arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/02/2014

Arvustus // Maybelline / SuperStay Better Skin jumestuskreem




Ma olin enne Maybelline uue jumestuskreemi Better Skin proovimist tõeliselt põnevil, sest mulle ei meenu, et oleksin Maybelline´lt eales mõnda jumestuskreemi kasutanud. Proovinud küll, aga need ei ole mulle ühel või teisel põhjusel sobinud.  
Ootused olid mul kreemile suured - sest nii nagu BB kreemile, tehti ka SuperStay-le probleemsele nahale mõeldud järglane. Mäletan, kui Dream Fresh BB kreem välja tuli - oli aasta 2012 ja ma olin nii õnnetu, et see minu nahale ei sobi ja nii rõõmus, kui aasta hiljem rasusele nahale mõeldud Dream Pure poelettidele jõudis. Ja olen rõõmus siiamaani, sest leidsin selles omale ühe läbi aegade lemmiktoote. Eelmist SuperStay jumestuskreemi ei hakanud ma isegi mitte proovima - lugesin läbi palju rasuse nahaga tüdrukute poolt kirjutataud arvustusi ja mulle sai selgeks, et ei ole mõtet üritadagi. Oli suur minu rõõm, kui sain teada, et Maybelline on jällegi armsasti mõelnud probleemse naha omanike peale ja toonud turule Better Skin jumestuskreemi.     

Kreem lubab muuta stressis, tuhmi naha hetkega säravaks ja värskeks. Peale kolmenädalast kastamist peaks see olema veatu, ühtlasem ja vistrikuvaba. Püsivust lubatakse 16 tundi. Kreem sisaldab päikesekaitsefaktorit SPF 20. Panin pildile kirja, millised koostisosad millise probleemiga võitlevad. Ikka on ju hea teada, mis milleks hea on ja mida endale nahale määrid. :)
Kreem on saadaval kaheksas erinevas värvitoonis. Nime järgi ei saa tooni kindlasti valida, sest kuigi mulle sobib enamasti  Ivory, on Better Skin-i tumeduselt teine toon Ivory (010) minu jaoks ikka väga tume ja oranž. Kõige heledam toon Light Beige(005) teeb mu jällegi veidi liiga kaameks ja roosaks. Need kaks tooni võrdsetes osades kokkusegatuna annavad mulle selle õige värvi. Pakend meeldib mulle väga - klaaspudel saab minult alati plusspunktid, sinise ja beeži kooslus on täitsa huvitav ja pump on mugav - toodet tuleb välja just nii palju kui hetkel vaja. 
Ma ei tea, mitu korda ma olen seda kreemi endale peale määrinud, et temast täielikku sotti saada. Ainus, milles ma täiesti kindel olen on see, et uut lemmikut temast mulle ei saanud. :( Proovisin ma küll nii ja naa - pintsli, švammi ja näppudega, niisutava kreemiga, primeriga ja paljal nahal - nii kahju... no ei sobi, tee mis tahad. Kreem on küll väga kerge ja vedelapoolne, aga ma leidsin, et seda on natuke raske nahale laiali määrida, sest see imendub/kuivab nii kiiresti. Pintsliga õnnestus mul see kõige paremini, näppudega ei jõudnud ma eriti kuhugi.
Kuigi mulle väga meeldib selle kreemi hea katvus, jääb see minu nahal millegipärast väga cakey, ükskõik kui õhukese kihina ma seda peale panna ka ei püüaks, jääb mulje, justkui oleksin puudrit kuritarvitanud. Ehk tuleb see sellest, et mu nahk on hetkel väga niiskusvaene ja see kreem toob just kuivemad kohad inetult esile. Kuigi tulemus jääb puudriselt matt, on see kreem imelikul kombel samal ajal kumav, mis veelgi võimendab ebaühtlast nahka ja toob kõik ebatäiused ja poorid välja. Kreem küll püsib peal tõesti terve päeva, aga peale mõnda tundi kipub veidi pooridesse, kortsudesse ja kuivemate kohtade ümber kogunema ning t-tsoon läikima. Kui salvrätiga veidi tupsutada, muutub asi ühtlasemaks ja võib päeva õhtusse veeretada küll. Kui teil on sile, väikesepooriline, mitte eriti rasune ega liiga kuiv nahk, siis naha ühtlustamiseks ja punetuse katmiseks on see kreem kindlasti sobilik.
Minu probleemset nahka see kahjuks kaunimaks ei muuda, pigem vastupidid. :( 
Kuna ma olen kreemi kohta palju häid ja mitte üht halba arvustust lugenud,
siis ma ikkagi ei taha veel alla anda ja peale kütteperioodi lõppu, kui nahk on paremas seisus, annan talle uue võimaluse. :)  
Kreemi tavahind jääb 13€ kanti, kui kellelgi on soov seda või mõnda teist Maybelline toodet proovida, siis hetkel on  Ideaalkosmeetikas veebruari lõpuni kõik nende tooted 25% soodsamad, lisaks saab iga 10€ ostuga kaasa kingituse. ;)


