arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/07/2013

Hetke soovid #16



Kas teil on ka nii, et eriti palju soove tekib siis, kui tead, et ei saa hetkel eriti nende täitmist lubada?
Aga natuke hakkab kergem, kui saan nad siia arvutisse ja teie ette laduda. :)
1) Kui Liina oma blogis SIIN seda mõnusat tervisele ohutust plastikust EQUA joogipudelit tutvustas, panin sellele kohe silma peale. Kuna mul on vee joomisega asjad halvad - ma joon alles siis, kui juba hilja ehk siis janu tekkides (mis on  kindel märk organismi veedefitsiidist), mõnel päeval piirdun vaevu ühe klaasitäiega, siis selline ilus pudel pidevalt käeulatuses tuletaks joomise vajadust armsasti meelde. Erinevate kujundustega pudeleid saab imetleda ja tellida SIIT. Hind 9,95€.
2) Sattusin juhuslikult KODUBUTIIK.EE lehele, kus mulle hakkasid silma need huumorikad dekoratiivpadjad. :) Rohkem tõsiste nägudega tegelasi leiab SIIT. Hind on kahjuks krõbe, 17€.
3) Mul on alati nii kahju kui kirsid ära õitsevad, see juhtub alati nii ruttu, ei jõua neid imetledagi ja nuusutamine läheb üldse meelest. Kirsiõie mesi tundub midagi eriti mõnusat ja minusugusele maiasmokale mokkamööda olevat. :) Klaasitäie mesimagusat lõhna saab soetada 6€ eest JOIK kodulehelt SIIT.
4) Ma olen täitsa hull greibi lõhna järgi, see paneb alati suu vett jooksma. Sama moodi käivad mul neelud selle Victoria´s Secret´i Citrus Dream värskendava kehasprei järele, kus greibile lisaks figureerib punane liilia. See lihtsalt peab hea olema! 250 ml pudel, mida jätkub küll vähemalt sügeseni maksab GLAMORA e-poes 22€, vaata SIIT
5) Mõnusate koduriiete leidmisega on alati üks suur jama, liiga palju ei tahaks sellise asja peale kulutada, samas võiks ka koduseinte vahel viisakas välja näha. Kuna kodus on kõige tähtsam mugavus, siis see 100% puuvillane kombekas oleks hea valik, laseb kehal hingata ja on naha vastu sõbralik ning pehme. Mulle meeldib, et hõlmu kaunistav muster koosneb lahedatest erivärvilistest neetidest, mitte ei ole peale trükitud. Ja kui jalad külmetava hakkavad, pistan oma suured karvased sussid jala otsa. :) Saadaval RIVER ISLANDI lehel 14€ eest SIIN.
6) See kuuest Bourjois minilakist koosnev kollektsioon nimega New York  jäi mulle silma ASOSE lehel. Laheda kujundusega pudelikesed maksavad 15,91€, saatmine tasuta. Lähemalt saab uurida SIIN. Saadaval ka Pastel Mania nimeline karbike.


Tänaseks kõik, olge armsad!





6 comments:

  1. Ma tellisin endale selle EQUA pudeli ja olen megarahul! Esiteks on ilus disain. Teiseks, ma tõesti joon nüüd palju rohkem vett. Pudel on koguaeg mu kõrval :D Just praegu võtsin viimase lonksu, ja jälle on pudel tühi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea abimees tõesti ja mõnus ka kaasas kanda. ;)

      Delete
  2. Bodyshopil on ka üks eriti mõnus greibi kehasprei, kasutan suvel peale päevitamist ja teeb naha mõnusasti värskeks ja niisutatuks. Kahjuks ei mäleta palju maksis sest on rohkem kui aasta tagasi ostetud - jätkub kauaks järelikult :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leidsin nende kodulehelt üles - 100ml maksab 12,60€, pean kindlasti poodi nuusutama minema. :)

      Delete
  3. Selles on Sul täiesti õigus, et eriti palju soove tekib just siis, kui neid täita pole võimalik :D Padjad on eriti kelmikad ja seda veepudelit olen ka juba piilunud. Vee joomisega on tõsiseid probleeme ja väga suurt pudelit ei taha ka kaasas vedada. Kehaspreid polegi kunagi kasutanud. Aitäh toredate mõtete eest, kiusatusi kui palju...:D

    ReplyDelete
  4. Apteekonline.ee lehel on EQUA pudelid 8.77€

    ReplyDelete

ShareThis