arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/11/2016

MÀDARA -30% sooduskood!



Lätlaste looduskosmeetika kaubamärk MÀDARA ei vaja kindlasti enam tutvustamist. Nende tooted on eestlaste poolt ülisoojalt vastu võetud. Kuna nende peamisteks koostisosadeks on põhjamaised taimed, siis sobivad MÀDARA tooted meie nahale iseäranis hästi. Toodetel on ette näidata ka ECOCERT sertifikaat, mis tagab, et need on rangelt kontrollitud ega sisalda nahale kahjulikke aineid.
Ka mina armastan MÀDARA tooteid väga. Kasutan suure rõõmuga nende näomaske ja olen väga rahul terve Time Miracle sarjaga. Tegu on efektiivsete vananemisvastaste toodetega, mis sobivad igale nahatüübile. Need must-valgetes šikkides pudelites tegelased teeb eriliseks seegi, et neis on kasutuses vitamiinipomm kasemahl!
Kuna mulle endale nii hirmasti see sari meeldib ja sobib, siis oli mul ütlemata hea meel, kui MÀDARA pakkus mulle võimaluse jagada oma armsatele lugejatele sooduskoodi, millega terve Time Miracle sari on lausa 30% soodsam! Nii et, kes on ehk veidi krõbeda hinna pärast jätnud siiani tooded proovimata, siis nüüd saab juhust kasutada ja oma nahale midagi eriti kvaliteetset pakkuda.
Kes vajab ülevaadet, millega täpsemalt tegu või soovitusi, mida oma ostukorvi poetada, siis kirjutasin Time Miracle toodetest põhjalikult SIIN. Uue tootena proovin praegu valges pudelis Age Defence päevakreemi, mis on tekstuurilt ja rasvasuselt Ultimate Facelift kreemile üsna sarnane. Kel väga lõtvunud nahk, mis vajab kohest lifti, siis soovian valida mustas kuues kreemi, mis on eriti tõhus.

Kogu Time Miracle sarja saab uurima ja tellima minna SIIT.
Sooduskood, mis kehtib novembri lõpuni ja annab sarjale 30% allahindlust on GENEFICTIMEMIRACLE. Selle saab sisestada ostukorvis olles.
Andke kindlasti kommentaarides teada, kas ja mida on plaan proovida. Kui olete TM tooteid juba kasutanud jagage oma kogemusi, siis on teistelgi veidi lihtsam valikut teha.



No comments:

ShareThis