arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/09/2015

Üritus // Lushi 20. sünnipäev!




1. september ei olnud tore päev mitte ainult seepärast, et tänavad olid täis valgetes sukkpükstes ja astrite-gladioolide taha ära kaduvaid pisikesi poisse-tüdrukuid (no olgu, ühtegi sukapükstes poissi ma tegelikult ei näinud), tähtis päev oli ka armsal Foorumi keskuses elaval LUSH´ i poekesel. See tore pisikeses Suurbritannia linnakeses tervele maailmale käsitsi head ja paremat kokku keerav bränd tähistas oma 20.-dat sünnipäeva! Selle ümmarguse numbri puhul andis Lush välja tutt-uue kollektsiooni, mida ka minul oli võimalus esimeste seas piilumas-nuusutamas käia.
Armsa poe armas juhataja ja mina, otsin põhjatust kotist kammi kommi.
Foto: Helen Kattai
Kui kõik, kes pidid tulema, olid tulnud, tutvustati meile põhjalikult kogu seda lahedat uut kraami. No lihtsalt nii tore oli kuulata-vaadata müüjat, kes ise oma poes pakutavat südamest fännab ja teab selle kohta sama palju, kui need, kes selle valmis on meisterdanud.
Foto: Helen Kattai
Uuest kollektsioonist jäid kindlasti kõigepealt silma need värvilised The Experimenter vannipommid. Pildil röövib tähelepanu küll see megasuur südamekujuline Fun vannivaht, aga tema nii uus ei ole ja kaldun aravama, et tegu on aknadekoratsiooniga või noh, mõni eriti määrdunud suur vannifänn jõuaks selle ehk ka ära kasutada. 
Toredasti näidati meile ka kohe ette, mida lahedat vannipomm vees suudab ja no tõesti, see oli võimas! Pall mulises ja keerles vägevalt, sulades samal ajal vikerkaarevärviliseks vahuks, mis omakorda sädeles ja kogu see asi ka veel pragises. Meeldejääv vannielamus kindla peale! Pildi tegin juba päris lõpus, kui pomm oli täiesti sulanud, aga ka siis nägi vesi väga lahe välja...
Võib-olla üks sefiir? Eip, see on hoopis Yuzu and Cocoa - kookosõli ja sheavõiga vannivaht, mis lõhnab eriti huvitavalt kookose, tsitruse ja šokolaadi järele. Sisaldab näiteks ka värsket avokaadot ja banaani, nämm...
Kui ei suuda otsustada, mis värvi seep osta, tuleb valida see vikerkaarevärviline Layer Cake, mis muuseas sisaldab viie erineva puuvilja/marja mahla - viinamarja, apelsini, vaarika, ananassi ja mustika. 

Eriti põnev kuum käteõli Golden Handshake, mis muutub kuumas vees sulades paksuks kreemjaks maskiks, milles saab käsi leotada...
Need Milky Bar piimapudel-vannivahud, awww...

Kuigi The Rough With The Smooth  kehakoorija näeb üsna tagasihoidlik välja ja lõhnab ka just mitte ninnakargavalt, meeldis ta mulle uuest kollektsioonist kõige enam, selline toredalt mahe...

