arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/09/2013

Uut // The Body Shop, Avon, Aden, Bourjois & Ingli Pai


Pean tunnistama, et mulle meeldib teiste blogides just kõige enam uute asjade/ostude postitusi uurida. No lihtsalt nii põnev on. :) Aeg ajalt ma mõtlen, et äkki ainult mina tunnen nii ja minu Uut // postid tunduvad teile ebahuvitavad või mõttetud...aga siis saab jällegi kommentaare lugedes hirm hajutatatud - jumal tänatud, teile meeldivad need ikka ka! :)) Kurb ju, kui uued vidinad niisama riiulile ritta sean ja kogu seda ilu üksi imetlen ja rõõmustan, et "oi kui toredaid ja kauneid asju inimesed oskavad meistedada", parem püüan nad pildile ja jagan teiega.  :) 
The Body Shop on üks minu lemmikumatest poodidest Tartus, eriti peale seda kui Lush siit sääred tegi, nuuks.... seepärast olin eriti rõõmus, kui sain nendelt proovimiseks kummeliga veekindla silmameigi eemaldaja. Nad nagu kohe teadsid, et ma olin just samalaadse toote otsinguil, sest hiljaaegu sigines mu kosmeetikakotti üks veekindel lainer ja ilma eemaldajata ei ole ma veel seda tihanud proovida. Olen seda armsas pakendis toodet juba testinud ja õige pea kirjutan, mis ma temast arvan.  

Opaaa, ühel ilusal hommikul saabus rõõmus kuller meeletult raske kastiga, mis peitis endas megakogust Avonit. Ma ei tea kui kaua ma selle kasti sisu uurides põrandal maas istusin, igatahes olin lõpuks nii väga positiivselt üllatunud, kui lahedad ja healõhnalised tooted Avonil on. Ma ei ole nende toodangut juba aastaid kasutanud ja olin vist unustanud, kui mõnusad need on või siis on tootearendusele rõhku pandud. :) Ma ei tea, millal ma kogu selle kraami arvustatud saan ... Kõike ma teile siin ei näita ka, sest osa rändab suuuuurde kingikasti, mida olen tasapisi täitnud, et see 1000-nde blogijälgija täis saades välja loosida. Oi, ainult 184 blogisõpra veel puudu, super! :)) Kui keegi lugejatest veel ei ole jälgija, siis saab selleks lehe paremal äärel, vajutades nuppu Join This Site, sellega kindlustate nii loosis osalemise kui ka minule super hea meele, et blogi toetate. :) Nüüd läks küll jutt täitsa mujale, aga selge on see, et Avon on üks tore firma ja ma ei jõua ära oodata, et teile nende tooteid tutvustada.
Veel üks tore bränd, kes mind  meeles peab on Aden, kellelt sain proovimiseks nende BB kreemi, mida kibelen katsetama, sest kui tuubil on peal kiri full coverage, siis lähen alati ähmi täis. :)
Kaubamajas käimasoleva kampaania Ilu Aeg vaatasin ka üle. Kuna minu eelmine Ingli Pai näovesi sai just otsa, tõin koju uue, seekord valisin vee, mis mõeldud normaalsele/vananevale nahale, normaalne mu nahk küll ei ole, kuid vananev kindlasti, aga kas seda mitte ei ole iga nahk? :))
No on ikka armas pudel ja mõnus silt! Hinnaks 3,30€.
Kuna kogu Bourjois tootevalik on kampaani ajal 25% soodsam, siis lubasin endale ka kauaigatsetud Color Boost huulepulga/pliiatsi. Värviks valisin Fuchsia Libre. Hinnaks kujunes 9,75€. So happy!!! Kindla peale laske müüjal ka oma Partnerkaardi saldo üle vaadata. Mina sain oma Selveris kogutud punktide eest sellega ostud poole odavamalt, juhuu!

Kas olete mõnda nendest toodetest proovinud?

p.s. lisasin postituse lõppu uue nupu - Facebooki LIKE, oleksin väga rõõmus, kui seda klikkaksite, aga muidugi ainult siis, kui postitus meeldib. :)
Tean siis, millist sorti kirjutised teile rohkem südamelähedased on.
Tänaseks ongi kõik, olge ikka armsad, kallistan kõiki!







17 comments:

  1. Uute ostude postitused on minu suured lemmikud! Nii põnev on näha, mida uut teised on seotanud. :) Ise lähen homme Kaubamajja Bourjois'i tooteid jahtima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, oleksin hea meelega kogu nende riiuliga koju tulnud. :)

      Delete
  2. Minu lemmikud kaa! Nii kihvtid:)

    ReplyDelete
  3. Olen tähele pannud, et Selveriti on Bourjois hinnad erinevad - näiteks Tallinnas Merimetsa omas olid Color Boost pliiatsid tavahinnaga 8.90, kui mujal on ikka 13 olnud.

    ReplyDelete
  4. Niiiiii palju uut kraami, ma vist lausa luksuks põnevusest! :D Adeni BB kreem jäi siit ka kohe silma, kas ta on lõhnatu? Talveks kuluks käredama pakase eest tugevam kattekiht igati ära aga tugeva lõhnaga tooteid ei taha näole määrida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, lõhnatu ei ole, aga ei midagi häirivalt tugevat. :)

      Delete
  5. mul läks silme eest kirjuks!
    ma olen nüüd tohutult endaga võidelnud, et mitte kokku osta igasugu ilukraami, mille järele sõrmed nii hirmsasti sügelevad, sest kodus hakkab tekkima juba ruumipuudus! ei jõua ära oodata, mil näiteks kõik dušigeelid otsa saavad, et saaks juba midagi uut proovida... või jumestuskreemid (neid sahtlis oma 7tk erinevat) või ripsmetušid (neidki oma 4tk ootel).
    mõnikord tahaks lihtsalt, et tuubid oleks väiksemad, et need ruttu-ruttu otsa saaks ja muudkui aga uut kraami koju saaks tassida :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures ma viimasel ajal otsingi poodidest just väiksemaid totsikuid, et saaks rutem otsa ja oleks põhjust uusi proovida. Suured jäävad lihtsalt seisma. :)

      Delete
  6. Uute ostude postitused annavad ideid enda uuteks ostudeks. Nii mõnegi uue toote olen ostnud tänu sellele, et kellegi blogist hakkas silma. :)

    ReplyDelete
  7. Minu lemmikud on ka need postitused, siis tuleb kohe tahtmine endale ka midagi soetada (mis no muidugi eriti hea ei ole eks, kui iga päev mitu uut soovi tuleb, mida vaja oleks, aga mõistus ütleb, et tegelt ei ole!:D)

    ReplyDelete
  8. Oi kuidas ma ootsain seda Bourjois allahindlust. :)

    ReplyDelete
  9. Avoni Planet Spa tooted on kõik väga head! Head katsetamist :)

    ReplyDelete

ShareThis