arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/02/2013

AdoreBox // Jaanuar



Ostude postitus lükkub edasi, sest täna koputas kuller uksele ja rõõmustas mind!
Küll väikese hilinemisega ja ilma šokolaadisüdamekesteta(nuuks!) jõudis AdoreBox lõpuks minuni! Pidasin vastu ja ei piilunud teiste blogijate postitustest, mis karbis seekord peitus. Suur katsumus minusuguse uudishimuliku ja kannatamatu jaoks. :)


Lipsuke kevadeootusele sobilikult roheline seekord.


Väga armas roosa kirsilõhnaline Läti käsitööseep, nii mõnus sile ja lahedate "marmelaaditükkidega", tahaks lausa ampsata,mulle hullult meeldib. :)
Witch´i vistrikevastane tooniv kreem peaks mulle sobima küll, kuna vistrike vastu võitlen ma juba aastaid. Toonivaid päevakreeme ja BB kreeme ma küll eriti ei kasuta, sest need ei varja, mida vaja varjata, aga näiteks toidupoodi võib ju vahest "paljama" näoga minna küll. Eriti tore, et kreem vistrike ennetamise ja ravimise kõrval ka matistab ja kontrollib naha läikivust, sellega on mul ka alati probleeme. Toon on ka õnneks mulle sobilikult nr.1, täitsa ootan juba selle proovimist. :)
N.Y.C. küünelakiga on nüüd küll selline lugu, et mulle sattus selline värv, mida ma eluilmaski ise ei ostaks, ehk siis pärlmuttervalge, so 80´s. :) Nojah, ei teagi, mis sellega peale hakata. 
Aga järgnev toode pühib küünelaki ruttu meelest, sest see kreem on tervest karbist või isegi kõikidest senistest karpidest minu suur lemmik. Cheri L´Amour käte- ja küüntekreemi tuubi olen lausa armunud, kuna mul on peal suur roosimustrivaimustus(tuubil on küll tegelikult pojengid), siis seda enam olen ma lummatud. Kreemi nimigi on nii frantzee.. Lõhn ja kõik on super, sobib ideaalselt päevaseks kasutamiseks, kerge koostisega ja imendub koheselt, käed jäävad nii mõnusalt pehmeks. Õnneks on tegu suure tuubiga, 120ml lausa, nii et saan seda päris kaua nautida, mõnus...
Üleni imelike hieroglüüfidega kaetud tuub sisaldab niisutavat kreemi, mis on jällegi nagu minu nahale loodud, rahustab punetavat, ärritunud ja kestendavat nahka, niisutab, ennetab läikimist, kõlab suurepäraselt. SeboCalm firmast ei ole ma enne midagi kuulnud, tegelikult üldse Iisraeli kosmeetikast, seega üli põnev!


Mõned testrid ka: ägeda tassikujulise kaardi sees peitus Läti firma Rasa kohvi/mandliõli kätekreemi tester, jällegi suurepärase lõhnaga, kindlasti ostaksin täissuuruses, kui ainult meil müüdaks. Lavera tooteid on ka eelnevates AdoreBoxides olnud, mulle täitsa meeldisid, niipalju, kui saksa keeles pakikestelt välja loen, on seekord tegu vananemisvastaste päevakreemi testritega, jällegi minule mõeldes karpi torgatud, so sweet! :)


Nimeline kaardike teeb meele alati rõõmsaks. ;)


Mina jäin seekordse karbiga küll ülimalt rahule(ärme küünelakki enam meenutame), järgmise kuu box ka juba tellitud! Kui keegi soovib sama teha või lihtsalt uudistada, millega tegu, siis seda saab teha SIIN.

AdoreBox on tulnud välja ka uue ilutoodete karbiga, mis mulle vägagi huvi pakub. Tegu on Dr. Organicu tooteid sisaldava boxiga, kuhu saab ise valida šampooni, palsami, rulldeodorandi või huulepalsami erinevate sarjade  seast, lisaks Aloe Vera kehapesugeel. Pean natuke uurima ja puurima, mida see firma endast täpselt kujutab. Kui on nii looduslik kui ma endale ette kujutan, siis mina olen käpp! :) Kui kellelgi on inffi, siis olen üks suur kõrv silm. :)

Tänaseks kõik, olge nuntsid!



6 comments:

  1. No näed inimesed on ikka niivõrd erinevad. Ema sai tervelt kolm asja endale, endale jätsin ainult selle iisraeli kreemi ja seebi. Kätekreeme on mul joiki ja bodyshopi omi juba häbitult palju ning ka tooniv näokreem on olemas Dr.Hauska oma. Ei hakanud neid uusi asju lihtsalt riiulile seisma jätma. Küünelakk oli küll beežikas aga ka see sobis emale paremini. Aga tore kui Sulle meeldis ja tooted leiavad kasutust :)

    ReplyDelete
  2. Sa kirjutasid kunagi Sodermixi kreemist, kas oled proovinud ja kas see aitas ka?

    ReplyDelete
  3. Kasutan Sodermixi tuubi lõpuni, siis kirjutan pikemalt, praegu veel vara miskit öelda. :)

    ReplyDelete
  4. Liis, mul on sihuke haige rutiinitalumatus, et kasutan vaheldumisi vähemalt viite kätekreemi korraga, seega on uued alati teretulnud. Hullumaja! :)

    ReplyDelete
  5. seep ja cheri l´amour kätekreem ka minu lemmikud. aga lihtsalt äramärkimise huvides seebi ja kätekreemi testri puhul on tegu leedu firmaga mitte läti omaga:)

    ReplyDelete
  6. Kritel, nii hea, et vea parandasid, ma oleksin muidu Lätti sattudes hakanud asjatult neid otsima. ;)

    ReplyDelete

ShareThis