arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/07/2013

Hetke soovid #15



Seekordne soovide list kukkus välja liiva- ja merekarvaline. 
A mis seal salata, see on just see, mida hetkel igatsen (peale nende pildi peal olevate asjade). :) 


1) Kui kirjutasin isepruunistavatest kreemidest SIIN, siis üks armas lugeja soovitas Xen-Tan tooteid, mida nüüd ihalengi proovida. Valik on nende poes nii lai, et pea hakkab ringi käima. Silma jäi see Transform Luxe kreem, mis peaks sobima heledamale nahale ja nii kehale kui näole. Hinnaks 24,50€ ja soetada saab SIIT.  
2) Suvel (ja tegelikult ka talvel) on mul suureks (kui mitte kõige suuremaks) probleemiks pidev näo läikimine, mida saab taltsutada üksnes matistavate paberitega. Tradehouse lehelt leidsin need ilusas pakendis riisipaberist lehekesed, mille matt pool imab üleliigse rasu ja teine pool on kaetud läbipaistva puudriga, millega nägu viimistleda. Leidsin toote kohta ka palju kiitust jagavaid arvustususi, tundub väärt kraam olevat. Soetada saab Tradehouse e-poest 4,48€ eest SIIT või ilma postikuluta nende pärispoodidest.
3) Mul pole mitte ühtegi, MITTE ÜHTEGI Yankee Candle küünalt kunagi olnud. Ma lihtsalt ei saa poes aru, millise peaksin esimesena koju viima ja nii ma alati tühjade käte ja nutuvõruga suu ümber koju naasen. Nüüd on mul kindel plaan minna ja üle nuusutada see Beach Walk lõhnaline küünal ja kui see vähegi meenutab rannal jalutamist, siis on tuleb ta minuga. Väike purk 11€, keskmine 21€ ja suur 25€. Teisi toredaid küünlaid võib imetleda Aroomipoe lehel SIIN
4) Ma ei ole just eriline käsitööehete fänn, aga alates päevast aasta alguses, mil nägin Jasmini blogipostituses SIIN imelisi Pi-Ret Jewelry kõrvarõngaid, olen andunud austaja. Nii lihtsad ja maitsekad! Soovide listi valisin kõige uuemad Summer love nime kandvad sinisest kvartsist kõrvarõngad, mis tunduvad kui ookeaniveest piisad (25€). Aga kogu Pireti looming on nii kaunis, et kannaksin sealt igat kõrvarõngapaari ja just praegu avastasin, et minu suureks rõõmuks on nüüdsest saadaval ka käevõrud, mida fännan eriti. Kogu kauni käsitööga saab tutvuda SIIN.  p.s. ma ei saa lisamata jätta, et selle listi koostamise ajal potsatas mu postkasti kiri armsalt Piretilt, no kas saab veel midagi kummastavamat ja kokkusattumusrikkamat juhtuda? :)
5) Seda Burt´s Bees Tips and Toe komplekti olen juba pikka aega piilunud. Eriti meeldib mulle, et karbike sisaldab lausa kolme metalset toosikest, millede järgi ma mingil imelikul põhjusel täitsa hull olen. :) Maksab see kuute reisisuuruses käe-jala-huule toodet sisaldav kit 13,81€, sisuga saab lähemalt tutvuda ja soetada Feelunique lehel SIIN. Saatmine, nagu ikka prii.


Tänaseks kõik, olge armsad!





12 comments:

  1. Pireti kõrvarõngad on tõesti hästi nunnud. Mu abikaasa tegi üllatuse ja saatis mulle paki, kus sees ilutsesid Pireti kõrvarõngad- imelises karbis, imelised iludused Gorgeous Breezed. Ohh seda õnne siis ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõesti, Raili, need valge lehviga karbikesed on juba omaette kunstiteosed. :)

      Delete
  2. Burt's Bees imearmas komplektike tundub täitsa väärt ostuna näiteks reisile ning Yankee Candle'l on nii palju erinevaid häid lõhnaküünlaid ja kunagi ei tea millist valida:D

    anitavoropajev.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Aroomipoel on väga lahedad aled praegu, kus suured ja väiksemad küünlad päris taskukohase hinnaga, ise tõin endale mõnusa sumeda lõhna nagu beach wood aga kodus mõtlesin, et liiga tagasihoidliku lõhnaga purgike sai ostetud. Samas väga magusat ei saa koju tuua, muidu mees hakkab äkki lõhnama nagu lilleke :) Mees ütles beach woodi kohta, et see lõhn ei meenuta väga midagi aga väga hea on samas. Väiksem suurematsorti metallkaanega küünla ees maksin igatahes kõvasti alla 10 euro, nii et tasub kiiremas korras küünlaid minna nuusutama küll! Kindlasti nuusuta nende küünalt, mille nimi on midagi puhaste linadega seotud - nii hea värske lõhn, yum-yum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindla peale lähen nuusutan linad ja kõik muu ka üle. ;)

      Delete
  4. Kiidan Xen-Tani mõtet :) Tegu on kindlasti mu lemmikisepruunistajatega.
    http://everythingbyeve.blogspot.com/2012/07/xen-tan-isepruunistajad.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Mina käin ka alati yankee küünlaid nuusutamas ja mitte kunagi pole raatsinud osta. 25€ küünla eest on minu meelest liiga palju, aga kuna siin juba mainiti, et aroomipoes on suured aled, siis äkki seekord saan sealt lõpuks midagi hästi lõhnavat kaasa endaga. :)

    ReplyDelete
  6. Need kõrvarõngad on testi armsad, peaks endale ka soetama.Nii armsad ja suvised :P

    ReplyDelete
  7. Kui seda rahakotti nägin, tulid kohe sina meelde.. huvitav küll miks? ;)
    http://www.aliexpress.com/item/four-colors-wholesale-retail-2012-sweet-cartoon-cat-PU-leather-card-holder-L-women-s-wallet/594925529.html

    ReplyDelete

ShareThis