus. Loodan, et sullegi meeldib see toode. Aga lahe on see, kui palju neid testreid alati kaasa pannakse. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juba proovisin ja väge meeldib. Testrid on alati teretulnud, tänu neile olen nii palju uusi lemmikuid leidnud. :)

      Delete
  5. Oo, mul endal ka The Body Shop'i mango kehasorbett. On tõesti super lõhna ning tekstuuriga. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõnus toode tõesti, väga eriline. :)

      Delete

ShareThis