Kas olete Better Skin jumestuskreemi proovinud?
Kuidas on see teie nahale sobinud?



Praeguseks ongi kõik, olge armsad!

37 comments:

  1. Mul on endal kombineeritu nahk ja arvasin,et see on ka mulle hea toode. Käisin aga Maybelline putkas Viru keskuses. Seal nahatestimisega öeldi,et mul on kuiv nahk. Olin üllatunud aga talv on oma töö teinud. Ja siis pakuti mulle pigem FitMe tooteid. Olen kuulnud,et nahk võib muutad aja jooksul. Ma ei tea kas see on seotud sinuga. Aga lihtsalt mainin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, talvel on nahk kindlasti kuivem kui suvel. Minu nahk kuiv vaid pindmiselt, muus osas on see ikkagi väga rasune, eriti hull kombinatsioon. :) FitMe toodetest olen palju head lugenud, tasub kindlasti proovimist.

      Delete
    2. Täpselt nagu mul. Seal nahatestis selgus, et hetkel on kuiv nahk ja seda on näha ka. Ja soovitati hoopis FitMe tooteid ja kahte tooni kombineerida. Aga hetkel ma ei vaja uut jumestuskreemi kuna üks on ootamas ja FitMe pole enda poole mind kuidagi tõmmanud. Kahju, et sulle see siiski ei sobinud. Ka mulle ei sobi paljusi tooteid. Ja siis kui saadetakse proovinäidiseid siis on hea saada teada kas toode sobib või mitte, et kas osta täistoode edaspidi või mitte, et raha säästa.

      Delete
  2. Uskumatu, kui tume see Ivory toon on. Huvitav, kas neil läks nimede andmisega midagi sassi :D

    ReplyDelete
  3. Mina näiteks ei ole selle kreemiga üldse rahul! Mul enne Maybelline jumestuskreemidega lihtsalt suurepärased kogemused, lemmik jumestuskreem kuulub samale firmale, aga no sellega ma lihtsalt pettusin. Esiteks, juba Sinu mainitud tooni probleem. Mina läksin ka lõpuks seda teed, et segasin kahte värvi kokku, siis sai enam-vähem normaalse värvi. Teiseks, katvus, no täielik plastiliin näos. Panen ühe tilga või kümme tilka, vahet pole, täielik portselan nukk. Väga võlts ja inetu. Kolmandaks, püsivus on küll hea, aga näiteks mina tundsin, et mu nahk ei hinga. Noh, et on nagu tüüpiline jumestuskreem ja mingit naha paranemist ei märganud ma üldse. Kahju kohe, ootasin sellest tootest väga palju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, kurb tõesti. :( Aga tuleb välja, et paljudele jälle sobib väga hästi, nagu ikka nende kosmeetikatoodetega on. ;)

      Delete
  4. Mina proovisin Better Skin toodet mõne testri näol ja mulle sobis, kuigi mul on ka suhteliselt probleemne nahk (suured poorid, ebaühtlus ja kohati rasune/kohati kuiv ehk siis kombineeritud? nahk äkki). Mulle meeldis see, et Better Skin jättis naha ilusti matiks ja peitis igasugused õudused mu näolt ära, eks ta läikima hakkab mul nii või teisiti mingi aja möödudes aga selle jumestukreemiga püsis siiski kauem matt kui mõne teisega :)

