arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/02/2013

Minu // 10 fakti
Täna pidi tulema ostude postitus, aga ma ülehindasin oma hämaras pildistamisoskust. Pean ikkagi fotoaparaadi juhendiga tutvuma, sest ei saa ju alati päikesevalgusele loota.  Aga et teil midagi lugeda oleks, siis siin midagi hoopis teistsugust. ;))

Ma olen vist nüüd küll ainus blogija maamunal, kes ei ole teinud "10 fakti" postitust. :))
Kuna mulle jubedalt meeldib teiste omasid lugeda, siis ma muidugi ei saa jätta enda omi kirja panemata.  Minu imelikud/naljakad faktid on siin:


  Ma jään alati igale poole hiljaks, isegi kui hakkan kaks tundi varem sättima 
ja see on väga piinlik, eriti kui tegu on näiteks töövestlusega ja eriti väsitav, kui see on bussipeale jooksmine ja kindlalt ka maha jäämine. 

Väiksena tahtsin ma saada koertearstiks või kuulsaks moeloojaks.
Esimesest ei oleks minu haleda meele tõttu midagi välja tulnud, aga teisest unistan siiani. :)

Mulle pandi nimi raamatu "Pille-Riini Lood" järgi, see oli mu ema lemmikraamat.
Ema rõõmuks nägin ma väiksena ka täpselt samasugune välja - blondid patsid ja sinised silmad. :))

Ma ei näri peaaegu kunagi nätsu, sest mul läheb sellest koheselt kõht jube tühjaks.
Ja kui ma ka ostan haruharva nätsu, siis kindlasti magusamaitselist, sest piparmündi omast hakkavad mul silmad vett jooksma ja keelel jube valus. Ok, ma tean, see on imelik. :))

Ma käisin väiksena võistlustantsu trennis, aga see jäi pooleli,
sest mu tantsupartner näpistas mind tantsimise ajal pidevalt ja valusasti.
Kuna poisse oli trennis vähe ja asemele polnud kedagi võtta, siis lõppeski minu unistus roosast vahukleidist.

Ma ei söö seeni, absoluutselt. See maitse on minu jaoks nii spetsiifiline ja hävitab iga toidu,
 kuhu sisse on neid pandud. Aga ma käin hea meelega seenel ja jagan saagi ära. ;)

Mulle meeldib hullult asju vahustada. Kui kooki teen, püüan alati leida sellise retsepti,
 kus on vaja võimalikult palju aineid vahtu lüüa.

Ma kardan kohutavalt, ikka kohe kohutavalt kõrgust. Isegi kui ma vaatan telekast,
kuidas keegi kuskil kõrgel turnib, hakkavad mul jalad valutama.
Ma ei ole tänu sellele ka koolis kunagi köit roninud ja sain kehalises selle eest kahtesid. :(
Kui ma olen sunnitud kuhugi kõrgemale ronima, siis hakkan ma koheselt ette kujutama, kuidas ma alla kukkudes endal kaela murran. Näen ka unes väga tihti, et kukun meeletusse sügavikku, uhh...

Enamik inimesi vaatab mind imelikult, kui ütlen, et ei söö tatart soolaste toitudega,
vaid magusana ja valan piima peale.
Soolane tatar on minu jaoks sama, mis soolane mannapudru, õõõõõ...

Ma ei oska absoluutselt laulda, aga käisin terve kooliaja kohustuslikus korras laulukooris.
Kahtlustan, et muusikaõpetaja oli kurt. :) Ma tegin kõik selleks, et koorikaaslased ei peaks kannatama, seega laulsin enamasti lip-synci. :)

Juba saigi 10 täis! Kas tunnete mind nüüd paremini, mis on vist selliste postituste mõte? :)) Pigem lõbus vahepala, aga homme hommikul esimeste päiksekiirtega pildistan lubatud asjad üles. :)
14 comments:

 1. Väga huvitavad faktid ja tore oli neid lugeda:)

  ReplyDelete
 2. Hästi vahva postitus! Mulle meeldib!:))
  Mulle meeldis see Anna Elisabethi video 10-st faktist ja olen ise ka mitu päeva ringi käinud ja mõelnud, et millised oleksid need 10 fakti minu kohta..a ma olen ainult 2 suutnud välja mõelda...:D Seega läheb postitusega veel aega.