Värskendavad joogid (armastan neid Iittala klaase) ja esimesed kodumaised õunapoisid...
Peale uudistoodete, mis teid kohe uksel vastu võtavad (koos imehea aroomiga, mis Lushi poodidele nii iseloomulik), on pood maas laeni täis kõike, mida suudad ette kujutada, et võiks oma kehale/juustele määrida.
Kuna Lush püüab kasutada võimalikult vähe pakendeid, on kogu see toredus paljalt su silme ees - värvide ja lõhnade virr-varr on meeletu. Pood on mõnusalt suur (mul on silme ees tilluke Tartu kauplus, mis küll kahjuks juba mitu aastat suletud) ja uudistamist jätkub kauaks. Mõistlik on kindlasti toredad ja abivalmid müüjad appi paluda, sest väga kerge on selle kõige keskel pea kaotada.
Lushi fännid saadavad oma jõuluvanad just siia...
Mul oli täitsa piin nende vannipomme täis kastide lähedal liigelda - MUL EI OLE ENAM VANNI!!! Just nüüd, kui ma elan Lushi poele nii lähedal ei ole mul vanni, kuhu kõik see vikerkaarevärviline imeliselt lõhnav ja mulisev toredus sisse visata. Ilma vannideta korterite ehitamine peaks olema seadusega keelatud! Ja rangelt karistatav.
Lushi värsked näomaskid on mulle alati nii põnevad tundunud. Kas te teate mõnda teist brändi, kes pakuks maske müügiks jää seest ja millega on soovitav kiirelt koju külmkappi joosta? Vot nii värsked on need. 
 Kui silmad sellest värvidemöllust ära väsivad, siis võib vahepeal neid ilusaid tagasihoidlikke pudeleid/purke uudistada... 
Kui põnevad lood uudistoodetest kuuldud ja poes ringkäik tehtud, jagati laiali ülilahedad pirakad, spetsiaalselt sünnipäevaks treitud puidust kastid (mida küll kahjuks poest soetada ei saa) ja igaüks võis valida sinna sisse just need viis toodet, mille järele parajasti isu oli.
Ma olen siin juba üsna nõutu näoga, sest ükskõik, kuhu ma ei vaadanud tantsisid mul silme ees vaid vannivahud- ja pallid. Ma isegi vahepeal kaalusin peas mitmeid variante, kuidas dušikabiinist vanni annaks meisterdada...  Aga õnneks pakub Lush ka õnnetutele vannitutele suurepäraseid tooteid ja valida oli tegelikult ikka päris raske. Suured tänud müüjatele, kes tegid otsustamise oma soovitustega palju lihtsamaks.
Foto: Helen Kattai
Ja valikud said tehtud! PelloHeleneAljona, mina, Mari-Liis ja Anna Elisabeth oma lõhnavate karbikestega. Mhmh, meestele leidub Lushis samuti igasugust lahedat kraami. Eriti neile, kes habemega.
Foto: Helen Kattai
Hehe, millegipärast sattusid mulle kasti vaid sügistoonides tooted - kollased Juzu and Cocoa dušikreem ja Refresher dušiželee, oranžikas The Rough With The Smooth kehakoorija, pruun šokolaadimask Cupcake ja roheline Mask Of Magnaminty näo ja-kehamask. Cupcake maski jõudsin juba proovida ja mulle niiiii meeldis! See on justkui ülipaks šokolaad, mis lisaks mõnusale lõhnale suudab ka naha nii pehmeks ja puhtaks muuta.
 Dexteri nägu, kui ma palusin tal viisakalt mitte lakkuda minu kehakoorijat. Ma täitsa usun, et sellest on raske loobuda. :)
Ma ainult nuusutan... ausõna...
  Kogu uut tootevalikut ma Lushi e-poest veel ei leia, aga tasub nende uudistoodete lehel SIIN silma peal hoida, kindla peale on kõik uus seal varsti olemas ka neile, kes Foorumi keskuse poekesse ei jõua.    
Kas plaanite uut kollektsiooni uudistama minna?
Millised on teie lemmikud Lush´ilt?
Tänaseks kõik, olge armsad, mull-mull!

6 comments:

  1. Isu Lushi toodete järele tekitasid küll.. on isegi vann olemas ja puha! :) Peaks uurima, kas neil meestele mitte-nii-magusaid vannitooteid ka on.. Mul siin üks JÕUD armastab väga vanni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kindla peale on, seal on KÕIKE! Toredad müüjad aitavad hea meelega orienteeruda. :)

      Delete
  2. Sa näed nii noor välja! :))

    ReplyDelete
  3. Ahh, mis roosamannavahune postitus :) Ma soovin ka, et mul oleks vann ainuüksi nende vannipallide pärast! PS! Dexter on kõige armsam ja sina näed välja sama nooruslik nagu alati!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja Sina Liinake oled sama armas nagu ikka. :D

      Delete

ShareThis