    ReplyDelete
  5. Mina sinuga nõus ei ole.. Mul on kombineeritud nahk ja ma vahepeal lausa mõtlesin, et ega sa valet toodet ei kasutanud :)
    Minu vistrikud, poorid ja punetuse katab see küll väga hästi ära. Lisaks see püsib terve päeva ilusti paigal ja ei jää nö cakey. Samas on kõigi nahad nii erinevad, et pole midagi imestada.
    Kahju, et hetkel sulle ei sobi..

    www.karita0032.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panen pudelit külmkappi ja kevadel teen uue katse igatahes. .)

      Delete
  6. Vot nüüd ma ei teagi, kas osta endale see või mitte. Oskad sa soovitada häid jumestuskreeme kuivale, väheke probleemsele nahale? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan soojalt Bourjois Healthy Mix jumestuskreemi. Kõik, kes seda on proovinud, kiidavad taevani. Ma olen nii kade, et see rasusele nahale ei sobi. Arvan, et Sa jääd rahule. ;)

      Delete
    2. Mõndades poodides jagatakse testreid :) (näiteks Selverist saab ise võtta. Sinus miinus on see, et tooniks oli vist ainult Beige :/)

      Delete
  7. Wow, Light Beige ja Ivory vahe on väga drastiline! Ivory sobib kindlasti juba päevitunud nahale :/. Mul sama viga - süvitsi on nahk ikka rasune ning pealt on talve tõttu üpris kuivama hakanud. No ei oskagi ühtki jumestus- ega isegi BB-kreemi peale panna, mis näol ka ühtlane jääks. Siiamaani on ainsana aidanud mineraalkosmeetika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjutan õige pea ühest tootest, mis vähemasti minu puhul töötab. ;)

      Delete
  8. Light Beige toon sobib mu albiino nahaga väga hästi. Katvuse kohapealt ei oska midagi öelda, jättis samasuguse tulemuse nagu mul iga teise jumestuskreemigagi. Sain kaubamajast testri kaasa paariks päevaks katsetamiseks ja arvatavasti ostan ära, sest see jääb sama moodi mu nahale nagu Make Up Store jumestuskreemid, mida ma pean BB kreemiga "lahjendama", et oleks veidigi loomulikum tulemus. Nt ma segasin Dream Purega ja siis jäi kena.

    ReplyDelete
  9. Mul endal saab kom nädalat testimist läbi selle nädala lõpus ja kirjutan ka postituse ;), aga reedan ära, et mulle meeldib, kuigi transfer proof ta pole, aga seda ei ole mul mitte ükski jumestuskreem olnud. Kuivemate kohtade peal jah koguneb kuidagi, kuid katvus on minu arvates supper hea. Punetavad vistrikud katab kahe õhukese kihiga ikka piisavalt ära. Oled sa suurema stippling brushiga või flat top foundation brushiga proovinud? Minul on nende mõlemaga väga kenasti pealekandmine õnnestunud. Lisaks sellele, see nädal panen teda üldse H&M-i BB kreemi pintsliga peale ja kah õnnestub. Jaotan kreemi täppidena enne näole ja siis masseerin pintsliga laiali. Väga mati tulemuse annab ta mul, kui ei taha nii matti, siis lasen MUA meigikinnitusspreid peale.
    Mina segan enda tooni kahest toonist kokku, mul on Light Beige ja Nude. Tegelikult on subiv toon mulle ilmselt olemas valikus, aga Nude tooni ma võitsin kuidagi Maybelline-lt ja see osutus liiga tumedaks, siis ostsin lihtsalt heledama juurde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovisin pea kõikide pintslitega, mis mul kodus olemas on. :)

