arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/02/2014

Uut // Garnier, Oriflame & Korea kosmeetika



Ma küll püüan kõigest väest hoiduda uute ilutoodete soetamisest, sest hetkel millegi järele otsest vajadust ei ole, aga üht või teistpidi need minuni siiski jõuavad. Ja mul ei ole selle vastu midagi. :)
Nagu ma juba Facebookis hõiskasin, on mul väga hea meel, et Korea kosmeetikat pakub nüüd müügiks meie oma kohalik veebipood MEON. Tean, et paljud on tahtnud neid toredaid tooteid proovida, kuid ei ole julenud/saanud/tahtnud eBay-st tellida. Sealsete hindadega ei suuda muidugi keegi konkureerida, kuid Meon on minu meelest suutnud hinnataseme täitsa taskukohaseks kruttida.  
Meon saatis mulle proovimiseks mõned lahedad tooted - Tony Moly munakujulise pooripuhastaja, maailma armsamais pakendis It´s Skin Babyface põsepuna, Skin Food küünelaki ning Baviphat huulepalsami. Siiani on mul Korea kosmeetikaga vaid eriti positiivsed kogemused, nii et ootan rõõmuga nendegi totsikutega tutvumist.
Garnier´i Fresh Essentials silmameigieemaldajast olen blogis juba palju juttu teinud, olen seda juba aastaid kasutanud ja jään sellele arvatavasti veel kauaks truuks. Olin selle pudeliga juba nii ära harjunud, et ei pannud tähelegi, et see on veidike ajale jalgu jäänud. Kui Garnier uue kujundusega lagedale tuli, pistsin pudeli kohe ostukorvi, et veenduda ega sisu ei ole püütud uuendada, loodan, et mitte -  you can´t fix what´s not broken. :)
Oriflame-st jäid silma seekord Sensual Velvet huulepulk, toonis Plum Passion ja Delicious Moments maasika-valge šokolaadi vannivaht.  Giordani Gold Invisible Touch jumestuskreem ning Calligraphy lainer saadeti mulle testimiseks Oriflame poolt. Need on uudistooted, mis arvatavasti saabuvad müüki järgmises kataloogis. Mõlemad näevad väga luksuslikud välja, ootan huviga, mis nad endast kujutavad. 

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?



Praeguseks kõik, olge armsad!





16 comments:

  1. Huulepulga toon on nii ilus. Tahaksin näha, kuidas see huultele jääb, kas ühtlaselt või mitte.
    Korea kosmeetikatooteid ise ei ole proovinud, kuid eBays olen ikka silmad lahti hoidnud ja lähitulevikus võiks ikka paar asja proovimiseks tellida :)

    rubyblogi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nii tore, et nüüd saab ka eestist Korea kosmeetikat proovida. :)
    Oriflame huulepulk on küll väga ilus, seda kannaks isegi.

    ReplyDelete
  3. Mulle meeldib kui uusi tooteid ostad, siis saab arvustusi lugeda :) See Oriflame'i huulepulk on väga vinget tooni!

    ReplyDelete
  4. Tony Moly teeb niiiiiii nunnusid totsikuid ikka, iga kord vaatan ja juba pakendi pärast tahaks osta aga siis mõistus ütleb, et kõiki asju ei ole vaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle ütleb ka, aga kas ma kuulan...mkm. :))

      Delete
  5. Sellest pooripuhastajast ootaks küll arvustust :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuleb kindlasti, mind ennast huvitab ka väga, et kas ja mis. :)

      Delete
  6. Hetk tagasi lugesin seda kirjutist, nüüd on kuskil 20 tab'i lahti, kus kõikjal on meon e-pood... tahaks nagu kõike, aga nii palju ka ei saa ikka...

    ReplyDelete
  7. Vannivaht on täitsa okei:) Lõhnab hästi ja isegi vahutab korralikult:)

    ReplyDelete
  8. Nii nüüd ma olen nii ärevil ja ootan SUUUUUURE huviga arvustusi Korea kosmeetika kohta, eriti tahaks teada/näha kuidas see "muna" toimib- plaanin ise ka osta. :))

    ReplyDelete
  9. ootan ka suure huviga postitust pooripuhastajast ja muust Korea kosmeetikast!

    ReplyDelete
  10. Mis koostisosad Baviphat huulepalsamitel on? Ega need mineraalõli ei sisalda jm halba? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks on kogu jutt ümbrisel hiina keeles, ei oska vastata. :(

      Delete
  11. Ootan väga selle muna arvustust! Tundub põnev olevat!!

    ReplyDelete
  12. Ootan huviga selle muna arvustust, sest tundub,et lisaks Tony Molyl veel kaks kuna ja ebays on kohe eriti head hinnad :) Ebay on üldse üks paras "nuhtlus", millest lahti ei saa :)

    ReplyDelete

ShareThis