arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/09/2013

Hetke soovid #20 Bourjois eri!



Kuna homsest kuni pühapäevani on Selverites üle Eesti kogu Bourjois tootevalik lausa 40% soodsam,
siis on kõik tänased soovid just sellelt mõnusalt Prantsusmaa brändilt, kes sellel aastal tähistas juba oma 150. -dat sünnipäeava!!! :) 
1) Healthy Balance kompaktpuudrist olen palju head lugenud. See on imepeene tekstuuriga ja peaks ilusti nahaga sulanduma. Loodetavasti ka matistab piisavalt. Kahjuks ma Selveri hinda ei mäleta, Ideaalkosmeetikas hinnaks 8,16€. 
2) Sinist ripsmetušši olen juba pikemat aega soovinud soetada. See Volume Glamous Max Holidays tušš  on mõnusalt väike ja imearmas. Üksi pealekantuna annab päris erksa tulemuse, koos mustaga tagasihoidlikum, kuid siiski ägedalt värvi lisav. Hind 6€.
3) See Bronzing Powder näeb välja ja lõhnab nagu šokolaaditahvel. Samuti palju kiitvaid arvustusi saanud toode. Mul on kuri kahtlus, et ma oma koduSelveris seda puudrit ei näinudki, aga igatahes on mul plaan ta kunagi soetada. Hind peaks olema 10€ ringis. 
4) Kes ei teaks neid armsaid Bourjois toosikesi. :) Little Round Pot Blush on mu soovide nimekirjas olnud juba mitu aastat. See, et ma neid põsepunasid pole poest endaga kaasa toonud, on enamasti tingitud  suutmatusest valida õige toon ja ka hind on olnud krõbedavõitu, 12€ on isegi nii imearmsa topsikese eest liiga palju välja käia. Aga homme saab selle raha eest peaaegu kaks. :) 

Homme siis kõik Selverisse! Suurepärane võimalus ammuigatsetud tooteid hea hinnaga lõpuks ära proovida või lemmiktoodete tagavarasid täiendada. Kahjuks ei paku kõik Selverid Bourjois tooteid. Tartus on need olemas Anne, Ringtee ja Veeriku kaplustes, väiksem valik on ka Jaamamõisa ja Sõbra Selverites. Tallinna Bourjois fänne kahjuks ei oska infoga varustada, aga Selveri infost saab kindlasti vastuse. ;)
Kas teil on plaanis Selverist mõni hea hinnaga Bourjois toode soetada?
Millised on teie lemmikud sellelt brändilt või millist toodet olete igatsenud proovida?


Tänaseks ongi kõik, mon chérid!


 

30 comments:

  1. Kuskohast informatsioon pärineb? Ja huvitav kas Pärnu mõnes selveris ka on nad olemas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Informatsioon kukkus postkasti Selveri reklaamlehe näol. :) Mina küsisin Tartu poodide kohta infot siit: selver@selver.eu. Kiiremini saab vastuse kindlasti telefoni teel. ;)

      Delete
  2. Mina leian, et selle firma põsepunad-ruužid on oma krõbedat hinda ka tavahinnaga väärt- lihtsalt nii ilusad toonid, mis sobituvad igat sorti meigiga :)

    ReplyDelete
  3. Peaks hakkama ka reklaamlehti süvenenumalt vaatama aga kui neid ülepäeviti tohutu kogus tuleb postkasti, siis pole neid väga vaadanud - ikka need samad diivanid, arvutid ja vorstid.. Aga see on küll üks väga vahva pakkumine - hüppan ka Selverist läbi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul rändavad need ka enamasti prügikasti, aga see reklaam jäi õnneks enne silma. :)

      Delete
    2. Enamasti viin reklaamlehed tuppa esikukapile ja siis viskan ära. Väga harva loen neid, vaatan nt. mööbli reklaamid läbi. Selveri lehel jäi küll silm peatuma Bourjois roosa reklaamil, üsna suurelt oli prinditud, sellepärast ilmselt. :)

      Delete
  4. Nr 1 puuder on tõesti hea. Katab ilusti, küll mitte kõige loomulikum look, aga vähemalt on nägu pikka aega matt :)

