arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/02/2014

Kingitus Stellariumilt!



Paar nädalat tagasi sain ma oma elu suurima üllatuse osaliseks, millest ma veel siiani ei ole toibunud. :) Ma lükkasin seda postitust aina edasi, sest kartsin, et sellest värskelt kirjutades olen liialt elevil ja ülevoolav. No kauem ma seda  igatahes enda sees hoida ei suuda ja tahan juba rutem oma rõõmu teiega jagada. Püüan võimalikult rahulikuks jääda. :)
Ma ei tea, millega ma selle küll ära teenisin, aga juhtus nii, et üks toredamaid ja armsamaid inimesi maamunal, keda tean - Stella blogist STELLARIUM tegi mulle uskumatu kingituse. Juba teist aastat järjest premeerib Stellarium oma sünnipäevakuul üht ilublogi Stellarium Boxi megagiga King Size versiooniga, milles meeletul hulgal luksuslikke tooteid, mis läbi aegade on erinevates St. Boxides olnud, lisaks boonusena kingitusi, mida boksidest ei leia. Eelmisel aastal sai selle eksklusiivse kingituse nii minu, kui kõikide teiste iluhuviliste lemmikblogija ANNA ELISABETH. Ma pean ka Annat siinkohal tänama, sest just tema oli see, tänu kellele ma blogimist alustasin, tema oli ja on mulle oma uskumatu andega eeskujuks.
Mul on ikka nii uhke tunne ja suur rõõm selle tunnustuse eest. Kujutate te ette, mida üks inimene ja eriti veel ilublogija seda kõike nähes pidi tundma... käed värisesid ja süda põksus sees. :) 
Ma ei taha küll materiaalset ületähtsustada, aga tol hetkel, kui olin just kaotanud oma väikese parima karvase sõbra, oli see suur karbitäis imelisi asju see, mis aitas mul kurbi mõtteid eemale peletada ja pakkus/pakub tükiks ajaks põnevat avastamisrõõmu. See tuli nii õigel ajal. Eriti armas oli teada, et Stella oli kõik tooted hoolega just minule mõeldes välja valinud, sest enne karbi kokkupanekut saadab Stella karbi saajatele küsimustiku, kuhu saab kirja panna enda salasoovid ja iluharjumused. Ma ei tea, mitu korda ma neid asju olen juba karbist välja võtnud ja sinna tagasi ladunud, et neid varsti jälle uuesti hakata imetlema, kõik on nii põnev, ilus ja hästi lõhnav. :) Ja see, kuidas tooted olid karpi pakitud on juba iseenesest õhkamapanev...
Ma olen karbist vaid ühte toodet ja parfüüme proovinud, sest tahtsin enne kõik üles pildistada, kui sinna näpud sisse ajan. Teistest toodetest räägin tulevikus kindlasti pikemalt, kui olen nendega lähemalt tutvust teinud. See saab eriti põnev testimine olema, sest ma olen kogu sellest kuhjast vaid paari brändi elu jooksul proovinud, minu jaoks on kõik väga uudne ja põnev. Vaatame siis praegu lihtsalt neid ilusaid asju, mis Stella on suure hoolega karpi valinud.
Siidipaberi alt tulid kõigepealt nähtavale käsitsikirjutatud südamliku sõnumiga kaart ja kommid, väga armas...
Minu esimesed O.P.I. lakid ja veel NII ilusad! Ma olen juba pisikesest peale suur Miki ja Minni fänn, nii et see karp on mulle eriti kallis...
Filorga kooriv kreem, mis tegutseb siis, kui sa magad, no eriti põnev ja lõhnab VÄGA hästi...
Dior-i mono lauvärv toonis 096 Kohl on kaunis karbis, mis veel omakorda sametises kotis - tõeliselt luksuslik... p.s. ma võtsin nii tähtsa sündmuse puhul isegi oma Stellariumi küünla välja, mida ma muidu eriti põletada ei raatsi. :)
Annemarie Börlind ZZ Sensitive päevakreem peaks mulle väga hästi sobima, mul on tõesti väga tundlik nahk just külma ja kuuma suhtes. Loodan, et see kreem suudab seda veidi rahustada...
Elizabeth Arden-i Eight Hour kätekreemist ei suutnud ma oma käsi eemale hoida. Need on mul praegu nii kuivad, et lihtsalt pidin ära proovima, kas see kreem suudab nende pehmuse taastada. Ma ei pidanud pettuma -  vaid minut peale kreemitamist on kreem nahalt täiesti haihtunud, viies endaga kaasa ka kuivuse. Sellest ei jää kätele peale lõhna mitte mingit jälge. Tean, et mõnele selle kreemi omapärane lõhn ei meeldi, aga mulle see natuke ravimtaimne aroom sobib vägagi...
Esprit lõhna Simply You juures ongi kõik lihtne - pudel on pea kaunistustevaba, see on nii mõnusa kujuga - nagu hoiaks mere poolt siledakslihvitud kivi käes. Lõhn sobib kevad-suvistesse päevadesse, tipunootideks on mandariin, bergamot ja neroli, südameks palderjan, vanilje, apelsiniõied ja puudrine iiris, lõhna lõpetavad puidused noodid ja muskus. Mulle meeldib, et natuke seistes muutub tualettvee lõhn eriti puudriseks ja pehmeks. Seda lõhna kandes oledki tähtis sina ise - lihtne ja armas. :)
Boxi kõige põnevam toode minu jaoks on see Vestige Verdant orgaaniline täiesti keemiavaba näomask. Ja seda seepärast, et tegu on esimese eestimaise kosmeetika luksusbrändiga. No kas ei ole mitte imekena ja stiilne pakend! Ja sisu kohta olen ainult ülivõrdes kiitvaid arvamusi kuulnud. Kibelen proovima! Maski kohta saab lähemalt lugeda nende kodulehelt SIIT.
Dior-i jõulukollektsiooni huulepulk toonis 038 Diva on üks kauneimad, mida olen näinud, eriti tore ümbris ja lummav marjapunane toon. Käisin Kaubamajas piilumas ja jõulukollektsioon on veel täitsa saadaval võib  neid kauneid toone imetlema minna...
Shiseido lauvärv Bare Pink tundub olevat just selline mõnusalt kumav roosakas-beež nagu mulle väga meeldib...
Dior-i Capture XP kortsudevastane kreem on jällegi väga lahedas purgikeses...
Need pisikesed minilõhnade pudelid on ühed ilusamad asjad üldse. Nii paraja suurusega, et käekotis kaasas kanda...
Prantsuse ehte-ja parfüümibränd Boucheron-i lõhn Place Vendóme on nime saanud Pariisi tänava järgi, kus firma avas oma esimese ehtepoe juba 1893 a-l. See parfüüm on sama elegantne kui tema ümbris. Tegu on lillelise puidulõhnaga, milles on tunda roosat pipart, apelsiniõisi, roosi ja tangeriini. Lõhna südame moodustavad jasmiin, mesi, pojeng ja pralinee. Tipus võib tunda seedripuud ja puuvaiku. Väga huvitavad lõhnad on pudelisse pistetud ja seda ongi põnev nuusutada, see lõhnab iga veidi aja tagant hoopis uutmoodi. Pudeli disain on lõhnale vastav - šikk ja ajatu, meenutab kristalli.

