arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/02/2013

Korea kosmeetika?!?!




Vähe sellest, et ma hakkasin kasutama venemaist kosmeetikat, pöörasin nüüd pilgu veelgi kaugemale - Koreasse! :) Just-just, brändi nimi on Tony Moly ja ma vean kihla, et te ei ole nii nuntse pakendeid enne kohanud. No täitsa minu teetassi, nunnumeeter lendas lakke! :)) Mõned näited:


Leidsin Tony Moly täiesti juhuslikult ilublogides kolades. Kuna arvustus, mida sattusin lugema, oli nii kiitev, siis veetsin mitu tundi veel teistegi arvamusi uurides ja sain selgeks, et tegu on täiesti mõnusa ja kvaliteetse brändiga. Eriti pakub mulle huvi see kuldne muna, milles peitub poore peitev ja nahka siluv geelitaoline palsam. Kõige soodsamalt saab nende tooteid arvatavasti Ebayst, hinnad jäävad umbes nii 4-8€ vahele. Teen peatselt proovi ja jagan muljeid. :)
Kas on keegi Korea kosmeetikat proovinud või sellest midagi kuulnud?
Täiendus: Korea kosmeetika on nüüdsest saadaval ka eestimaises veebipoes MEON.

Olge armsad ja homme jälle!

8 comments:

  1. Uurisin ka Korea kosmeetika kohta paar kuud tagasi. Ja huvi tekkis just nende toodete pakendite pärast- nii armsad. Tellisin kuu tagasi Ebayst pildil oleva ripsmetuššiga sarnase huuletindi- väga huvitav toode! Lähipäevil on blogis sellest pilti näha. Aga seda muna olen ka mitmes blogis näinud- kiidetakse!

    ReplyDelete
  2. Ma pole tavaliselt väga sellist tüüpi, et pakendi pärast ostaks tooteid, kuid no neid vaadates läks tõesti nunnumeeter põhja ja tahaks kindlasti paljusid sealt omalegi :)

    ReplyDelete
  3. Hah, peale postituse lugemist tormasin kohe ebaysse ning tellisin endale kätekreemi ja huulepalsami. Lihtsalt nii lahedad ümbrised. :)

    ReplyDelete
  4. ma olen ka selle muna kohta kiitvaid arvustusi lugenud :)
    jään ootama, millal su ebay pakike siis nende nunnudega saabub ja mis sa neist arvad :)

    ReplyDelete
  5. Ma isiklikult muna proovinud - toimib! Soovitan!

    ReplyDelete
  6. Niiiii sooviks juba arvustusi! :)

    ReplyDelete
  7. Marily, arvatavasti läheb vähemalt kolm nädalat, enne kui pakk Koreast minuni jõuab. ;)

    ReplyDelete
  8. Mul on paar Korea huulepliiatsit, mis tulid Koreast postiga üle poole aasta :) Selleks ajaks oli mul ammu juba poest huulekas ostetud ja need jäid seisma. Peakski üles otsima ja järele proovima...

    ReplyDelete

ShareThis