arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/02/2013

Minu // Käekotis



Stilist.ee lehel on lühike kokkuvõte minu käekoti sisust, mida saab vaadata SIIN, aga kuna mulle meeldib ikka kõigest pikemalt jahvatada, siis mõtlesin, et panen natuke pikema jutu juurde. :)
    
Ma ei osta endale kunagi väiksemõõtmelisi käekotte, sest kannan endaga kaasas rohkem asju, kui eales vaja läheb.Siin on need, mis mul iga päev kindlasti kotis on + veel igasugu imelikku jama, mida ma ei hakka näitama. :))



Rahakott - Sularahaga ma arveldan üliharva,seega tegelikult kannan rahakotti kaasas harjumusest, sest see ei sisalda peale kaartide mitte midagi vajalikku. Aga ilma on ka nagu imelik... 

Kaardihoidja - Mida rohkem kaarte, seda uhkem - on minu moto. Kus iganes kliendikaarte jagatakse, olen mina platsis. :)   

Telefon - Ilma telefonita ei kujuta ilmselt keegi meist enam elu ette. Interneti kõrval parim asi, mis kunagi leiutatud. Kui telefon koju ununeks (mida ei ole veel kunagi juhtunud), tunneksin ennast ilmselt peata kanana, sest pool mu (virtuaalset) elu on seal sees.Harjumuseks on saanud igal vabal hetkel blogi, Facebook ja Instagram üle vaadata. Samuti on mul seal kirjas igapäevane ostunimekiri ja viimasel ajal on telefon ka sammu- ja kalorilugejana kasutusel :)

Kosmeetikakott - Tassin alati kõiki "hädavajalikke" kosmeetikatooteid endaga kaasas. Kasutan päeva jooksul sealt ainult huulepulka,ülejäänu on igaks juhuks...

Kamm - Kuna mul on sellised juuksed, mis lähevad väiksemagi tuulepuhanguga lootusetult sassi ja tukk ei hoia kunagi nii nagu vaja, siis ei lahku ma kodust ilma kammita kunagi. 

Küüneviil - Kui ma viili koju jätan, on enam kui kindel, et mul läheb seda päeva jooksul vaja ja vastupidi.


Huulepalsam - Pole midagi hullemat teadmisest, et oled huulepalsami koju jätnud, kui su huuled on nii kuivad, et hakkavad iga hetk pragunema.

Kätekreem - Talvel must have, ilma selleta muutub mu parem käsi täiesti krobeliseks. Eks ikka külmaga õues telefoni näppimisest, isegi nutikindad ei aita.

Märkmik ja pastakas - Kunagi ei tea, millal on vaja mõni hea mõttevälgatus kirja panna. Kuigi viimasel ajal võtab telefon märkmiku töö üle, aga vahest on hea niisama sodida.  

Kõrvaklapid - Muusikat ma tänaval eriti ei kuula, sest klapid peas on mul pidevalt kartus, et ma ei kuule ümbritsevat ja jään äkki auto alla. :) Aga bussiga sõites vaatan alati YT videosid. 

Käte desinfitseerija - Kui kätepesu võimalus puudub, on see toode asendamatu, eriti viiruste hooajal.

Kommid - Unustan päris tihti väljas olles söömise ära, eriti šoppamise hoos ja siis on hea, kui on midagi energiarikast suhu pista, et oleks jaksu lähim toitlustusasutus üles otsida.

Võti - Koduvõti koos armsa võtmehoidjaga, mille sain jõulukingiks maailma parimalt sõbrannalt.

Vesi - Väike lonks iga natukese aja tagant, sest vedelikupuudus võib tekitada peavalu, keskendumisraskusi ja tujukus ning seda ma ju ometigi ei taha. ;) 


Kas teie kannate ka poolt elu kaasas või saate väiksema kotiga hakkama?



Tänaseks kõik, olge armsad ja ärge unustage homme oma kõige kallimaid!




19 comments:

  1. See lause käub minu kohta: "Tassin alati kõiki "hädavajalikke" kosmeetikatooteid endaga kaasas. Kasutan päeva jooksul sealt ainult huulepulka,ülejäänu on igaks juhuks..." Väga muhe lugemine.

    ReplyDelete
  2. Minu kohta ka! Nii lahe ja ilus kosmeetikakott :) Muide, telepaatia on jälle hoos- paar tundi tagasi kirjutasin ma ka oma esimese kotipostituse :)

    ReplyDelete
  3. Mu kott oleks väga igav selle kõrval, kuigi ka minu kohta on öeldud, et kannan poolt elamist kaasas.. Samas neid koti-postitusi vaadates võiksin küll vastupidist väita :D

    ReplyDelete
  4. Aitäh, Stella! Kunagi ei tea, millal on vaja nägu uuesti "üles ehitada". :))

    ReplyDelete
  5. Väga stiilne käekotisisu ja meenutab vägagi minu oma - eriti kuna pooled tooted pm täpselt samad mis enda kotis (väikse tooni-maitse-lõhna-värvi vahega).