Ma ei saanud siia vahele sutskamata jätta Boucheron-i 2005 aasta ehtekollektsioonist pärit roosast kullast siili Hans, kellel silmadeks punased rubiinid ja ninaks must teemat. Terve nende loomade kollektsioon on uskumatu, piiluda saab SIIN.
Carolina Herrera lõhn L´Eau on lilleline ja värske - ideaalne suvel kandmiseks. Lõhn algab sidruniõite, apelsini, freesia ja bergamotiga, jätkub jasmiini, roosi, maikellukese ning kannikesega, lõpp on lõhnal soojem, tunda võib sandlipuud, kaneeli, heliotroopi, oleandrit ning õunapuud. 

L´Eau reklaamposter iseloomustab lõhna väga hästi - see on õrn ja tütarlapselik...

No on ikka armsakesed...
Dior Diorshow Iconic Overcurl tušš oma lusikakujulise harjaga tundub väga põnev...
Kiehl´s tooteid on nii palju kiidetud ja pea igast ilublogist võib nende kohta ülistavaid arvustusi lugeda. Ma usun, et ei pea samuti pettuma. Eriti ootan sinises pakendis Midnight Recovery Concentrate proovimist... 
Oiii, kuidas mulle see Balmain´i parfüüm Ivore meeldib!  See on soe, puudrine ja elegantne. Jällegi väga huvitav lõhna kompositsioon - tipunootideks mandariin, galbani vaiguputk ja kannikese lehed, keskel roos, jasmiin, ylang-ylang ning iiris, lõhna lõpetavad vetiver, seedripuu, patšuli ja vanilje. See lõhn on väga luksuslik, natuke meenutab seepi, aga mitte tavalist seepi, vaid sellist, mis võiks olla maailma kalleima hotelli vannitoas elevandiluust nikerdatud seebialusel. :) Hurmav!
Gucci Flora Glorious Mandarin on osa nende Garden kollektsioonist, mis on inspireeritud viiest erinevast õiest, mida on kujutataud legendaarsel sallil, mille Gucci moemaja disainis Monaco printsessile Grace Kelly´le. 
 Nimestki võib järeldada on tualettvees on tunda esmalt mandariini ja seda kohe päris kõvasti, veidi õrnemat kumab läbi pojeng. Keskel annavad oma noodi jasmiin ja pina colada, lõpus võib tunda merevaiku, muskust ja kreemjat puitu. Jällegi  väga meeldiv naiselik, lilleline lõhn, mille pudel armsa lipsukesega mulle samuti väga meeltmööda... 
Dior Addict huuleläikeid olen alati poes imetlenud, värvid tunduvad nii mõnusalt mahlakad ja tuubid glamuursed. See tilluke miniläige on lihtsalt nagu nuku oma, pintsel sees ja puha...
Prantsusmaa ökosarja Novexpert tooteid olen juba ammu tahtnud proovida, nüüd on mul see võimalus - karbis olid nende kooriva öökreemi ja C-vitamiini seerumi tootenäidised...
Loodan, et rõõmustasite koos minuga kogu selle toreduse üle. :) 

