arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/07/2013

Uut // New Yorker, Mohito, The Body Shop, Oriflame, Lumene & Lirene


Lõpuks sain endaga koju toodud The Body Shopi kanepi kätekreemi. See oli pidevalt välja müüdud ja kui juurde toodi ning ma vihjete peale kohale tormasin, oli kreem jälle otsas. Nüüd on see minu ja ma ei saaks seda rohkem armastada. Kreem maksab allahindlusega 3,90€. 
MG Beauty oli nii armas ja saatis mulle testimiseks mõnusaid uusi tooteid Lumenelt ja Lirenelt. Mõlema firma toodanguga olen pea alati rahule jäänud ja natukese katsetamise järel tundub, et ka need uudistooted on just sinna patta. :)

Oriflamest tellin ikka igast kataloogist miskit, asjad on juba ammu käes, aga blogisse jõuavad nad alles nüüd. Seekord jäid sõelale vedelseep mandariini ja teepuuõliga, Getaway tualettvesi ja kaks näomaski. Varsti kõigist kiire ülevaade. 
Mohitos tõin koju selle käe...rihma? :) Tasapisi näitavad mu käeehted kulumise märke, seega "uus veri" on teretulnud. :) Hinnaks 2,49€.
Ilmu küll ei ole, et lühikeste pükstega ringi patseerida, aga hea, kui nad on kapis õiget aega ootamas. Need tähekestega lühkarid võib leida New Yorkeri alealuselt, kus nad on nüüdseks ehk juba odavamadki kui 14,95€, millega mina nad soetasin. Kuna šortsid olid veidi liiga lühikesed, lasin õmblused lahti, nüüd on veel vaja veidi harutada, et alläärde narmad tekitada, muidu näevad need liiga korralikud välja. :)

 Kuigi mulle väga meeldib, kui vihma sajab, siis tänane külm ja jubeda tuulega ilm küll suve nime ei vääri. :( Isegi viiner Riki ei taha nina välja pista. Tundub, et sellist ilma tuleb veel vähemasti paar päeva taluda. Aga seda rohkem jääb aega arvutis postituste nokitsemiseks. :)

Mida teie selliste sompus ilmadega ette võtate?
Tänaseks kõik, olge armsad!








2 comments:

  1. See The Bodyshopi kanepi sari on tõesti hea, kunagine lemmik. See postitus tõi suure tahtmise uuesti sealt sarjast midagi soetada. Ja see mis sa lühikeste pükstega tegid oli ka väga kaval minu meelest. :)

    ReplyDelete
  2. Uute ostude postitused tekitavad minus alati soovi poodi minna ja uusi asju osta. :D Mina jäingi sellest kanepi kätekreemist ilma- esimene kord, kui poodi külastasin, oli olemas, aga ma jätsin ostmata ja kui peale seda käisin, siis ei olnud enam :(

    ReplyDelete

ShareThis