arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/02/2014

Hetke soovid #23



Vajalikuks võib allolevatest toodetest heal juhul pidada vaid ühte, aga tore oleks ikkagi neid kõiki käes keerutada. :)


1) OMG! Te ainult vaadake neid Alice&Peter parfüüme SIIN! Üks ilusam kui teine ja ma olen kindel, et lõhnavad need sama hästi, kui välja näevad. 30ml parfüümi maksab 48€. Lõhnadega tutvumiseks saab tellida viiest testrist koosneva komplekti, mis maksab 10€, saatmine tasuta. Lõhna tellides on saatmiskulu 5€.
2) Miss Patisserie toodetel on ühed toredamad pakendid, mis eales nähtud. Kõige enam meeldivad mulle nende huulepalsami topsid. :) Piiluda saab neid SIIN. Hinnaks umbes 4,80€, postikulu Eestisse on ümmarguselt 6,70€. Väga toredad on ka nende vannimuffinite karbid, vaadata saab näiteks selles blogis SIIN
3) Ma ei ole endale siiani suutnud juukseharja välja valida. See ei saa ju nii raske olla! Ma arvan, et jään selle sebramustrilise juurde pidama. Hinnaks on 6,90€, saatmine tasuta, asub BeautyBay lehel SIIN.
4) Kui Miss Patisserie pakendid on ühed toredamad, siis Heathcote & Ivory omad on kindlasti ühed kaunimad, mida olen näinud. Riias käies seisin nende väljapanekute ees sõna otseses mõttes suu ammuli . :) Nende imeilusad vanni poetatavad roosid, mis vees sulavad, näevad välja nagu päris. Karbitäis maksab umbes 8,50€, saatmine on küll kallis, umbes 9€, aga nagu ikka sellistel juhtudel, tuleb asjale kambakesti läheneda. :) Neid ja teisi kauneid Heathcote & Ivory tooteid saab imetleda John Lewis´e poes SIIN.

Tänaseks kõik, olge tublid!





1 comment:

ShareThis