arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

27/09/2015

Maitseme // Tere uudistooted #2



Mulle nii meeldib, kui tootjad tulevad välja uute põnevate toodetega, ükskõik, kas need on siis huulepulgad, telefonid või piimatooted.
Sõna UUS! pakendil tõmbab mind nagu magnet, haaran poes alati just uudistoote. Piimatootja TERE on välja tulnud nostalgiliste laktoosivabade piimakissellide ja mõne uue LaCrema jogurtiga, mida nad armsasti minulegi maitsmiseks jagasid.
Proovisime terve perega ja siin on meie degusteerimise aruanne.
tere piimakissellid
Piimakissellide üle oli meil kõigil hästi hea meel. Oli see lasteaia- ja koolitoit mis ta oli, magustoidud olid seal enamasti siiski täitsa toredad ja tekitavad mõnusa nostalgia-heldimuse, kui neid üle pika aja jälle kuskil maitsta saab.
Tore, et kissellid on pandud pirakatesse ja mugavatesse tetrapudelitesse, milledest jätkub tervele perele. Oleneb muidugi mudilaste arvust, aga sellest kilosest pakist peaks piisama vähemasti 4-5 maiasmoka rõõmustamiseks.   
tere karamellkissell
Kakaokissell sai kõigi käest nahutada. See on liiga vedel, liiga lahja, kuidagi vesine ja natuke liiga tugeva kakao maitsega. Magustoidu tarvis ei ole temas piisavalt tummisust ja niisama joomiseks on jälle kuidagi liiga kange. Oleme kõik küll šokohoolikud, kuid see pakitäis jättis meid üsna külmaks. Karamellkissell sai kiita. Peale esimest lonksu kostis igast suust: vauu, niiii hea, mmmmmm, super! Kissell on mõnusalt paks, tugeva karamelli maitsega, piisavalt magus ja kõik muud asjad, mis magustoidus olema peavad. See näeb hästi isuäratav välja ka ja kui veel natuke hapukat moosi oleks keskele susata... Kindla peale rändab see pakk poest meie külmikusse teinekordki. Piimakisselli, küll laktoosiga ja kilepakendis, olen koju üsna tihti ostnud, see meeldib eriti meie pesamunale. Aga kõigile teistele ka. Maitse on mahe ja naturaalne, mitte liiga lääge. Täpselt selline, nagu lapsepõlvest mäletan. Mina oleks ehk veidi paksemat jooki eelistanud, mida saaks lusikaga mekkida, aga teised kulistasid seda hea meelega klaasist. Just see magustoit kogus kõige enam kiitust - meie pere lemmik!
tere kissellid


tere piimatööstus
Proovisime ära ka kaks uut LaCrema jogurtit, mis ka mõnusalt suurtes perepakkides.
tere lacrema
Koorene metsmaasikajogurt ei ole meile jällegi võõras, olen seda topsis ennegi koju ostnud. See on mõnusalt koorene, maasikamaitset on piisavalt ja mis jogurti juures minu meelest väga tähtis - see pole liiga magus, selline mahe magustoit. Laps natuke vingus, et seemned ei meeldi. Mulle jälle meeldis, et maasikatükke oli tunda, neid võiks isegi rohkem olla. Koorene põldmarja jogurt sai natuke nahutada, sest oli veidi liiga vedel. Üks ütles, et liiga magus, teine, et pole piisavalt magus, arvata võib, et viimase on lausunud lapse suu. Mina ütleks, et magusamat ei tahaks, kuid minu jaoks oli natuke liiga hapu ja kuidagi tavalise maitsega. Põldmari on tegelikult üsna mahe mari ega ta eriti maitset välja taha anda ka, ju seepärast on jogurtisse viinamarja ja aroonia kontsentraati lisatud, viimast ehk küll värvi tarvis. Selline keskmine jogurt, mis eriti ei üllatanud, aga ega viga ka ei olnud.
Teine mekkis lihtsalt paremini. 
tere jogurt


Selline sai meie edetabel...
tere uudistooted


Kas olete neid uudistooteid jõudnud juba proovida?


Dexter, kes ei saanud midagi maitsta, kuigi üritas, keeras ennast kättemaksuks valgete linade vahele ja nägu oli vahele jäädes täpselt selline...
siledakarvaline foksterjer
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

No comments:

ShareThis