  http://everythingbyeve.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Eve, jään ootama Su postitust.;) Mul on jälle vastupidi, fakte kogunes nii palju, et raske oli valida, mida võtta, mida jätta. :)

  ReplyDelete
 4. ma ei kujuta ettegi, mis need faktid minu kohta olema peaksid - jube keeruline tundub. aga lahe post ja mis MÕTTES magus tatar? kuigi mina näiteks ka ei kannata puljongiga keedetud ja lisanditega (nt hakkliha, seened vm) tatar, mina söön ainult või ja hapukoorega :D

  ReplyDelete
 5. Minul on see ka tegemata jäänud, aga tõesti väga põnev on teiste fakte lugeda! Kõrgusekartusega on minul näiteks nii, et kui ma saan kasvõi näpu kusagile vastu panna, on kõik okei. Nii kui mul pole kätega mitte midagi katsuda, siis ma kaotan kohe tasakaalu, isegi kui toas laelambil pirni üritan vahetada - ehk mitte üldse nii kõrgel. Ja seenejutt tõi mulle kohe seenelõhna ninna, fuhh. Varemalt jäin ma ka alati hiljaks. Kodust välja lähen küll ikka väga viimasel minutil. Ma kas jõuan nüüd väga täpselt või jõuan väga palju varem.

  ReplyDelete
 6. mina ei ole seda postitust ka veel teinud, aga teiste omad on nii põnevad lugeda tõesti ja tegelt plaanin isegi selle kunagi ette võtta :) väiksena armastasin ma ka tatraputru piimaga süüa - parim üldse! nüüd ma pole enam ammu proovinud, äkki meeldiks ikka veel :) ja kui ma väike olin, siis ma armastasin ka seda raamatut ja minu arust oli Pille-Riin nii ilus tüdruk!

  nii vahvad faktid ja postitus väga meeldis!

  ReplyDelete
 7. See vahtu löömise fakt oli nii naljakas :)
  Aga muide laulmisega oli sama lugu ka mul, meil koolis vahetus muusikaõpetaja ja mina juhtusin kuidagimoodi õpetajale kõrvu jääma nii, et ta pani mu koos 3-4 tüdrukuga esinema. Täpselt ei mäleta kuidas proovides oli aga esinemise päeval ma keeldusin lavale minemast. Ma ju tean, et ma ei oska laulda. Ka teised muusikaõpetajad olid minuga päri :)

  ReplyDelete
 8. Hei, heh, esimene fakt kehtib täpselt ka minu kohta:) Küll on tore teada, et ma ei ole ainus:) Ükskõik, kui vara ma ka sättima ei hakka, ikka jään hiljaks või läheb viimasel minutil ülimega kiireks:D
  Väga lahedad pildid olid juurde pandud;)

  ReplyDelete
 9. Tatrapuder isetehtud hapuka õunamoosiga on niii-nii hea, peaksid ehk proovima :D
  ma vist polegi ainuke, kellele see ka magusalt maitseb, kuigi kui on valida mõni muu moos peale ema tehtud õunamoosi, valin alati soolaselt söömise :)

  ReplyDelete
 10. väga lahe postitus ja juurde valitud pildid ka omaette vaatamist väärt :) super!

  ReplyDelete
 11. Nätsu närimisega on mul sama lugu - kõht läheb tühjaks. Aga mõnikord, kui olen suure prae söönud ja kõhus on raske, siis just näts aitab ;)

  See tatra söömine magusana tundub väga jube. Ma ei tea miks. Ma pole üldse eriti tatra fänn, aga kui süüa, siis soolasena.

  ReplyDelete
 12. Pean lihtsalt ära mainima, et Sul on lihtsalt imearmas ja paeluv blogi! Ja need pildid siin postituse juures andsid nii palju juurde sellele tekstile. Suppppper töö (:

  ReplyDelete
 13. Ma tänan südamest kõiki, kes on nii armsaid kommentaare kirjutanud, mul on nägu juba teist päeva pidevalt naerul. Aitäh!:))

  ReplyDelete
 14. Tore postitus ja peab mainima, et esimest fakti lugedes valdas mind äratundmisrõõm :D Ja see bussi peale jooksmine on liigagi tuttav teema :P

  ReplyDelete

ShareThis