    ReplyDelete
  6. Jasmin, mul läksid ka silmad ümmarguseks. :))

    ReplyDelete
  7. Mul ka ALATI kott igast pahna täis.. ja kosmeetikakotiga on ka sama lugu .. tuleb päevi, kust isegi ei võta sealt midagi välja.. aga IKKA on vaja kaasas tassida, muidu pole ju kott raske! :)

    ReplyDelete
  8. Kust sellist ilusat kaardidoidjat saaks? :P

    ReplyDelete
  9. Kristiina, kui ma õigesti mäletan, siis soetasin selle Tartu Eedeni Keskuse mingist kontoritarvete poest. :) Aga olen kindel, et selliseid saab ka kotipoodidest. :)

    ReplyDelete
  10. Lahe postitus! Koti postitused ja videod on ühed mu lemmikutest :)

    ReplyDelete
  11. väga põnev postitus! (y)
    ma kannan ka poolt elu kaasas, ei julge isegi laiali laotada, mis mul seal kotis kõik on :D
    ma ei saa ka ilma kätekreemita talvel elada ja samuti igal vabal hetkel vaatan täpselt samu asju, mis sinagi - instagrami, FB ja bloggerit :D
    väga mõnus lugemine, tegi tuju heaks :)

    ReplyDelete
  12. Miss K. pead nüüd minu uudishimu ka rahuldama, laota aga laiali. :))

    ReplyDelete
  13. ka mina pean ütlema, et päris mitmed asjad sarnanevad ka minu koti sisuga. ja ei pääse ka mina poole elu kaasas kandmisest :D kusjuures rahakott on mul üks raskemaid asju kotis (kui just ei ole selline päev, kui mul mõni raamat või tahvelarvuti kaasas on), sest minu kohta käib vist see sama ütlus, et kus iganes kliendikaart, ma platsis - mida rohkem, seda uhkem :D aga raske rahakott tüütab ära küll.. siiski ei saa ju ühestki kaardist loobuda ja kui ma ka mingid koju jätan, siis on raudselt JUST SEDA vaja kasutada!

    ReplyDelete
  14. Jeerum, kui korrektne sinu koti sisu on! :) Mul on vist mitmeid asju kotis lausa mitu - minekul ei leia kohe üles ja haaran jälle uue kaasa. Hiljem selgub näiteks, et mul on korraga kaasas 3 huulepalsamit, 5 pastakat, 2 minilõhna ja veel jumalteadmida topelt :)

    ReplyDelete
  15. mina ostsin sellise kaardihoidja paar aastat tagasi Stockmannist :) mind jällegi huvitab, kust sellist kosmeetikakotti saab? :)

    ReplyDelete
  16. Selle koti soetasin Buduaari Turult. :) Kunagi nägin seda I.L.U.-s, kus selle sai tasuta kaasa Moschino lõhnaga. :)

    ReplyDelete
  17. Minu koti sisu ei annaks elu sees nii korrektselt ühele pildile panna. lihtsalt kõik asjad vedelevad kotis laiali ja kõige kiireim viis miskit üles leida on koti sisu põrandale valamine. PEale sellise varustuse on mul kotis ka kõiksuguseid selliseid asju, mida mul üli harva vaja läheb kodust eemal olles (näiteks kõik suuhügieeniks vajalikud asjad või lisa kogus ravimeid või kalkulaator).

    ReplyDelete
  18. Mh.. mul sõbrad ka alati ütlevad, et naiste käkotid on põhjatud - sealt leiab kõike, mida hetkel ei peaks ka vaja minema. Aga kui minu käest küsitakse midagi, mis peaks elementaarne olema naiste käekotis (näiteks küünekäärid või -viil) ja ma vastan, et pole, siis vaadatakse sellise näoga, nagu ma oleks millegi kohutavaga hakkama saanud. :D Tegelikult on minuga lood nii, et ma kannan tõesti ainult hädavajalikku kaasas - telefon, rahakott (mis on üpris suur ja mahutab nii raha, kaarte ja muid vidinaid), huulepalsam, pastakas ja kindlasti kile- ja riidest kott! Muidu poodi minnes tuleb igakord uus osta. Üldiselt kõik kogunenud ebavajaliku kraami paigutan kodus tagasi omale kohale. :) Lugedes, mis kõik teiste "liigi"kaaslaste käekottides on, tunnen ma ennast nii ebanaiselikuna. :D Aga vähemalt sain Sinu postitusest inspiratsiooni, millega oma tühja koti "kõhtu" täita - kommid ja desinfitseerija. :)

    ReplyDelete
  19. Armsad matchivad leopardimustrilised asjad :)

    ReplyDelete

ShareThis