    ReplyDelete
  5. Äkki jagad siin ka, kus Tartu Selverites Bourjois' letike on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postituses on see kirjas, vaata lõpu poole. ;)

      Delete
  6. Tallinnas Järve Selveris on Bourjois kindlasti müügis :)

    ReplyDelete
  7. Seda šokolaadi päiksepuudrit ajasin ma kuu aega Tallinnas taga ja ilma ma tast jäingi. Tõesti, mitte kuskil ei müüda seda. Võib-olla mõnes vaiksemas poes veel leidub, aga üldiselt tundub, et seda Eestis enam ei müüda (või vähemalt Tallinnas mitte) :(

    ReplyDelete
  8. Kas see pakkumine on ainult homme ?

    ReplyDelete
  9. Sinine tušš kombineeritud mustaga? Pole sellega varem kokkupuutunud, et mida sa selle all mõtled? Kas nii, et värvid kõigepealt mustaga ja siis tõmbad 2. kihi sinisega? või et a la ülemised ripsmed mustad, alumised sinised... või? :D

    M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just nii, sinine musta peale. ;)

      Delete
    2. Okei, kui ostad, siis tee kindlasti postitus piltidega :)

      Ostsin ise color boost huulepliiatsi toonis 01 red sunrise, siis kui kaubamajas iluaeg oli. et nüüd kerge pettumus, et selveris lausa -40% on. seal kindlasti ka tavahinnad madalamad kui kaupsis. Aga ega selliseid asju ei tea ette. :D samuti pole mul ühtegi selverit mugavas läheduses.
      Huulepliiats ise on väga mõnus ja toon super. Kui varem ei värvinud üldse huuli (vahel harva mõne peo jaoks klassikaliselt punaseks siiski), siis nüüd värvin iga päev selle pliiatsiga oma huuli - lisab välimusele palju juurde!

      Niisiis aitäh idee eest! idee huulepliiats osta, sain just siit! :)

      M.

      Delete
    3. Ikka teen. ;)
      Tore, et Sulle pliiats meeldis, see on tõesti väga mõnus, kasutan ka ise seda iga päev. :)

      Delete
    4. Tead Sa, kaua kampaania kestab? Kas on juba läbi?

      M.

      Delete
    5. Kampaania kestis pühapäevani. :(

      Delete
  10. Suur tänu sellise inforohke postituse eest...tahtsin endale just Healthy Mix jumestuskreemi osta...homme vaatan Selverist, äkki sellele ka mingi sooduspakkumine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peaks ikka sellel ka olema, kirjas on, et et kogu valik on soodushinnaga. :)

      Delete
  11. Tänud sulle info eest! :) Mina lähen ka Selverist läbi see aeg. Näiteks Tondil asuvas Selveris Tallinnas on ka lett täitsa olemas. Kusjuures põsepuna on täitsa oma hinda väärt! Kuna see on küpsetatud, siis ma ei näegi, et midagi kulunud oleks. Seega kindlasti kestab veel mitu-mitu aastat.

    Tahaks selle puudri ka ära proovida. Näonahk on mul mingit nalja teinud - kui vanasti oli kuiv, siis nüüd hakkan hoolimata puudrist päeva peale läikima. :(

    ReplyDelete
  12. Et siis homme ninad vastu ukseklaasi hommikul vara ;) Lilla ripsmetušš läheb kindlalt loosi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on juba praegu vastu klaasi. Olen essa hommikul. :)

      Delete
  13. Mina olen olnud õnnelik "šokolaadikarbikese" omanik mõned aastad tagasi. Lõhnab kui šokolaad, näeb välja kui šokolaad, nahal jääb ilus ja särav. Mulle väga meeldis.

    ReplyDelete
  14. Hüppan homme kindlasti Järve Selverist läbi :) Kindlalt midagi VAJA ei ole,aga raudselt ostan mõne uue toote, mida veel proovinud ei ole! :)

    ReplyDelete
  15. Bourjois tooted on mullegi alati meeldinud ja peamiselt just supernunnu disaini pärast, mis õnneks siiski liiga lapselik ei ole. Healthy Balance tooted on küll päris hea kvaliteediga.

    ReplyDelete
  16. Bourjois põse punad on oma hinda igati väärt, mina kasutaksi küll sellise allahindluse ära. ;)

    ReplyDelete

ShareThis