arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

23/07/2013

Arvustus // Lirene / Mitsellaarvesi


Teate seda tunnet, kui oled niiii laisk väsinud, et vannituppa meiki eemaldama minek tundub kui Everesti otsa ronimine ja parema meelega kukuks kogu maalitud iluga voodisse, aga süütunne ei luba ja lohistad ennast sõnakuulelikult siiski peegli ette ning asud pudelite ja vatitupsudega "tööle"? Jaa, kindlasti teate! Sest "ausõna, ainult see üks kord lähen meigiga magama" mõte on meist igal ühel pähe turgatanud, olgu siis põhjuseks pidu hommikuni, väsitav tööpäev või nii kauaks teleka/arvuti taha jäämine, et silm seletab täpselt nii palju, et voodi üles leida. Sellistel päevadel tuleb meile appi kolm ühes mitselle sisaldav imevesi, mis paneb näopiima, näovee ja silmameigi pudelid tualettlaual ennast üleliigsetena tundma, sest just nende kolme töö lubab see läbipaistva veesarnase sisuga kangelane üks - kaks - kolm ära teha. Mitsellaarveega on meigi eemaldamine tõesti vaid paari minuti töö - võid seda teha isegi voodiveerel tukkudes. Ainus, mida vajad, on paar vatitupsu ja olenevalt pealepandud meigi hulgast 2-5 minutit aega. Mitsellaarveega on turule tulnud või tulemas enamus tuntud brände. Olen Lirene varianti nüüd veidi aega katsetada saanud ja arvamus on teie ees.
Eemaldab näo- ja silmameigi. Toniseerib, värskendab, niisutab.

Igati mõnus ja mugav pudel, mille kork käib korralikult kinni - ei ole hirmu, et kotis/kohvris lekkima hakkab. Valge-sinise kombinatsioon mõjub steriilselt ja puhtalt. 


Väga hea lõhnaga vesi! See meenutab mulle midagi, aga ma ei tea mida...midagi aastatetagust, mulle tundub, et mul on kunagi ammu olnud sama lõhnaga toode, millest on mällu jäänud eriti head mälestused. Kui keegi oskab öelda, mida see lõhn meenutab, siis olen rõõmus. Elukaaslane pakkus tikrit. 

Mulle meeldib, et see näovesi on tõesti nagu vesi (kui lõhn välja arvata) - hästi õrn, ei ärrita kuidagimoodi nahka ja mis kõige tähtsam, ei jäta seda kleepuvaks. Esimesed viis minutit võib seda ehk näol veidi tunda, kuid õige pea on nahk sile ja kuiv. Toode eemaldab kiirelt kogu meigi, mida ma kasutan. Veidi hätta võivad jääda need, kes armastavad veekindlaid tooteid, nende peale selle vee hammas ei hakka, silmaalused tuleks millegi tugevamatoimelisega üle tõmmata. Kuna mina waterproof tooteid ei kasuta, siis ei kurda. Kui ma võrdlen Lirene ja minu lemmiku Bioderma näovett (umbes16€), siis Bioderma on veidi kiirem ja kleepuv tunne kaob ka rutem, kuid kuna hind on Lirenel rohkem kui poole odavam, siis on favoriit troonilt tõugatud!

Toode sobib suurepäraselt ka igapäevaseks kasutamiseks, kuid minu meelest on ta eriti asendamatu reisidel - võid kogu meigieemaldus kupatuse südamerahuga koju nukrutsema jätta ja ainult ühe ülbe pudeli kohvrisse visata. Soovitan nii telki, suvilasse, hotelli kui vanaema juurde. Pea meeles, nahk uueneb just öösiti ja paksu meigikihi all on tal seda pea võimatu teha. Näole jäetud meik ummistab poore ja tekitab kortse. Nüüd ei ole enam mingit vabandust - kiiremat ja lihtsamat viisi meigist vabanemiseks on raske ette kujutada.

 ♥ 5/5

Näovee saab endalegi muretseda  MG Beauty e-poest 5,62€ eest SIIT või näiteks Kaubamajast.


Kas lähed vahel meigiga magama?
Milliste firmade mitsellaarseid tooteid oled proovinud, kuidas rahule jäänud?
Tänaseks kõik, olge armsad, nii enda kui oma naha vastu! 

14 comments:

  1. Vannituppa minemise vaeva vastu aitab ka see, et nt minu ilutarvete riiul asub täpselt voodi kõrval ja tavaliselt eemaldan meiki ise juba mõnusalt jalgupidi teki all olles :D

    ReplyDelete
  2. Väga tabavalt kirjutatud sissekanne, tundsin kohe, et jutt käib ju minust :)) Suvel eriti palju meiki ei kasuta, aga äärmiselt mugav on ikka kui ripsmetušš tuleb maha 2 sekundiga. Selles osas abistab mind mu Loreali mitsellaarvesi. Olen ülimalt rahul - toode ei kleepu, ei sisalda parabeene ega lõhnaaineid. Koostisainete osa on õigupoolest täitsa lühike ja seepärast ma tema ka valisin. Ostan uuesti ja soovitan kindlasti proovida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti proovin, kui Lirene otsas! :)

      Delete
  3. Siiani olen proovinud Bioderma vett (super!) ja Biopha oma (400ml, 6 midagi € SAHilt- jubedus!). Lirenega hakkan nüüd katsetama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bioderma on kõigi lemmik, aga see hind... :(

      Delete
  4. Paar korda olen ka pattu teinud ja meigiga magama läinud, aga enam mitte. :D Ise olen ka proovinud Biodermat, mis on muidugi suurepärane ning praegu hakkasin katsetama Loreali mitsellaarvett. Nõustun Liiinaga, toode on väga hea ning soovitan kindlasti proovida. :)

    ReplyDelete
  5. Minu lemmik on ka Bioderma. Selle hind on küll natuke krõbe, aga samas see teeb õhtused toimingud nii lihtsaks ja mugavaks, et ilma selleta ka ei saa.
    Tegelikult ma tahtsin ära mainida, et sa oled toote väga hästi pildile saanud. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bioderma on tõesti üle kõige. :) Aitäh, seda pudelit oli kuidagi nii hea pildistada, selline mõnusalt steriilne. :)

      Delete
  6. Kui sellega meik eemaldada, siis kas nägu pesta ei tohiks/ei peaks? Olen lihtsalt harjunud nägu puhastama vee ja mõne geeli/kreemiga enne kreemitamist. Tundub kuidagi võõras ja "must" kui nägu hommikuti/õhtuti külma veega pesema ei pea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina olen ka veega harjunud üle loputama, on ikka palju värskem tunne. Mõne inimese näonahk eriti vett ei talu, näiteks minu emal, siis jääb loputamata või kui ei ole võimalust/viitsimist vee lähedale saada. :)

      Delete
  7. Prismast saab ka seda osta ja praegu on allahindlus, maksab 3,75.-

    ReplyDelete
  8. Ainuke mitsellaarvesi, mida siiani proovinud olen, on Eveline oma. Ütleks, et samuti väga hea. Pärast selle kasutamist ei viitsi vahel isegi nägu kreemitada ja tuši võtab suurepäraselt maha. Veekindlat tušši ilmselt mitte, aga Lirene oma tahaks ka täiesti ära proovida. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, veekindlatega need toime ei tule. :)

      Delete

ShareThis