      Delete
  10. Minu arust on see lihtsalt super. Kindlasti uus lemmik. Kui ma mõtlesin, et Affinitone vastu ei saa ikka miski ja ma ei kavatsegi seda välja vahetada, siis eksisin, sest see on veel veel parem. Mina saan selle näpudega ilusti laiali aetud. Katab enamus iluvead ilusti ära ja samas jääb loomulik. Minu arust on veel pluss see, et mingit puudrit see enam peale ei vaja, sest see katab hästi. Ei oskakgi kohe midagi halba öelda. Vb on mu näonahk siis nii erinev sinu omast või ei oskagi öelda, miks sul ta hästi ei jäänud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usun ka, et meil on erinev nahk, mis muud. :)

      Delete
  11. Minul on hetkel ka selle jumestuskreemiga sama probleem, et ta toob naha kuivuse esile ja samuti ebatasasused! Jään ootama kevadet ja suve, kui mu nahk ei ole nii kuiv ja saan seda kreemi rohkem kasutada! :)

    www.blogicarmen.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Minule see jumestuskreem meeldis, kuid selle osaga olen nõus, et kuivematele kohtadele kipub kogunema- kusjuures mul oli sama probleem fit me jumestuskreemiga (aga see ei püsinud ka eriti).
    Superstay puhul meeldib just katvus ja matt tulemus ja minu nahal püsib ta hästi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sul on nii ilus näonahk, Liis, mida Sa seal ikka katad. :))

      Delete
  13. Olen selle toote kohta nii palju lugenud ja kõik on kiitvad postitused olnud. Lõpuks ometi on keegi, kellele see ei sobinud :D Mitte halvas mõttes, aga ma mõtlesin tõesti et mis lahti on, kõigile nii meeldib ja sobib ja mina olen ainuke kelle nahal jääb see "cakey". Panin küll imeõhukese kihi aga tunne oli selline nagu oleks terve pudeli näkku käänanud :D Mul on ka kombineeritud nahk. Õnneks sain poest testri ja ei ostnud tervet toodet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, tundsin sama, mida Sina, nüüd on natuke parem tunne, et ma ei ole ainus "kooginägu". :D

      Delete
  14. su postitused on lihtsalt imelised - põhjalikud, läbimõeldud, väga kenalt illustreeritud! lausa lust lugeda :)
    sain selle kreemi testri mingi ajakirja vahelt ja mõtlesin ka järele proovida kuid ilmselt jään ka mina soojemat kliimat ootama enne kui proovin, sest kuivi kohti on näol üksjagu ja olen hakanud öökreemi ka päevakreemina kasutama, et vähegi leevendust saada

    ReplyDelete
  15. Ma pole varem kunagi sinu blogi lugenud, küll aga olen sellest kuulnud ja näinud. Täna sattusin siia ja mis mulle kõige enam silma jäi, on pildid, nii ilusad, puhtad, kvaliteetsed. Hea vaadata kohe (Y) :)

    ReplyDelete
  16. Mulle on siiani kõik Maybelline jumestuskreemid sobinud ning see oli tagavaraks juba koju soetatud.Kui su arvustust nägin,pidi süda seisma jääma,sest hetkel pole majanduslikult võimalik uut ka osta.
    Kaks päeva olen katsetanud ning kui seda kokku segada teise jumestuskreemiga,on suhteliselt ok.Ise kasutan tooni sand,kuid liiga oranz´ilt jäi jah.
    Rohkem ei soeta:)

    ReplyDelete
  17. Ootasin ääretult pikka aega, et keegi sellest jumekast arvustuse kirjutas ja sattusin siia - jumal tänatud :) Poes proovisin testreid ega leidnud ka sobivat tooni oma nahale, küll aga mõtlesin selle soetamisele suve hakul. Nüüd paistab, et jääb raha raiskamata ning proovin järgmisena Bourjois Healthy Mix'i. See peaks sobima pigem kuivale, kuid kohati probleemesele nahale?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui Sul on kuivemapoolne nahk, siis on Healthy Mix kindlasti parim valik. Spetsiaalselt probleemsele nahale ei ole see just mõeldud, aga ega ta seda probleemsemaks ka muuda, olen kindel. ;)

      Delete

ShareThis