arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

24/02/2013

Uut // New Yorker, MUA pintslid, kookosrasv & nunnu kõuts


Täiestu uskumatu, aga minu üks jaanuari ale ajal, ehk siis üle kuu aja tagasi MUA-st tellitud pakk pole siiani kohale tulnud ja just see kõige esimesena tellitud, ülejäänud kolm jõudsid ilusti pärale. MUA-st paluti oodata 1.-se märtsini, loodan väga järgmise nädala peale. Kuna MUA pintslid olid ale ajal esimene kaup, mis otsa said ja muidugi jäin neist ilma, kuid sellega ma ei leppinud, sest tahtsin neid niiväga proovida, siis ootasin kannatlikult, millal pintslid tagasi laos. Tellisin need  täishinnaga, sest esiteks, ma ei kannata aleni oodata, teiseks, vaevalt MUA enam üldse mingit suuremat allahindlust korraldab, peale seda, kui nende koduleht mitmeks päevaks kokku jooksis, kui pool maailma asus korraga tellima. 


Igatahes pintslid tulid üli ruttu kohale ja on nii ilusad ja mõnusad, et ma ei olegi enam selle "jumalteabmisteidpidi" saabuva paki pärast pahane. :) Kui pakk lõpuks saabub, siis teen koos pintslitega MUA -st jällegi ühe arvustuse, loodetavasti olen nende toodetest siis jätkuvalt vaimustuses. ;)
Ajakirjaga MOOD oli seekord kaasas Gucci Guilti Black lõhnatester, 
mis on aga nii oriental lõhn, et mulle üldsegi ei meeldi. 


Zeppelini keskuses kontoritarvete poes vaatas see kiisu nii kurbade silmadega ja siin ta nüüd siis on. Märkmik maksis 4,30€.
Kookosrasva kasutavad vist kõik inimesed peale minu, ma ei taha alla jääda ja tõin ühe koju, Looduspere poest, hind umbes 6€.
New Yorkerist, nagu ikka, leian alati mida vaja osta, seekord telefonikotid, mida mul tegelikult ka vaja oli, kas just kahte... Kuna ei suutnud valida, tuli võtta mõlemad, Instagramis räägiti, et olid ka oranžid olnud, äkki tuleb juurde... ;) Moblakoti hind 4,95€.
Ahvipärdik, nagu ma olen (aga ma ahvin ainult parimaid ) otsisin ehetepostidelt üles  Anna Elisabethi  blogis silma jäänud pealuulisandiga käevõru. Hind kõigest 1,95€. Happy!
Kogu lugu tänaseks, mõnusat aastapäeva kõigile, mina ootan hiina toidu kullerit juba kaks tundi, tundub, et ma ei olegi ainus, kes täna liha-kardolast-kapsast ei söö. :))


tsau-tsau!


19 comments:

 1. Appi, see roheline! See on mu LEMMIK värv. Tundub, et ma pean vist ka piiluma minema neid telefonikotte.

  ReplyDelete
 2. Oh, märkmik on väga nunnu ja pean vist ise ka selle telefonikoti jahile New Yorkerisse minema.. :):)

  ReplyDelete
 3. Ma tellisin ka MUA suure ale ajal, täpsemalt 21.jaanuar ja minu pakist pole ka veel haisugi. kurb.
  Aga moblakotti on mul küll nüüd vaja otsima minna :D

  ReplyDelete
 4. Oskad öelda, kui suur see telefonikott oli ja kui palju neid seal veel alles oli ? :)

  ReplyDelete
 5. Kadi, minu Asus Padfone mahub täpselt sisse, mis on sama suur kui Galaxy S II. Ja minust jäi maha üks must kott, kus neetide asemel metallist südamed, aga neid tuleb juurde, ma arvan. ;)

  ReplyDelete
 6. Ma armastan enda väikest pealuuga käevõru, iga kord teeb meele rõõmsaks kui seda vaatan. Loodan, et teil tekib samasugune "suhe". :D

  ReplyDelete
 7. Anna, me oleme juba suhtes, näpin teda vahetpidamata või vahin heldinult. ;)

  ReplyDelete
 8. Pille-Riin, Sa oskad nii ahvatlevalt kirjutada, et Sinu jaanuarikuise MUA sissekande peale, pidin isegi tellimuse tegema :) Tellisin 23.01 ja kätte sain üle-eelmine nädal. Tahtsin ka pintsleid, kuid need olid kahjuks läbi. Muu kraamiga olen ülimalt rahul! Kindlasti tellin veel :) Kannatlikku meelt Sulle ootamisel!


  ReplyDelete
 9. Jumaldan Sinu blogi iga päevaga aina enam :)

  ReplyDelete
 10. PS! Kas saaks arvustust ELF vs MUA pintslid? :)

  ReplyDelete
 11. Aitäh, Sandra, väga armas Sinust. :)

  ReplyDelete
 12. Täitsa võib mõelda selle pintslite võrdluse peale. ;)

  ReplyDelete
 13. Mul n ka uut mobiilikotti vaja, ja see roheline on nii mõnusalt kevadine! Pean minema luurele :)

  ReplyDelete
 14. Mina tegin oma MUA tellimuse 22.01.
  26.01 oli see Completed= teele pandud.. ja siiamaani ei ole ma kätte seda saanud.
  Kuu aega on möödas.
  Tore küll, kui nad selle kinni maksavad aga ma tahaks ikkagi enda asju kätte saada. Hetkel veel loodan, et ehk ikka jõuab kohale..

  ReplyDelete
 15. Tellisin ka MUA-st 21. jaanuaril, tellimise ajal olid igasugused errorid (tellimust ei näidanud kuskil, kinnitus e-maili ei saanud jne), seega kirjutasin neile, mis ma tellisin ja oma aadressi ning paki sain juba mitu nädalat tagasi kätte. :) Isegi need pintslid olid olemas, mis ma tellisin ja tõesti on väga kvaliteetsed. Tahan veel pintsleid tellida neilt ja uusi tooteid ka, mis peale seda soodukat kodulehele lisati. :)

  ReplyDelete
 16. Tellisin ka MUA-st kahel järjestikusel ale päeval. Esimese päeva tellitud kaup tuli kohale vähem kui nädalaga ja olin üliüllatunud, teist pakki ootan samuti siiamaani lootuses, et see ikka üks päev minuni jõuab. Olen ka Eesti Postis juba mitmel korral jorisemas käinud, aga nemad ütlevad, et ei tea asjast midagi ja MUA vastas ka mu kirjale, et välja on saadetud juba kuu aega tagasi ja paki edasist teekonda ei suuda nad kuidagi kontrollida. Kurb, sest nende toodetega, mis ma juba kätte sain olen rohkem kui rahul!

  ReplyDelete
 17. Kristi, minu meelest MUA ikkagi maksab raha tagasi, kui pakk kohale ei tule. Või ei? :(

  ReplyDelete
 18. Mina ka järjest rohkem ootan uusi postitusi! Aga mis Sa selle kookosrasvaga tegema hakkad nüüd? Tean, et seda kasutatakse pōhimōtteliselt kōikjal... :D

  ReplyDelete
 19. Ma mõtlesin, et teen kookosõlist kohe omaette postituse, sest seda saab tõesti sajal eri moel kasutada. ;)

  ReplyDelete

ShareThis