arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/02/2013

Hetke soovid #3




Ma kohe ei saa ilma, et tuhniks mööda virtuaalseid poekesi ja tekitaks endale üha uusi ahvatlusi.
Siin on need, mille järgi hetkel kõige kõvemini õhkan. :)    
Esimeseks tutvustan teile maailma ilusaimat põsepunapulka, mis kujutab endast kübara ja kikilipsuga kassi-isandat. Tegu on Paul & Joe kassiteemalise kollektsiooni ühe liikmega, tema armsaid kaaslasi saate näha näiteks SELLEST blogist. Uskumatult ilusaid asju tehakse laias maailmas.


Põsepunapulk on saadaval ASOSES , hinnaga 28,32€.


Sellest üliarmsast Burt´s Bees totsikust olen nii palju head lugenud, et enam kauem ei tahakski venitada. Kreem sisaldab mesilasvaha, aloed, vitamiin E-d, mandliõli ja muud head-paremat, on üsna rikkaliku koostisega, seepärast sobib eriti hästi öiseks käte sissekreemitamiseks. No kes ei tahaks sellist nuntsi purgikest enda öökapile. Soetada saab näiteks Feelunique lehelt, hinnaks 11,05€.



See neljane Essie komplekt jäi silma ühe minu lemmik blogija postituses SIIN, kõik neli värvi meeldivad mulle hirmsasti. See, et lakid on minisuuruses(5ml), on pigem eeliseks, sest niikuinii ei jõua täissuuruses lakid oma lõppu ära oodata. Komplekt on saadaval BeautyBay lehel, hinnaga 13,10€.



Ilusatest iluraamatutest ei saa kunagi küllalt. Kuigi YT on lausa üleajavalt meigiõpetusi täis, on vahel mõnusam kohvitassiga raamatu seltsis meigitarkust taga nõuda ja see uue raamatu lõhn... 
Jemma Kidd "Make-up Secrets" kõige soodsamalt saadaval SIIN, hinnaga 23,32€.



Tänaseks kõik, homme mõned uued ostud teie ees!
Katsun nüüd peale nädalast looderdamist  jälle järje peale saada ja postitused tihedad hoida. ;)



10 comments:

  1. tõesti armas kollektsioon, aga kui mõelda, et peale kandes see kiisuke sealt varsti tuhmub, siis on asjad ikkagi natuke overpriced :P

    ReplyDelete
  2. Kui sa iHerbist tellisid, kas pakk tuli koju või postimajja?

    ReplyDelete
  3. See kiisu-blusher oli nii lahe, et pidin seda isegi oma meespoolele näitama, kes samuti oli üllatunud kui vinget tootedisaini tehakse. Hind on ka muidugi vastav.. Kuid lahe sellegipoolest. Nii ilusat toodet oleks kahju kasutada :)

    ReplyDelete
  4. Kardan ka, et sellega põsele ei raatsiks joonistada. :)

    ReplyDelete
  5. Seda Burt´s Bees kreemi müüakse muide Tallinna Kaubamaja loodusloodete osakonnas ka, kus kõik Burt´s Bees asjad olid -30% praegu. :)

    ReplyDelete
  6. Jah, olen ise ka Burt´s Bees tooteid Kaubamajas näinud, loodetavasti on ka Tartu omas -30% pakkumine. ;)

    ReplyDelete
  7. Burt's Bees asju tahaks ise ka miinus 30 prossaga saada :D

    Natura Siberica tooted on praegu Maksimarketis soodukaga.

    http://fashionwithk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ei olegi veel proovinud Natura Siberica tooteid, peab uurima. :)

    ReplyDelete
  9. Mu tütar vist hulluks selle kassiga huulepulga peale. Aga pean nõustuma kõigi eelnevate kommijatega, et hind on vastav. Sama raha eest saab juba oivalise Chaneli või Diori põsepuna - no ok. on pisut kallimad, aga kindel kvaliteet.

    ReplyDelete

ShareThis