Neile, kes ei ole Stellarium Box-ist enne kuulnud, räägin natuke lähemalt, millega tegu. See on Eesti ühe silmapaistvama ja kindlasti glamuurseima ilublogija Stella poolt igakuiselt väljaantav eksklusiivseid ilutooteid täis karp, kuhu Stella täidetud küsimustikule ja enda oivalisele maitsele tuginedes kogub kokku neli-viis täissuuruses toodet, suurel hulgal põnevaid minitooteid, mis mitte kunagi poelettidele ei jõua ja ohtralt erinevaid sämpleid, mis annavad hea võimaluse uusi kosmeetikume proovida. Box maksab 50€, mille sees juba kulleriga kättetoimetamise tasu, tooteid on boxis aga lausa 100 või rohkemagi euro väärtuses. Igal kuul antakse välja vaid 13 boxi, mis müüakse alati läbi ülehelikiirusel. Mul on hea meel teada anda, et Stella blogis  on käimas kingiloos, kus ühel õnnelikul on võimalus saada Stellarium Boxi omanikuks. Loos kestab 7.-da veebruarini ja osaleda saab SIIN. Tasub õnne proovida! ;)
link

Milline toode teile boxist enim silma jäi?
Kas olete mõnda neist proovinud?

Aitäh armsale Stellale, ma tunnen end oma king size boxiga tõelise printsessina. :)
Tänaseks kõik, olge armsad!






24 comments:

  1. See oli küll Stellast väga armas. Oled selle ära teeninud! Kõige põnevam tundub olevat Diori glamuurne huulepulk, O.P.I lakid ja Annemarie Börlindi kreem (olen selle firma tooteid kasutanud ja jagub vaid kiidusõnu).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Maarja! Olen Börlindilt ühte maski proovinud ja see oli samuti väga mõnus. :)

      Delete
  2. Selle Diori huulepulga toon ja disain on küll ahvatlev ja tekitab tunde, et peab kohe Kaubamajja otsima minema. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heida kindlasti pilk peale, need on rabavad. ;)

      Delete
  3. Oo, nii põnev! Sa oled totaalselt seda kõike väärt! :)

    ReplyDelete
  4. See siilike on niiii armas! :) Vaatasin nende kodulehte ka ja paneb kohe ohkama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paneb jaa, kaelkirjak on mul ka südames. :)

      Delete
  5. Ma arvan, et mõtlesin ülehelikiirust*, mitte ülihelikiirust. :)

    ReplyDelete
  6. Väga vahva! Jään kindlasti Shiseido arvustust ootama!

    ReplyDelete
  7. Diori näokreemid on minu lemmikud, tegid mu nahaga imesid. Esimest korda sain proovida diori näokreemi u. pool aastat tagasi ja alates sellest on mu näonahk ainult paremaks läinud ja punnid kadunud.
    Ave

    ReplyDelete
  8. Niii armas kink! Sa oled selle ära teeninud :)

    ReplyDelete
  9. Nii hea meel Su pärast! Ei tea, mis Clarinsi toode sealt paistab? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma teadsin, et keegi jääb portreepildist ilma. :)) See on Clarins´i Truly Matte Foundation.;)

      Delete
  10. Minu arust ka oled selle ära teeninud! :)

    ReplyDelete
  11. Ohsapoiss, palju-palju õnne! Mul on nii hea meel su üle ja ma tean täpselt kui lahe tunne on korraga nii palju ilukraami saada! :) Naudi ja kirjuta meile kõigest, eksjuonju!?
    p.s. Aitäh armsate sõnade eest ka, sa oled ise täpselt sama pehme ja armas, nagu su blogigi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Anna! :) Ma kirjutan kindlasti kõigest, muudmoodi ei ole mõeldavgi. ;)

      Delete
  12. Vau, kus oli alles pikk postitus ja palju kingitusi.
    Sa oled väga, väga tubli olnud ja selle hiiglasliku kingikarbi igati ära teeninud! :)

    Ma ei oska teiste asjade kohta midagi öelda, aga Elizabeth Ardeni Eight Hour Cream on vist tõesti maailma parim kätekreem. Minule meeldib selle lõhn ka väga, selline looduslik ravimite lõhn, muidugi teeb see siis käed terveks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle armsate sõnade eest! :) See kreem on tõesti parim, pigistasin sealt täna juba viimast välja, väga kurb. :(

      Delete
  13. Wow! Ma kujutan ette kui raske on sellise elevusega toime tulla. Ma vist ei suudaks ennast kontrollida ja käiksin iga natukese aja tagant tooteid katsumas ja nuusutamas. :D Aga oled seda kõike väärt ja jään arvustusi ootama! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Liisa! :) Jaa, nii ongi, mul on need tooted karbiga laua peal ja kui mööda lähen, võtan jälle mõne asja sealt kätte. :))

      Delete

ShareThis